Сa 13 сам попушио прву пљугу...

Браво брате, подршка!!!

Ја сам имао ту срећу у несрећи да ме је одма хјебо притисак и просто било ми је важније да немам симптоме од притиска него да се ту нешто к*рчим пућкањем
Ja sam poceo nesto da plesem vilicom kad ispuhavam,previse odvratno,i uvek me grizla savest oko tih pljuga,ostavljao sam par puta i na duze od godinu dana,glupost teška...

Mene lično nikad nije ništa od toga privlačilo, doduše u srednjoj nisam ni izlazila, tek negde u cetvrtoj godini sam krenula da malo cesce izlazim, al nisu to nikad bili splavovi, klubovi sta znam, nego na neku svirku ili ovako sa drustvom na piće samo u pab/bar... Ni tad nisam pila alkohol u nekim velikim količinama, popijem jedno piće dva i to nije nešto žestoko, djus vodka, somersby ili jedno pivo... Kad mi se nigde ne ide već ostanem kod kuće i uživam uz neku mjuzu/ film volim čašu vina da popijem i da se opustim. Cigarete nisam nikad probala, ne podnosim taj smrad i previše su štetne, što bih se trovala

Prije nego sto sam krenuo u osnovnu nasao opusak i sakrio se iza vrata u haustoruvda probam to cudo.
Ako se to ne racuna,onda na pocetku srednje skole.Sreca naletio na Opatiju(ko je pusio Opatiju zna o cemu pisem),pa nikada nisam bio pusac.
U 13. se olesio nekim likerom i poslije rakijom.Ispovracao se i nikada nisam volio alkohol.
Na vrijeme sam probao i vidio da mi ne odgovara.

Kao bebu su mi davali rakiju da me uspavaju, sa 11 sam se prvi put zestoko napio.
Cigare sa 16, navukla me devojka, isprovocirala me sa pitanjem: Kakav si ti to frajer, ako ne pusis?
I ja naravno, da bih bio frajer, pocnem...
🥰
Ali to može da bude opasno, lika iz kraja je devojka tako navukla na heroin.
Muškarci baš umeju da budu glupi.
Ja s 15 cigare, s drugaricama. Čisto onako, matori oko nas su pušili pa se to smatralo simbolom odraslosti. A prema alkoholu nikad nisam imala afinitet, indiferentna totalno. A i ujak mi je bio alkos, ali onaj najgori, totalno jadan bio propao, pa mi je alkohol bio odbojan i kao socijalni fenomen.
Drogu nisam probala, osim trave jednom, ako se to nešto računa.

🥰
Ja s 15 cigare, s drugaricama. Čisto onako, matori oko nas su pušili pa se to smatralo simbolom odraslosti. A prema alkoholu nikad nisam imala afinitet, indiferentna totalno. A i ujak mi je bio alkos, ali onaj najgori, totalno jadan bio propao, pa mi je alkohol bio odbojan i kao socijalni fenomen.
Alkohol nisam pio kuci ni sam.

Mene lično nikad nije ništa od toga privlačilo, doduše u srednjoj nisam ni izlazila, tek negde u cetvrtoj godini sam krenula da malo cesce izlazim, al nisu to nikad bili splavovi, klubovi sta znam, nego na neku svirku ili ovako sa drustvom na piće samo u pab/bar... Ni tad nisam pila alkohol u nekim velikim količinama, popijem jedno piće dva i to nije nešto žestoko, djus vodka, somersby ili jedno pivo... Kad mi se nigde ne ide već ostanem kod kuće i uživam uz neku mjuzu/ film volim čašu vina da popijem i da se opustim. Cigarete nisam nikad probala, ne podnosim taj smrad i previše su štetne, što bih se trovala
Тако је, све се слажем. Исто тако размишљам но мени је и вино и сомерсби и рум и све то ми је горко па не пијем

Prije nego sto sam krenuo u osnovnu nasao opusak i sakrio se iza vrata u haustoruvda probam to cudo.
Ako se to ne racuna,onda na pocetku srednje skole.Sreca naletio na Opatiju(ko je pusio Opatiju zna o cemu pisem),pa nikada nisam bio pusac.
U 13. se olesio nekim likerom i poslije rakijom.Ispovracao se i nikada nisam volio alkohol.
Na vrijeme sam probao i vidio da mi ne odgovara.
Ето слична прича ко и моја. Пробао, видео да не иде и престо

Шта је Опатија? Знам за место у ХР

🥰
Јбт , не ззери да је мајка детету давала хероин у нади да ће да заспе, ако сам добро разумео?

Значи, код тебе је жеља да изгледаш одрасло

Back