Sa kim bi ste kako?

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma dosta vise sa takvim skrivanjima. Stvarno mi je muka od vas koji ne slusate i ne gledate, ali sve znate. Reci lepo gledam, slusam, makar na tzv. veseljima, pa se radujem uz kukumavke i marsovske zvuke. Gadite mi se.

Au, choveche, bash si ostrashcena .. evo i ja sam gledala nekoliko puta po desetak minuta taj neki shou, prosto u prebacivanju kanala na tv-u uletim u taj program, zadrzim se neko vreme, pogledam shta pevaju, kako izgledaju, shta su obukli i teram dalje .. i jednostavno mi ne smeta da budem bar delimichno informisana i po pitanju tog melosa u nashoj zemlji, a i da porazmislim i zachudim se koliko omladine josh uvek frenetichno navija, glasa i prati pink estradu. Inache, u mojoj kuci se slusha sasvim drugachija muzika i sva tri deteta su zavrsili nizu muzichku shkolu, odsek klavir, a klasichna muzika, koncerti i opersko-baletske predstave su sastavni deo mog zivota .. i nema shanse da cu da prihvatim ovaj tvoj komentar kao obrazac kojim si svakoga ko je iole informisan o Grandu svrstala medju njihove fanove.

MYOB:
Ma dosta vise sa takvim skrivanjima. Stvarno mi je muka od vas koji ne slusate i ne gledate, ali sve znate. Reci lepo gledam, slusam, makar na tzv. veseljima, pa se radujem uz kukumavke i marsovske zvuke. Gadite mi se.
Ja ne gledam i ne slusam i pojma nemam o kome ste govorili. Preposnala sam jednu osobuzato sto je isla u moju OS, pa znam iz prica carsijskih sta radi i sa kim. Seljancica uvek bila, pa i ostala. Verna sebi. :) Ostale, hvala Bogu, ne znam.
Ako ne slusas i grozis ih se, kako mozes da ih gledas makar i sekund.

:roll: :? Ovo sve govori o tebi....nisi gledala, ne slusas ali prepoznala si osobu i pritome je seljancica koja je svakome dala... :lol:
I gadimo ti se ljudi koji smo informisani... :confused: :roll:

Tuzno je kad neko ne zna za razna desavanja u svojoj zemlji, gradu...kakva god ona bila... :roll: uvek imas opciju da biras sta ces slusati, gledati...

Zanimljivo....mora da ne gledas tv, ne primecujes plakate, panoe...itd... :confused: jer da gledas tv ( bar dnevnik ) i primecujes razne reklame onda bi znala za taj koncert...

Ovaj gorecitirani post MYOB me podseca na ono da ako mrzis pedere onda si latentni... :-)

alya:
Ispade sad da drugi nisu bili kulturni i fini.. sta je merilo finoce? Sako? Zategnutost? Meni se Svilar nije svideo iz razloga jer nije bio snalazljiv u odg., suvise plasljiv, nije bio dovoljno komunikativan..i nema bas toliko dobar glas...imao je dosta kiksova...

Sto ljudi...

Zar je u ovoj manifestaciji bilo bitno i nesto drugo sem FGM?
(videti pod : Rambo Amadeus)

Vesela_zena_beogradska:
Inache, u mojoj kuci se slusha sasvim drugachija muzika i sva tri deteta su zavrsili nizu muzichku shkolu, odsek klavir, a klasichna muzika, koncerti i opersko-baletske predstave su sastavni deo mog zivota .. i nema shanse da cu da prihvatim ovaj tvoj komentar kao obrazac kojim si svakoga ko je iole informisan o Grandu svrstala medju njihove fanove.
Osoba V,
Da li ste vi operska pevačica?
Aha, Jolly Poirot je nalaštio brke i još jedna misterija je rešena uz pomoć malih sivih
ćelija!

Back