Sa vase tacke gledista, sta bi radili? :(

WizzArt:
mammy:
loop:
Bar se nasmesi kada ga vidis...
Ostani djubre do kraja :!:

Kako okrutno...

Ne mammy ovo je okrutno:

"Trazila sam od njega pauzu da saberem sebe i uticaje i vidim kako dalje"

Jel' ti i ovi bezgresni koji se javljaju stvarno ne mozete da shvatite da nekad jednostavno trebate vrijeme i trebate malo da stanete na loptu...pitala vas je sta bi ste vi uradili na njenom mjestu a vi nju iznapadali, ma k'o najvecu lujku, pa cak je i pedofile branio neko, a nju....
Nego ako je zena razvedena, ako se jednom zayebala, ako se sada zaljubila al' se boji da slusa srce jer je jednom vec zeznulo (znam da je jaaaaaaaaaako glupa sto nije predvidjela da je taj njeni bivsi takav kakav jeste a ne onakav kakav se predstavljao-tako makar vi bezgresni smatrate), pa hoce da prizove pamet i da se presabere zar nije najnormalnije na svijetu da trazi "time-out"? A on, kao sto rekoh, egoisticno musko, izbrisao njen broj i pozelio joj srecu ili sta vec....ma, daj.
WizzArt-nije sav odgovor tebi namjenjen, ovo je odgovor i tebi i na ostatak topica.

Hej ljudi nije da je napadam ali posteno receno ispala je VELIKA kucka.
Ma yebote mogu da zamislim koliko mu je tesko bilo u tom trenutku.
Aaaaaaa ,mene i sad zaboli kad pomoslim da se njadjem u takvoj situaciji.
Onda prekiem vezu pa malo duze razmisljem i pomislim da je se Vesna mozda uplasila osecanja koja je dozivala sa tim tipom, mozda nije imala tako lepe trenutke sa prethodnim tipom, pa joj se u tom trenutku sve zbrkalo. :? Mora da je se stvarno uplasila svojih osecanja, pa pomislila da ce i ovaj da je ostavi i povredi, pa zbog toga joj trebala pauza.Ali opet nije smela to tako da mu saopsti.Da li ona zna koliko tekav odgovor moze da zaboli.
Nego ne znam nisam pametan kako bi mogla da ispravi gresku.Mozda bas suprotno od onoga sto sam napisao citirajuci Boru Corbu!sakri pogled kad ga vidis , stavi mu do znanja da shvatas da si pogresila, ponasaj se prirodno, nikakve izvestacene pokrete.Mozda ga to omeksa.Ako uspe javi da nazdravim u to ime.

A sad cu da ti dokazem da nisi u pravu za to novi i stari clanovi.Evo bas sad idem da se svadjam sa nekom najpopularnijom cicom ovde.A i ja sam relativno nov.Bas da vidim da li ce stati u njenu odbranu ili ce precutati.Ali moram da nadjem neki dobar razlog, nemogu tek tako.Hehehe setio sam se koga cu , samo da ona procita taj post a da ne iskulira :twisted:

P.S. That's me loop :)

Ovo necu da komentarisem :x :twisted:

Procitaj jos jednom molim te sta sam napisala, rekla sam da mi covjek nije dao sansu da objasnim zasto pauza, razloge itd. Ja stvarno nemam volje da se pravdam ovdje samo me nerviraju ljudi koju osudjuju "npr. rijec kucka" i ne procitaju sve do kraja pa tek onda daju svoje odgovore!

Mislis da mu ne bi objasnila da sam imala tu sansu, NARAVNO DA BI jer da mi nije stalo do njega ne bi se sada pitala kako da dodjem do njega da pricamo!!! Isto tako nisam rekla da zelim odmah sada da se pomirimo vec da zelim RAZGOVOR ako se posle toga pomirimo okay ako ne barem sam mu rekla svoje razloge! Ako ih on ni tada ne razumije onda cu i ja staviti tacku na tu pricu!!!!

