Marty Misterija
Elita
- Poruka
- 22.419
И ови из Сарајева када виде заставу на Палама..виде Србију 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па зависи ко шта сматра под целом Србијом
моја Србија се немож видети цела са АТ
Valjda je bilo i drugih prioriteta na koje su mogle biti ulupane pare, neki mostić možda..
Ali kad je već za tu namenu, bolje da su uložili u kvalitetniji program "javnog servisa", ali dobro, kad čujem ove naše sportske kometatore kako se šamaraju, bolje i u toranj nego u njihove bonuse...
Demokratska ce se zato moci videti sa Beogradjanke
Потпуно се слажем са тобом,исто сам написао и јаMa, Mile, ni opozicija se ne buni, verovatno će se svi slikati zajedno kad bude gotovo.
Nije toranj problem, treba da ga obnove, ali valjda ima i nešto bitnije od tornja...
Ako se ispostavi da na planini Rtanj nema ni P od piramide, a bosanci već imaju svoju, moraće Mrka i piramidu da digne, podrazumeva se, pre roka.
Zasto su glupo spiskane velike pare? Avalski toranj je simbol Beograda i Srbije bio, a i ostace.
Stari Avalski toranj je bio jedinstven u svetu jer je u njegovoj osnovi jednakostranicni trougao koji simbolizuje srpski tronozac za sedenje.
Ponovo ce biti otvoren kruzni restoran (koji je zatvoren 70 i neke godine), a nadam se da ce i ovaj novi toranj "setati" pod udarima kosave (stari je isao i do metar u precniku).
Njegov telekomunikacioni znacaj jeste diskutabilan (najjeftinije resenje je postaviti celicnu konstrukciju na bilo kom brdu i to je to), ali zato arhitektonski i kulturoloski znacaj je neprocenjiv. Nakon zavrsetka radova, nadam se agresivnoj kampanji za turisticku promociju Avale (jer sada osim onog raspalog restorana kojeg je opkolila paucina tamo nema nista).
A ako cemo po tvom razmisljanju, onda nam ne treba ni Hram Svetog Save, ni Arena, ni Skupstina... kad se sve funkcije koje se obavljaju u tim objektima mogu bez problema obavljati i u satorima i drvenim barakama![]()
Pa nismo valjda na nivou Afrike.
Како планирају Београдски пашалук,
(кад поделе Србију на регионе).....
Србија ће се видети с моје терасе![]()
Toranj
Srecna sam kad vidim da Avalski toranj raste i da je skoro skroz gotov.
Ja sam iz Novog Sada, ali u dusi mi je lepo, jer znam da makar jedan kvadratni milimetar je moj. Koliko sam mogla ja sam ucestvovala i zato cini mi se kao da je CEO moj.
Znam ja da je on NAS i volim ga kao da je nekako, zivo bice.
Neka bude srecan na ponos svih nas!
Zivela nasa divna Srbija i nasi ljudi!