Sa predstavnicima kojih znakova se najbolje slazete?

Sa kojim horoskopskim znakom se najbolje slazete?

• Ukupno glasova
    11
  • Anketa je zatvorena .
Sa kojim znakovima se najbolje slazete? Zasto bas sa njima?

...jes' da ne verujem nesto u astrologiju ali postoji nepisano pravilo u mom slucaju...emotivno se najbolje slazem sa ovnovima i lavovima i to kao po pravilu balansiram samo izmedju ta dva znaka, posto skoro nikad ne pitam za horoskopski znak neretko se nedeljama kasnije zacudim kada saznam u kom znaku je rodjena osoba sa kojom izlazim. Obozavam zenske blizance, vodolije, volim i zenske bikove i jarceve koje cine 2/3 mog zenskog okruzenja...manje vise za drustvo preferiram opusten vazduh ili zemlju te stoga pojma nemam kako zavrsim uvek sa horoskopskim sujetama, pocecu da se interesujem za horoskop definitivno...:)

Да видимо...

Данас сам намћораст. Не слажем се ни са ким, подносим се са већином.
e16t77.png

Сутра? Вероватно ћу моћи рећи сутра. :bye:

Jel treba da napišem ' Jao pa ne volim da generalizujem' ?

Sa vagama se najbolje slažem. Mada verovatno sam si to utripovala. Elem, ja kad god se složim sa nekim na prvu loptu kažem ' Jao bre mora da je vaga'! I onda ako ispadne da je vaga idem okolo i smaram kako imam radar za vage i kako je to neka astro - povezanost.

No šalu na stranu, stvarno mi se dešava nešto slično. Vage su mi jako drage i sa svim vagama koje poznajem osećam jaku povezanost i bliskost.

Sa muškim jarčevima sam se do sada takođe dobro slagala uvek.

Gledajući moje prijatelje i dobre veze imam raznorazne kombinacije Vaga / Škorpija / Blizanac / kao i još par znakova koji su u nekim kombinacijama sa prva tri.

ja iskreno da vam kazem nemam pojma s kim se najbolje slazem...imam 3 najbolje drugarice rak,ovan i devica...sa majkom se odlicno slazem ona je jarac,sa ocem takodje on je vodolija,sa sestrom takodje super ona lav....sad pojma nemam s kim najbolje...mozda bih za nijansu izdvojila raka jer sam veoooma bliska sa njom,sa svima njima sam bliska ali sa ovim rakom posebno....znaci rak,ovan,devica,,jarac,vodolija,lav i sa vagama se odlicno slazem...

Back