Sa emocijama ili bez

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pazi svima je ovde teško poverovati da postoji i jedna normalna dama koja bi dozvolila smešnom brkatom dedici u belim čarapicama da joj zadnje u anus. Čuda se dešavaju, ali ovo je zaista neverovatno. Više sam sklon da poverujem da ste ti i bele čarapice jedna te ista osoba koja piše sa dva naloga,sa namerom da uhvati neku priglupu forumašicu sa ovog foruma.

Pazi svima je ovde teško poverovati da postoji i jedna normalna dama koja bi dozvolila smešnom brkatom dedici u belim čarapicama da joj zadnje u anus. Čuda se dešavaju, ali ovo je zaista neverovatno. Više sam sklon da poverujem da ste ti i bele čarapice jedna te ista osoba koja piše sa dva naloga,sa namerom da uhvati neku priglupu forumašicu sa ovog foruma.
Ovo prelazi u opsesiju,neostvarene želje,zavist,počinjem da se brinem za svoju bezbednost . .😂😂😂😂😂😂

Ljudima inace pada na pamet prvo ono cime su oni sami skloni.
Meni to ne bi palo na pamet ni da pomislim.a tek kazem.
Nemam ja vremena ni za ovaj a.tek za dva naloga.
sticajem okolnosti danas sam u krevetu...Ali..
.
Mislim cemu dva naloga?
Ajde bas sam radoznala.

Ljudima inace pada na pamet prvo ono cime su oni sami skloni.
Meni to ne bi palo na pamet ni da pomislim.a tek kazem.
Nemam ja vremena ni za ovaj a.tek za dva naloga.
sticajem okolnosti danas sam u krevetu...Ali..
.
Mislim cemu dva naloga?
Ajde bas sam radoznala.
Ne nasedaj,tip je sociopata ružnog izgleda i svoju bolest želi projektovati na druge,trenutno na mene...opusti se...😉

Cek cek..
Pa ti si mi ovde dao komplimet..
Pa sto ne kazes.
Ako mislis da hocu da uhvatim neku Glupavu forumasicu
Onda mislis da ja nisam.glupava forumasica.
A to sto dajem komplimente zenskom rodu. Vidim da ih ovde ima u manjini.zenska solidarnost ako si nekad cuo..

Jedna forumašica sa dosta iskustva je jednom rekla nešto tipa "Ne vara se uvek sa boljim".
To baš nisam razumeo zašto je tako...
Bilo bi interesantno da neko da neki uvid.
Pa rekoh ..
Ako tehnika ne valja ... to je kao kadsi gladan.
Pa mozes da pojedes neko sr.nje i utolis glad a mozes da pojedes nesto u cemu uzivas ..
Ne bi se neko udavao da ne postoji uzivanje.. dakle
Prevara moze radi nemanja alata fizicki..

Jedna forumašica sa dosta iskustva je jednom rekla nešto tipa "Ne vara se uvek sa boljim".
To baš nisam razumeo zašto je tako...
Bilo bi interesantno da neko da neki uvid.

Pa to je tako jasno i o tome je i tema. Ako je žena sa nekim u braku i ne želi da se razvede, sigurno ima razlog zašto ne želi razvod. Smatra da joj je muž dovoljno dobar da bude sa njim. Može da ga prevari sa nekim samo zbog sexa. Ta druga osoba ne mora da ima nikakve posebne vrline, niti je uopšte bitan u priči. Sex je sex. Važno je da ima nužne osobine za ljubavnika koje sam navela

Evo..mođimmoderaciju za trajni ban ako pišem sa dva naloga...smeju li to zahtevati i oni koji mi skaču po Durexu navučenom na vršnjaka mog.
Nema se testisa u dovoljnoj količini...😂😂😂
Cekaj ovaj kaze da ti i ja imamo.isti nalog?
Pa jedino da smo ono budisticko bozanstvo sa vise ruku.
Kako uspemo da napisemo postove i objavimo u isto vreme..
Ma daj..
Imam osecaj da sam u filmu IDIOKRATIJA..
idem da skuvam caj sebi

Pa to je tako jasno i o tome je i tema. Ako je žena sa nekim u braku i ne želi da se razvede, sigurno ima razlog zašto ne želi razvod. Smatra da joj je muž dovoljno dobar da bude sa njim. Može da ga prevari sa nekim samo zbog sexa. Ta druga osoba ne mora da ima nikakve posebne vrline, niti je uopšte bitan u priči. Sex je sex. Važno je da ima nužne osobine za ljubavnika koje sam navela
Da

Taj narativ da žena prevari zbog emocije je smišljen, po mom mišljenju, kako bi se na ženinu prevaru gledalo kao na nešto drugačije, ne vara ona što joj prosto dođe da ima seks, nego je to i emocija.

Suštinski neke varaju iz osvete, neke varaju jer žele da osete opet onaj nalet koji im fali, neke prosto vole, neke su uhvatile neki voz koji im je tad bio tu, ali nađu i nešto bolje nakon toga za razonodu. Prosto 100 ljudi vara iz možda 100 razloga, možda 5 istih, svako za sebe. Neko vara prosto jer mu se može, neko iz potrebe.

Nema mi tu nekog pravila. S tim što se kod žena češće javi razvijanje nekih osećanja, čak i neke kombinacije traže status nekakve veze, pa bude i ljubomore i šta znam. Od osobe do osobe je.

Back