Сa 13 сам попушио прву пљугу...

Е драго ми је да ми верујеш

А што се посла тиче, пази, радим музику баш јако, за пар дана албум а ја сам урадио и направио преко 500 матрица у задњих мало мсње од годину.

Само данас јуче и прекјуче сам урадио 10 регетон песамма са којима бих да изађемо пријатељица и ја на сграно тржиште

Имам и свој реп албум да избацим + још један албум са уркетом + још да снимамо

Па 15 рок композиција. Уз то сваки дан физичка активност , 2500 џампинг џекова. Па сваки дан вежбање рима па уз то још и модерисање на крсти

Ето, ја ти кажем да кад би мало више причао мало ко би веровао
Ako ti zatrebaju bek vokali,tu sam,imam baš dzavolski glas kad treba.

I jeste u tom momentu bilo bolje da roditelji znaju kad pusis,jer ti daju pare za cigarete i znas sta pusis.I tada su uvijala svasta u cigarete i ponude te da se zaludis.Meni se nije desilo,ali sam vide vise ortaka da su odjednom odlepili.Onda sam i shvatio zasto mi je cale dozvolio.
Скроз се слажем брате. Шта би са ортацима ? :(

А што се посла тиче, пази, радим музику баш јако, за пар дана албум а ја сам урадио и направио преко 500 матрица у задњих мало мсње од годину.

Само данас јуче и прекјуче сам урадио 10 регетон песамма са којима бих да изађемо пријатељица и ја на сграно тржиште

Па 15 рок композиција. Уз то сваки дан физичка активност , 2500 џампинг џекова. Па сваки дан вежбање рима па уз то још и модерисање на крсти

Hu da fak is Urke?

Nije bezveze moderator
Па уистину имам и слободног времена на прегршт поред свега тога. И могу да модеришем ал ипак време овде није протраћено ко лупам на тиктоку. Знаш ли шта сам све сазнао и научио овде на форуму...

Ok.
Respect.
Odistinski.
👍

Скроз се слажем брате. Шта би са ортацима ? :(
Pa neki su se navukli tada na vutru,a ko nije mogao da nabavi vutru,kupovali su Tigar lepak i sipali u kese i i duvali.Odlazili su negde ko zna gde,ne verujem da i oni sami nisu znali,ali su bili totalno izgubljeni.Medjutim u to vreme je sve vise roditelja dozvoljavalo da im deca puse,da ne odu u tom drugom pravcu.Biulo je svacega.

Pa neki su se navukli tada na vutru,a ko nije mogao da nabavi vutru,kupovali su Tigar lepak i sipali u kese i i duvali.Odlazili su negde ko zna gde,ne verujem da i oni sami nisu znali,ali su bili totalno izgubljeni.Medjutim u to vreme je sve vise roditelja dozvoljavalo da im deca puse,da ne odu u tom drugom pravcu.Biulo je svacega.
Јој брате дување лепка.... Хвала Богу ја то још у мојој генерацији нисам видео...

Screenshot_20230902-165525~2.png

Jos Berni vracas nas u mladost sa ovim temama :D

Ne secam se kada sam prvi put zapalila cigaretu, u srednjoj skoli mislim. Secam skolskih dana, skrivali se iza skole, wc, razni coskovi po gradu da me ne bi video stariji brat koji se kao baksuz uvek pojavljivao kad ne treba. A kad nije on onda njegovi drugovi, tajna sluzbа :mmmm:
Nikada nisam bila strasni pusac jer ne podnosim miris cigareta. Dugo vec ne pusim i nemam problem oko toga.

Back