Сa 13 сам попушио прву пљугу...

Šta onda piješ kad izađeš? 😏
Нећеш ми веровати

Воду.

Ја сам спартанац. Ни сокове не пијем. Изабрао сам да максимално пазим на здравље јер сам врло млад због "брзог" младалачког живота окусио болести које нису склоне мојим годинама

Само вооосја

Нећеш ми веровати

Воду.

Ја сам спартанац. Ни сокове не пијем. Изабрао сам да максимално пазим на здравље јер сам врло млад због "брзог" младалачког живота окусио болести које нису склоне мојим годинама

Само вооосја
Ne moraš toliko da paziš, uživaj malo... Pronađi neko piće ili sok nema veze šta ti se sviđa pa umereno. Što tolikooo paziš kad nas svakako truju na različite načine ne samo hranom, tkd moraš malo da se opustiš, nađeš neku meru i uživaš

Када, у ком добу, и зашто сте почели да пљугате, пијете, одајете се пороцима?

Да ли је то био утицај друштва, или ваша жеља да изгледате старије него што јесте, да будете кул, да искажете свој бунт? Да живите, зезате и уживате у животу?

Ја см почео да пушим у другом средње али сам брзо и напустио пушење јер ме је хватао висок притисак након цигара. Алкохол ми никада није био интересантан јер је исувише горког укуса.

Вутру никад нисам пробао, јер знам да разара мождане ћелије.

Poceo sam u 6-om razredu,jer me je otac prethodno skoro svaki dan napadao da ja pusim i pijem.Dok sam mu odgovarao da ne pusim,nije hteo da prestane.Jednom mi je dozlogrdilo i rekao sam mu da pusim,a on je zanemeo,a i ja pored njega.Vise me nije maltretirao po tom pitanju.Tada nisi smeo da izadjes u drustva,a da puckas cigaretu,vec si morao da uvlacis i to dobro.Vezbao sam nedelju dana pred ogledalom u kupatilu,dok iole nisam naucio da pusim,pa tek onda sam izasao sa cigaretom u drustvo.I oni sami su bili iznenadjeni.

Ne moraš toliko da paziš, uživaj malo... Pronađi neko piće ili sok nema veze šta ti se sviđa pa umereno. Što tolikooo paziš kad nas svakako truju na različite načine ne samo hranom, tkd moraš malo da se opustiš, nađeš neku meru i uživaš
Веруј ми да нема тог уживања које ће трајати 10 секунди а да га морам отплаћивати тешким симптомима. Узмем исцедим наранџу лимун. Ставим меда, правог. И уживам. Воће поврће

Да ме не схватиш погрешно, када сам са 16 година схватио да у исто време имам несанице, превисок притисак и предијабетес, уз јаке симптоме, нисам се више либио ни око чега.

Poceo sam u 6-om razredu,jer me je otac prethodno skoro svaki dan napadao da ja pusim i pijem.Dok sam mu odgovarao da ne pusim,nije hteo da prestane.Jednom mi je dozlogrdilo i rekao sam mu da pusim,a on je zanemeo,a i ja pored njega.Vise me nije maltretirao po tom pitanju.Tada nisi smeo da izadjes u drustva,a da puckas cigaretu,vec si morao da uvlacis i to dobro.Vezbao sam nedelju dana pred ogledalom u kupatilu,dok iole nisam naucio da pusim,pa tek onda sam izasao sa cigaretom u drustvo.I oni sami su bili iznenadjeni.
Ово брате кад читам ко да замишљам неки филм, типа љубавни живот будимира трајковића🤣🤣🤣

Веруј ми да нема тог уживања које ће трајати 10 секунди а да га морам отплаћивати тешким симптомима. Узмем исцедим наранџу лимун. Ставим меда, правог. И уживам. Воће поврће

Да ме не схватиш погрешно, када сам са 16 година схватио да у исто време имам несанице, превисок притисак и предијабетес, уз јаке симптоме, нисам се више либио ни око чега.
Ajoj ☹️☹️ onda te skroz podržavam u ispijanju vode!

Ajoj ☹️☹️ onda te skroz podržavam u ispijanju vode!
Ма нема, од тад више штанглу чоколаде нисам појео а својим здрављем сам презадовољан.

Притисак, шећер, тежина... Све је, да не кажем, перфектно

Дисциплином сам успео да доведем тело у стање какво сам хтео. А до тада сам легао у 4, био по улици....

Ma jesi li ti siguran da si imao sve ovo sa 16?
Ajde nesanice, ali predijabetes.
:eek:

Ово брате кад читам ко да замишљам неки филм, типа љубавни живот будимира трајковића🤣🤣🤣
I jeste smesno.I ja se smejem stalno kada se setim toga.Samo da si mogao da vidis facu mog caleta,a tek moju,ko zna kako sam izgledao.To sam stvarno izgovorio iz besa,iako nisam pusio do tada,ali kada me vec napada,neka ima i zasto.Krio sam se od njega jedno 6-7 meseci,dok me nije ponudio da zapalimo posle rucka.odbijao sam,a onda je rekao "Zapali da te ne bih sada zadlanio".Veruj imao je ruku kao lopatu i je reko,bolje da zapalim,nego da me rokne,zaludece me.Tako da sam bio jedin tinejdzer u to vreme i u mom okruzenju,koji je pusio pred roditeljem.

