Сa 13 сам попушио прву пљугу...

Jos Berni vracas nas u mladost sa ovim temama :D

Ne secam se kada sam prvi put zapalila cigaretu, u srednjoj skoli mislim. Secam skolskih dana, skrivali se iza skole, wc, razni coskovi po gradu da me ne bi video stariji brat koji se kao baksuz uvek pojavljivao kad ne treba. A kad nije on onda njegovi drugovi, tajna sluzbа :mmmm:
Nikada nisam bila strasni pusac jer ne podnosim miris cigareta. Dugo vec ne pusim i nemam problem oko toga.
Ох, хвала Богу. Е да знаш да ми је много драго ако се и ви старији вратите у младост и неко носталгично време😆

Неки људи се вазда нађу на погрешном месту и у погрешно време, ко твој брат и његов кру

Него ни ја нисам био активни пушач, већ бих пушио на одморима нпр када би се пушило.

Ништа, притисак ме одвалио па сам баталио. Хвала Богу и притиску шро су ме спасли најврв још горих сценарија у будућности.

Ja samo dve kutije u vojsci i ništa posle.
Cigarete me ne rade, inače povremeno žestoko ili koje pivo...
И мој ђед у војсци. Па баталио.

Стриц покојни пушио, па кад су му зубари рекли шта ће му бит са зубима, никада више ни једну није запалио

Kao bebu su mi davali rakiju da me uspavaju, sa 11 sam se prvi put zestoko napio.
Cigare sa 16, navukla me devojka, isprovocirala me sa pitanjem: Kakav si ti to frajer, ako ne pusis?
I ja naravno, da bih bio frajer, pocnem...

Bogo, tebe sve neko drugi navlačio na poroke. Nemoj samo ko ovaj 😁

Screenshot_20230902_223953_com.zhiliaoapp.musically_edit_116911332959243.jpg

Када, у ком добу, и зашто сте почели да пљугате, пијете, одајете се пороцима?

Да ли је то био утицај друштва, или ваша жеља да изгледате старије него што јесте, да будете кул, да искажете свој бунт? Да живите, зезате и уживате у животу?

Ја см почео да пушим у другом средње али сам брзо и напустио пушење јер ме је хватао висок притисак након цигара. Алкохол ми никада није био интересантан јер је исувише горког укуса.

Вутру никад нисам пробао, јер знам да разара мождане ћелије.

Da budem kul i izgledam starije

Back