WizzArt:
Ma yebote mogu da zamislim koliko mu je tesko bilo u tom trenutku.
Aaaaaaa ,mene i sad zaboli kad pomoslim da se njadjem u takvoj situaciji.
Onda prekiem vezu pa malo duze razmisljem i pomislim da je se Vesna mozda uplasila osecanja koja je dozivala sa tim tipom, mozda nije imala tako lepe trenutke sa prethodnim tipom, pa joj se u tom trenutku sve zbrkalo. :? Mora da je se stvarno uplasila svojih osecanja, pa pomislila da ce i ovaj da je ostavi i povredi, pa zbog toga joj trebala pauza.Ali opet nije smela to tako da mu saopsti.Da li ona zna koliko tekav odgovor moze da zaboli.
Nego ne znam nisam pametan kako bi mogla da ispravi gresku.Mozda bas suprotno od onoga sto sam napisao citirajuci Boru Corbu!sakri pogled kad ga vidis , stavi mu do znanja da shvatas da si pogresila, ponasaj se prirodno, nikakve izvestacene pokrete.Mozda ga to omeksa.Ako uspe javi da nazdravim u to ime.

A sad cu da ti dokazem da nisi u pravu za to novi i stari clanovi.Evo bas sad idem da se svadjam sa nekom najpopularnijom cicom ovde.A i ja sam relativno nov.Bas da vidim da li ce stati u njenu odbranu ili ce precutati.Ali moram da nadjem neki dobar razlog, nemogu tek tako.Hehehe setio sam se koga cu , samo da ona procita taj post a da ne iskulira :twisted:

P.S. That's me loop :)

Sram te bilo imas dva nicka al' mi je drago da si se makar malo predomislio, makar, da makar malo "mekse" zvucis.

Vesna99:

Procitaj jos jednom molim te sta sam napisala, rekla sam da mi covjek nije dao sansu da objasnim zasto pauza, razloge itd. Ja stvarno nemam volje da se pravdam ovdje samo me nerviraju ljudi koju osudjuju "npr. rijec kucka" i ne procitaju sve do kraja pa tek onda daju svoje odgovore!

Mislis da mu ne bi objasnila da sam imala tu sansu, NARAVNO DA BI jer da mi nije stalo do njega ne bi se sada pitala kako da dodjem do njega da pricamo!!! Isto tako nisam rekla da zelim odmah sada da se pomirimo vec da zelim RAZGOVOR ako se posle toga pomirimo okay ako ne barem sam mu rekla svoje razloge! Ako ih on ni tada ne razumije onda cu i ja staviti tacku na tu pricu!!!!

Amin!

Vesna99:

Procitaj ti sta sam ja napisao pa onda me citiraj :x

mammy:
kojote:
Vesna99:
...
Ajde dajte neki savjet šta da radim i kako da se postavim??? Hvala svima unapred :(

Vesna
Naguzi mu se, Vesnice, pa sta ti bog da
Molim, unazad :)

Imas neki cudan, meni neshvatljiv smisao za salu (ako je ovo bila sala)
...i nastavak polemike "Da li je Vesna vise besna sada ili je bila tada"
May, da sam ja na njenom mestu, stvarno bi' se, posle svega, tako postavi/la prema coveku koga toliko zelim. Kad vec nije moglo licem u lice... :)

Vesna se vec unapred zahvalila, i to svima...treba li da objasnjavam i..: molim, unazad?! cist bon-ton :roll:

a..jel palo nekom na pamet da je on za vreme te pauze skontao da mu ona i nije toliko bitna...ili je mozda jedva i cekao takav njen potez da je se otrese...ili ga je uvek bolela jedna stvar za nju a ona to nije ni primexcivala...a...ili je nasao neku drugu...ove zene misle da se sve vrti oko njih i da svako osecanje i svako desavanje zavisi od njih...i da one uvek vuku konce...mozda se pretvarao da mu je bitna samo da bi imao sta da povaljuje...pa i da je osecao nesto prema njoj..cu...pauza...pa nije to audio traka pa stisnes pauzu...pa kad ti se qrcu navije ponovo pustis plej...i nastavis gde si stala...malo morgen....ti si srce pre toga trebala da mu objasnis zbog cega se razmisljas i sta ti je u glavudzi...a ne kad se tebi navije...zamisli kako bi se ti osecala na njegovom mestu...

AllPacino:
a..jel palo nekom na pamet da je on za vreme te pauze skontao da mu ona i nije toliko bitna...ili je mozda jedva i cekao takav njen potez da je se otrese...ili ga je uvek bolela jedna stvar za nju a ona to nije ni primexcivala...a...ili je nasao neku drugu...ove zene misle da se sve vrti oko njih i da svako osecanje i svako desavanje zavisi od njih...i da one uvek vuku konce...mozda se pretvarao da mu je bitna samo da bi imao sta da povaljuje...pa i da je osecao nesto prema njoj..cu...pauza...pa nije to audio traka pa stisnes pauzu...pa kad ti se qrcu navije ponovo pustis plej...i nastavis gde si stala...malo morgen....ti si srce pre toga trebala da mu objasnis zbog cega se razmisljas i sta ti je u glavudzi...a ne kad se tebi navije...zamisli kako bi se ti osecala na njegovom mestu...

E, vidis, meni to nije palo napamet a to moze da bude tako....A na pocetku texta (i jos u jednom postu) cura je objasnila da mu je POKUSALA objasniti (onda kad je "trazila" pauzu) a on NIJE HTIO DA JE SLUSA.....uf, sta ponos radi ljudima.

Vesna99:
Dragi moji,

radi se o sledećem problemu ako to tako mogu nazvati. Bila sam sa jednim divnim momkom nekih 4 mjeseca, prije toga smo se poznavali dugo sve je bilo super dok ja nisam da izvinite u*rala stvar :cry: .Tražila sam od njga pauzu da saberem sebe i uticaje i vidim kako dalje, međutim on je to vece obrisao moj broj telefona pozeleo mi sve najbolje u zivotu i od tada ni traga ni glasa od njega :cry: . Skoro izadjem sa drugaicom i vidimo se nas dvoje on me pozdravi ali između nas postoji distanca ili ignorisanje sa njegove strane:( Ja sam imala vremena za razmišljanje i nisam htjela da ga izgubim ali mi je trebalo malo vremena za mene,on je to na svoj način protumacio ne onako kako sam ja zeljela:( Znaci mi se vidjeli ja mu posaljem sms 2 ali do danas nema odgovora to je bila nedelja, juče sam ga zvala ne javlja se tražim od njega razgovor da mu objasnim šta i kako i naravno ako bude zelja njegova da se pomirimo(to je u zvijzdama za sada). Šta bi vi radili pustili ga, cekali da se javi a kako njega znam to može potrajati:), pokusali i dalje da dobijete razgovor ili,ili??? Stvarno vise nisam pametna oboje nismo djeca vise, ne vjerujem da je sve bilo samo bezveze jer smo proveli divno vrijeme zajedno a i njegovi osjecaji su mi tada govorili nešto drugo?Znam da sam pogrijesila i trebala sam tada da mu objasnim svoje razloge ali on nije htio da ih cuje ni tada a ne vjerujem da će i sada to htjeti:(

Ajde dajte neki savjet šta da radim i kako da se postavim???
Hvala svima unapred :(

Vesna
draga vesna shvati da je nepisano pravilo da tek kad za*eres da onda shvatis sta jegreska ali ponekad se treba boriti ako ti je bas stalo jer ljubav je sve sto postoji a nevidi se ja je nikad nisam imao pa je opet osecam u vazduhu i prostoru oko mene.zene su po tom pitanju rigoroznije ali muskarci znaju i da popuste glavu gore pustiga docice onda mu reci za tvoju gresku i ostavi ti njega.rezultat ce doci sam posebi videces.AKO NEPOVREDIS NISI VREDAN PAZNJE LJUBAV SAVREMENOG SHVATANJA STA CES

WizzArt:
Vesna99:

yebote ova me ladno citirala a nije procitala sta sam napisao :evil:
Eto taman hoces kao da budes bolji prema njoj a ona te izbedaci.
Uh sto mi krivo :cry:

Procitaj ti sta sam ja napisao pa onda me citiraj :x

Back