S one strane Krste...ili kako to izgleda u RL

• Začetnik teme Začetnik teme Sanha
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
whitenicky:
s

Sto bi rekao moj brat PLES ...... mi se prijavljujemo u KLUB ZENA :lol: ...znam sve traceve s foruma ....:lol: :lol: :lol:

ovoje zensko vece znaaaaaaaaaaaaaas:p
ako cete da izvodite striptiz - moze:wink:

izjasnite se da li hocete subotu ili nedelju,
pa da se dogovorimo
ako cemo da zaglavimo do kasno, onda je bolje subota/nedelju od nedelja/ponedeljak
to kazem zbog ljudi koji rade ponedeljkom ujutru:p

KLUB ZENA je voljan da primi i muske clanove u svoje redove,pod uslovom da spreme pun dzak sitnih i krupnih traceva;)

Juce sam se skuvala, cak sam nosila jaknu u rukama.... E, danas da je ne bi opet nosila u ruci, ja je ni ne obucem.... I tako, sada cu da malo cvokocem...
Hvala Espiiiiiii ... Ti si moje
g015.gif

Neces se smrznuti, Zana, samo misli na lep topao dan, i kako ti je vruce, i znojis se, a sunce upeklo, nemozes da gledas koliko je svetlo i..... joj, plaza, zezanje.... buf, probudise, una, probudi seeee!
Nego , sta sam ono htela...? A da, cula sam da vise ne primaju u zosi novajlije tako da @esperanca137 ne beri brigu, pustice vas. Znaci, vidimo se! :)
A sta fali i ako pada kisa u nedelju?! Ima lepih kafica, mozemo i unutra da sediiiiiiiimo! :)

Zana:
@Nicky... Duso.... pa ruku na srce... nismo se dugo videli :D
Nema Sanhe, pa sada moze i Zanica, a? :P

Pa Sanha je na moru , ali ne bi bio fer zbog Mareta ...dovoljno je i ovako ljubomoran :)))))):lol:

Neka dodje onda i Ljuba82 :))) neka bude Peta W. ljubomorna ...

moramo napraviti neku svadju :lol: :lol: :lol: :lol:

E ovako esperanca , kazi Dekiju da radis do kasno ..pa cemo mu sledeceg dana poslati slike .... ljubomora , ljubomora .....................

mozda i PSIHO dodje treba da casti sto je moderator na 2 podforuma ...a i MARE moze da se otvori malo red bi bio sada je Profimare :lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back