Sa koliko godina je to normalno???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
UrosWasHere:
Kad_LupimLupim:
Ma, mora sa 17,5! Ja sam za to da se donese zakon, koji ce da kaze, kada osoba napuni 17,5 godina, mora u roku od 30 dana, da izgubi nevinost. Ukoliko to ne uradi, snosice zakonske posledice bla bla bla. I da ne bi bilo varanja kod muske populacije, obavezna su tri posmatraca iz UN, zemlje i sveta. Toliko.

:P :P Prso si covece :lol:
ovo je nesto jako smeshno znci lik gde ti zivis pa sta sada neko ko ima vise od 17,5 god treba ga u pritvor ili kaznu da mu pisu sto nije skinuo mrak ma idi bezi kuci pokrivaj se usima kada spavas ..PS; mozda si to namerno napisao da bih se zezao...... ili si stvarno mislio aa

Mislim da na prvom mestu treba da bude zrelost. Zrela osoba je sposobna da sama odredi kada je to najbolje uciniti. Nekome je to 17, nekome 19, nekome 25 u svakom slucaju ne treba forsirati da se izgubi nevinost samo zato sto neko ima 17, 19 ili 25god nego jednostavno kad ko misli da je pravo vreme za njega e tada.

laura87:
Dovla:
Mislim da na prvom mestu treba da bude zrelost. Zrela osoba je sposobna da sama odredi kada je to najbolje uciniti. Nekome je to 17, nekome 19, nekome 25 u svakom slucaju ne treba forsirati da se izgubi nevinost samo zato sto neko ima 17, 19 ili 25god nego jednostavno kad ko misli da je pravo vreme za njega e tada.

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Bas tako!
To,to se trazi! :) Potpuno si u pravu! 8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back