S one strane Krste...ili kako to izgleda u RL

• Začetnik teme Začetnik teme Sanha
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jeasus:
e brate moj napaceni...pa jel moram svaki dan da dobijam mailove od tebe...gori si od spama :) dok sve pregledam treba mi cirka 1h...pa ti sad to pomnozi sa mesec dana...znaci na tebe trosim oko 30 sati mesecno, malo li je?

:)

alo seljacino brdsko planinska .... neko te nervirao na poslu pa si nasao nama da kenjas :))))))

idi bre tamo pa se kurchi sa svojim misicima , to ovde na forumu ne pali ....Mare probao pa otisao s foruma , definitivno je otisao sada:))))))

CHoveche, ja sam nekako uvek mislio da ste svi vi izmisljeni, nestvarni ljudi i da postojite samo u mojoj glavi,
ali slike su nepobitan dokaz da sam normalniji nego shto sebi dajem kredita...
A mozda me CIA opet napada zracima ispiranja mozga!
Lepo od vas shto ste podelili svoju intimu sa nama, nisam verovao da se svi stvarno znate, mislio sam da se samo virtualno zezate...
Hmm.. da li chovek moze napraviti prijatelja preko neta..izgleda da moze, to je zanimljivo. I daje nadu.

Breaking:
CHoveche, ja sam nekako uvek mislio da ste svi vi izmisljeni, nestvarni ljudi i da postojite samo u mojoj glavi,
ali slike su nepobitan dokaz da sam normalniji nego shto sebi dajem kredita...
A mozda me CIA opet napada zracima ispiranja mozga!
Lepo od vas shto ste podelili svoju intimu sa nama, nisam verovao da se svi stvarno znate, mislio sam da se samo virtualno zezate...
Hmm.. da li chovek moze napraviti prijatelja preko neta..izgleda da moze, to je zanimljivo. I daje nadu.

brate pa zar mislis da bih ja mogao sada nekome da kazem ODJEBI i da nakon 10 sekundi ne izbije svadja i banovanje :))))) pa to mozes da kazes samo ako nekoga poznajes i razume tvoju shalu ...

454cLick20i20dalje20zna20sta20ste20.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back