s kog drveta ste pali

PLATAN (Vernost) - jaki, misicavi, odgovorni, uzimaju sve sto im zivot pruza, zadovoljni, optimisticni ,lakomi za novcem i priznanjima, mrze usamljenost, strastveni ljubavnici kojima nikada nije dosta, verni, uvredljiv, nestalni, pedantni i bezbrizni.

MUSMULA (Culnost) - sarmantni, veseli, daju sve od sebe a pri tome nisu egoisti, vole da budu zapazeni, vole zivot, kretanje, nemir, cak i krize, istovremeno zavisni i nezavisni, dobrog ukusa, umetnici, strastveni, naglasenih osecanja, dobri pratioci, ne predaju se.

Isti ja.:) :)

JAVOR (Nezavisnost) - neobicne osobe, izrazena moc izrazavanja i originalnost, bojazljivi i rezervisani, slavoljubivi, ponosni, sigurni u sebe, zeljni uvek novih iskustva, ponekad nervozni, dobro pamcenje, lako uce, obicno imaju komplikovani ljubavni zivot, vole da uticu na druge

Та сам!

mackica ns:
He, znam ovo...
PLATAN (Vernost) - jaki, misicavi, odgovorni, uzimaju sve sto im zivot pruza, zadovoljni, optimisticni ,lakomi za novcem i priznanjima, mrze usamljenost, strastveni ljubavnici kojima nikada nije dosta, verni, uvredljiv, nestalni, pedantni i bezbrizni.

mačkice, nešto ovde DEFINITIVNi nije u redu :P
(i ja sam platan!)
e, istina je za ovo "nikad dosta", i za "mišićavi"....:lol:

BOR (Izuzetnost) - vole prijatno drustvo, veoma izdrzljivi, znaju kako da ucine zivot prijatnim, veoma aktivni, prirodni, dobri pratioci, brzo se zaljubljuju, ali isto tako brzo gube interesovanje, brzo odustaju, mnogo menjaju dok ne nadju idealnog partnera kome veruju, pouzdani i prakticni.

"Vole prijatno drushtvo"... ma neeeeeee... ko josh voli prijatno drushtvo :roll:

Ovo je toliko (skoro) sve pozitivno da bih bio lud da priznam kako nije istina.

LESNIK (Izuzetnost) - sarmantni, skromni, puni razumevanja, znaju da ostave utisak, aktivni borci za socijanu pravdu, omiljeni, osecajni, komplikovani ljubavnici, iskreni, tolerantni partneri, poseduju pravu predstavu o pravicnosti.

Hahahahahahahahhahaha nisam znala da sam ovoliko dobra!

pa pogodise poprilicno.

SMOKVA (Osecajnost) - veoma jaki, samovoljni, nezavisni , ne dozvoljavaju protivljenje ili svadju, vole zivot, familiju, decu i zivotinje, pravi drustveni leptirici, puni humora,vole besposlicarenje i dokolicu, talentovani za prakticno, inteligentni.

Pola su mi potrefili... :lol:

ZBUN (dobar ukus) - hladna lepota, brinu se o svom izgledu i kondiciji, dobar ukus, nisu egoisti, cine sebi zivot sto moguce prijatnijim, vode disciplinovan zivot, od partnera traze priznanje i prijateljstvo, sanjaju o neobicnim ljubavnicima, retko su zadovoljni svojim osecajima, ne veruju skoro nikome, uvek su nesigurni u svoje sopstvene odluke, veoma savesni.

pa...nije tako lose..:D

Wau,ja sam bor,i prilicno sam se pronasla u opisu koji kaze:
Bor(izuzetnost)-vole prijatno drustvo,veoma izdrzljivi,znaju kako da ucine zivot prijatnim,veoma aktivni,prirodni,dobri pratioci,brzo se zaljubljuju,ali isto tako brzo gube interesovanje,brzo odustaju,mnogo menjaju dok ne nadju idealnog partnera kome veruju,pouzdani i prakticni...

Ja nisam ni pola od ovoga... nego ajde :lol: :lol:

JELKA (Misterioznost) - puni ukusa, posteni, obrazovani, vole sve sto je lepo, puni osecaja, tvrdoglavi, egoisticni ali se brinu za svoje bliznje, prilicno zadovoljni, talentovani, mnogo prijatelja ali i neprijatelja, veoma pouzdani.

živa istina!

:rolleyes: Moje lepo drvce...

MUSMULA (Čulnost) - šarmantni, veseli,
daju sve od sebe a pri tome nisu egoisti, vole da budu zapaženi,
vole život, kretanje, nemir, čak i krize, istovremeno zavisni i nezavisni,
dobrog ukusa, umetnici, strastveni, naglašenih osećanja, dobri pratioci, ne predaju se.

Nikad, bre. :D

BREST (plemenitnost) - prijatne figure, odeveni sa ukusom, kažu glasno šta im ne odgovara, naginju tome da ne opraštaju tuđe greške :? , veseli, vole da vode, ali ne i da nekome pripadaju, verni i odani partneri, vole da donose odluke za druge :? , plemeniti, širokogrudi, veliki smisao za humor, praktični

pa po nešto - po neki put

JELKA (Misterioznost) - puni ukusa, posteni, obrazovani, vole sve sto je lepo, puni osecaja, tvrdoglavi, egoisticni ali se brinu za svoje bliznje, prilicno zadovoljni, talentovani, mnogo prijatelja ali i neprijatelja, veoma pouzdani

al me pogodiiiiiiiiiiiiiiiiii :shock: ;) svaki ti se dao

Back