SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
Radoznalost.
Aha,...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radoznalost.
Smatraš da ih treba prskati?Ma rodjene su zrele,ne prskane!
..je ubila mačku.
Anyway, žene nikad' ne postanu zrele.![]()
što sam stariji čini mi se da okruženje negativno deluje na sve nasSve ovo sto si napisala je uglavnom tacno osim duhovne i mentalne izgradjenosti
Sve ovo sto si napisala je uglavnom tacno osim duhovne i mentalne izgradjenosti ( ne volim rec zrela..pa to ti je).Sve je individualno..po meni mislim da su to 30+ godine za zenu.40 godina mi je predaleko.Zamisli kolicine ludosti i promasaja koje bi se jos mogle napraviti do tih magicnih 40 god..
Da,da...ovde te svi poznaju i znaju,tako da nije zgodno mesto za pričanje.8-)[/B]
O tome ne bih mogla (smela) ovde...![]()
Da,da...ovde te svi poznaju i znaju,tako da nije zgodno mesto za pričanje.8-)
Tako je cico..u pravu si.nista ne priznaj..Šta znam...Mošda me neki i prepoznaju!:razz:
Prilicno je to individualno, ali bi mozda dobar kriterijum za procenu bio da li zna da napravi tortu![]()
Će te uvrstimo u konkurenciju...i poslaću mog frenda Marlona da proba torte.Prilicno je to individualno, ali bi mozda dobar kriterijum za procenu bio da li zna da napravi tortu![]()
Sa 4 (četiri),
ćerkica moje komšinica, koja ima baš toliko godinica i koja je btw odlepila na Tadića
se raspituje da li ima sina adekvatnih godina
što znači
da je plan dugoročan
i da mala je počela da radi na programu
i da su unuci ovih 40-togodišnjaka nahebali![]()
Treba da vidis kako neke devojcice umeju i da izgledaju zrelo i sa 7 i sa 6 godina. Ja sam rekla 8 generalno, a neke su zrele i ranije.
Odrasle sa 18, fizicki zrele 16-17, psihicki pre muskaraca![]()