Ма нема, од тад више штанглу чоколаде нисам појео а својим здрављем сам презадовољан.

Притисак, шећер, тежина... Све је, да не кажем, перфектно

Дисциплином сам успео да доведем тело у стање какво сам хтео. А до тада сам легао у 4, био по улици....
Svaka čast, divim se tome... jer verovatno nikada ne bih mogla to da izguram s obzirom da sam teški hedonista, ali opet sve nekako umereno + dosta šetnje, što zbog zdravlja, što zbog linije

Ma jesi li ti siguran da si imao sve ovo sa 16?
Ajde nesanice, ali predijabetes.
:eek:
А јок, све лажем, немам паметнија посла🤣 наравно, мсм наравно да ћеш ми теже вероваги јер свако иза надимка на форуму и аватара може да пише свашта

Али јесам. Имао сам и хипертензивне кризе. Шећер преко 7.4 је предијабетес? Мој је био 7.8

И то након добра 2 сата од јела. А јео сам све и свашта и хјебало ми се

Узмем канту еврокрема и поједем целу

I jeste smesno.I ja se smejem stalno kada se setim toga.Samo da si mogao da vidis facu mog caleta,a tek moju,ko zna kako sam izgledao.To sam stvarno izgovorio iz besa,iako nisam pusio do tada,ali kada me vec napada,neka ima i zasto.Krio sam se od njega jedno 6-7 meseci,dok me nije ponudio da zapalimo posle rucka.odbijao sam,a onda je rekao "Zapali da te ne bih sada zadlanio".Veruj imao je ruku kao lopatu i je reko,bolje da zapalim,nego da me rokne,zaludece me.Tako da sam bio jedin tinejdzer u to vreme i u mom okruzenju,koji je pusio pred roditeljem.
Ма твој ћале да ме простиш...нећу ништа о њему, није моје

Мени је кева једном рекла, сине, ако оћеш добру траву, само мени јави, немој од ових на улици...

Кунем се

Svaka čast, divim se tome... jer verovatno nikada ne bih mogla to da izguram s obzirom da sam teški hedonista, ali opet sve nekako umereno + dosta šetnje, što zbog zdravlja, što zbog linije
Многи ми кажу кад им причам нешто о себи "е ја то не би могао или могла".... Веруј ми да би. Све је до жеље и циља. Ако имаш циљ (не само за ово него за било шта), пракса и држање смера ка њему ће те начинити јаком у свим потребним аспектима

И доћиће ти неко и рећи браво ја то не би могао

А могла би када би далеко било доживела хипертензивну кризу усред гледања филма са непуних 17

А да ти не причам шта сам те ноћи радио, што кажеш "ко зна шта је радио"... И скроз си у праву

А јок, све лажем, немам паметнија посла🤣 наравно, мсм наравно да ћеш ми теже вероваги јер свако иза надимка на форуму и аватара може да пише свашта

Али јесам. Имао сам и хипертензивне кризе. Шећер преко 7.4 је предијабетес? Мој је био 7.8

И то након добра 2 сата од јела. А јео сам све и свашта и хјебало ми се

Узмем канту еврокрема и поједем целу
Dobro. Sad ti verujem.
Mada, verovala sam ti i onda kao čoveku forumašu da ne lažeš, ako me razumeš.
Ali nebitno.

немам паметнија посла
Pa i nemaš. :mrgreen:

Dobro. Sad ti verujem.
Mada, verovala sam ti i onda kao čoveku forumašu da ne lažeš, ako me razumeš.
Ali nebitno.

Pa i nemaš. :mrgreen:
Е драго ми је да ми верујеш

А што се посла тиче, пази, радим музику баш јако, за пар дана албум а ја сам урадио и направио преко 500 матрица у задњих мало мсње од годину.

Само данас јуче и прекјуче сам урадио 10 регетон песамма са којима бих да изађемо пријатељица и ја на сграно тржиште

Имам и свој реп албум да избацим + још један албум са уркетом + још да снимамо

Па 15 рок композиција. Уз то сваки дан физичка активност , 2500 џампинг џекова. Па сваки дан вежбање рима па уз то још и модерисање на крсти

Ето, ја ти кажем да кад би мало више причао мало ко би веровао

Ма твој ћале да ме простиш...нећу ништа о њему, није моје

Мени је кева једном рекла, сине, ако оћеш добру траву, само мени јави, немој од ових на улици...

Кунем се
I jeste u tom momentu bilo bolje da roditelji znaju kad pusis,jer ti daju pare za cigarete i znas sta pusis.I tada su uvijala svasta u cigarete i ponude te da se zaludis.Meni se nije desilo,ali sam vide vise ortaka da su odjednom odlepili.Onda sam i shvatio zasto mi je cale dozvolio.

Back