Сa 13 сам попушио прву пљугу...

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Када, у ком добу, и зашто сте почели да пљугате, пијете, одајете се пороцима?

Да ли је то био утицај друштва, или ваша жеља да изгледате старије него што јесте, да будете кул, да искажете свој бунт? Да живите, зезате и уживате у животу?

Ја см почео да пушим у другом средње али сам брзо и напустио пушење јер ме је хватао висок притисак након цигара. Алкохол ми никада није био интересантан јер је исувише горког укуса.

Вутру никад нисам пробао, јер знам да разара мождане ћелије.

Оууу брате па да није то мало прерано?

Нећу да серхем ништа , 40% Срба пуши али брате, нису ти ссе ни органи развили... Погледај плућа и срце препоручујем ти из најбоље намере, никаква осуда

Када, у ком добу, и зашто сте почели да пљугате, пијете, одајете се пороцима?
Kao bebu su mi davali rakiju da me uspavaju, sa 11 sam se prvi put zestoko napio.
Cigare sa 16, navukla me devojka, isprovocirala me sa pitanjem: Kakav si ti to frajer, ako ne pusis?
I ja naravno, da bih bio frajer, pocnem...

Kao bebu su mi davali rakiju da me uspavaju, sa 11 sam se prvi put zestoko napio.
Cigare sa 16, navukla me devojka, isprovocirala me sa pitanjem: Kakav si ti to frajer, ako ne pusis?
I ja naravno, da bih bio frajer, pocnem...
А добро, и ја да сма млађи, мислим да ми то девојка каже да би ми створило огроман комплекс и да бих мислио да просто не могу бити ни крац без цигаре у устима.

А добро, и ја да сма млађи, мислим да ми то девојка каже да би ми створило огроман комплекс и да бих мислио да просто не могу бити ни крац без цигаре у устима.
80ih je fazon bilo pusenje, sada je to bljak...

80ih je fazon bilo pusenje, sada je to bljak...
Ма да, мислим, слеш са цигаром у устима, највећи шмекери глумци, мел гибсон....

80тих је пљуга била оно што је данас трава

Разлика је у томе што од пљуге схебеш плућа и срце а од вутре то + мозак

Zacepljuje vene, i stvara problem sa sinusima...
Брате кад би узели да набрајамо све штетности......

Ја сам толико постао огађен цигарама да можда идем у екстрем тиме да чим осетим дим стављам одма мајицу преко носа.

Back