whitenicky
Buduća legenda
- Poruka
- 39.521
Peta W.::shock: Njih tri pored mene zhive??? Malo li sam ti???Nicky - OTPUSHTEN SI!!!
![]()
nemoj sreco , evo kupicu Ljubio novi lanac

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Peta W.::shock: Njih tri pored mene zhive??? Malo li sam ti???Nicky - OTPUSHTEN SI!!!
![]()
whitenicky:kad se nakljukas te hemije pitacu te)))
saljem ti nesto preko maila))))
jeasus:e brate moj napaceni...pa jel moram svaki dan da dobijam mailove od tebe...gori si od spamadok sve pregledam treba mi cirka 1h...pa ti sad to pomnozi sa mesec dana...znaci na tebe trosim oko 30 sati mesecno, malo li je?
![]()
whitenicky:alo seljacino brdsko planinska .... neko te nervirao na poslu pa si nasao nama da kenjas)))))
idi bre tamo pa se kurchi sa svojim misicima , to ovde na forumu ne pali ....Mare probao pa otisao s foruma , definitivno je otisao sada)))))
jeasus:mare nije otisao...prati on nas svaki korak...![]()
whitenicky:extra je ....mada sam to jeo samo u Novom Sadu .... kad odem na sex kod Pete W. , lillymoon , Neve , storm cloud ....donecu da i ti probas)))
storm cloud:
PLESsitnihDEMONA:Hehehehehe!
E njemu Sanha nije javila da je otisla?![]()
jeasus:pa mislim stvarno ste...raspad sistema...
nicky@ imas dobru...ovaj...liniju![]()
whitenicky:Samo se ti smej))) bice sexa na sve strane
)))) a i PIZZA bureka
![]()
storm cloud:Не смејем се, него цокћем.![]()
Не волем пица бурек. :razz:
Breaking:CHoveche, ja sam nekako uvek mislio da ste svi vi izmisljeni, nestvarni ljudi i da postojite samo u mojoj glavi,
ali slike su nepobitan dokaz da sam normalniji nego shto sebi dajem kredita...
A mozda me CIA opet napada zracima ispiranja mozga!
Lepo od vas shto ste podelili svoju intimu sa nama, nisam verovao da se svi stvarno znate, mislio sam da se samo virtualno zezate...
Hmm.. da li chovek moze napraviti prijatelja preko neta..izgleda da moze, to je zanimljivo. I daje nadu.
whitenicky:pa nisam ni ja lud))))
ali jel vidis sta je hemija uradila ...nema vise balona i ostalih fazona![]()
jeasus:chudo je hemara,priznajem... da nje nema, ne bi oborio rekord...90kg x4![]()
storm cloud: