Sabacka Gimnazija

pa ivane..kod mene je to obrnuto....ja matish nikad ne shtrebam..to ne moze da se nashtreba :P
istorija,geografija i biologija (se shtrebaju)... i hemija i fizika (u nekim sluchajevima..ona teorija)
inache ostalo ne.... ja bre ne shtrebam nishta... ja ponekad prochitam i to je to...istoriju sam vala uchila..a i geografiju...caca retardusha...(razredna mi je :roll: ) a biologija nekad ume da bude zanimljiva...

natasha`:
pa ivane..kod mene je to obrnuto....ja matish nikad ne shtrebam..to ne moze da se nashtreba :P
istorija,geografija i biologija (se shtrebaju)... i hemija i fizika (u nekim sluchajevima..ona teorija)
inache ostalo ne.... ja bre ne shtrebam nishta... ja ponekad prochitam i to je to...istoriju sam vala uchila..a i geografiju...caca retardusha...(razredna mi je :roll: ) a biologija nekad ume da bude zanimljiva...
nisam mislio da strebam matis...mislio sam da sam za te predmete potrosio nesto vise vremena...a ovo ostalo prakticno nisam ni otvorio...:roll:

natasha`:

Da,da, biologija je veoma zanimljiva,kad zakoljes janje,pa ga ogulis,i rasporis da mu sva crevca ispadnu,uh to ti je biologija,najvise sam volio seciranje zaba! :wink:

Znaci Micicka bi se ucila necemu drugom ,dok je na raspustu!?Lepo! Nego,
jesi li probala da duvas u trubu? To je tako cool,a i svi te tada prozovu trubacem!

bujrum_jajce* a ko si ti? Znam li te ja? Koje si odeljenje? I sta ti znaci nick?

SavaBonJovi:
bujrum_jajce* a ko si ti? Znam li te ja? Koje si odeljenje? I sta ti znaci nick?

Samo ti ime kaze,ja sam Saban,dezurni zajebant,tebe jos nisam zakacio,ali ne brini stici ces i ti na red!Mislim da me znas,ali bolje da me ne upoznajes!Ja sam samo u pojedinim odeljenjima!bujrum_jajce=izes'_muddo! ;-) :wink:

bujrum_jajce:
Samo ti ime kaze,ja sam Saban,dezurni zajebant,tebe jos nisam zakacio,ali ne brini stici ces i ti na red!Mislim da me znas,ali bolje da me ne upoznajes!Ja sam samo u pojedinim odeljenjima!bujrum_jajce=izes'_muddo! ;-) :wink:
ti stvarno mislish da si ti neki veliki...i da si pametan...i da si iznad svih nas ? ? nerviraju me te tvoje izjave..i sve to tvoje...:P ( a ne znam ni shto se uopste mesham,kad meni nikad nishta loshe nisi rekao :) )
svidja mi se jedino shto si rekao da sam slatka djevojchica :lol: :lol:

I jesi slatka devojcica,posebno mi se svidja tvoja kovrdzava kosica,ja tebe znam od nekud ali ne mogu da se setim odakle,da sam pametan jesam toga mi ne manjka,mislim da nisam iznad svih vas,jer meni je ovde svako zanimljiv na svoj nacin,recimo da pratim tvoje postove na pod forumu fotografija i radujem se svakoj tvojoj novoj fotografiji,znam da te nerviraju moje izjave ali sta da ti radim kad se solidarises sa nekima,ja samo otvaram pandorinu kutiju,ne cackam nikog otvoreno dok se neko ne pronadje u mojim komentarima e onda ga je nadrljao.Znam Natasa da te nerviram,ali ako mogu ikako da ti pomognem samo kazi,samo nemoj traziti da prestanem da pisem!Pozdrav slatka kovrdzava devojcice!

Back