Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NijeFizički izgled je najbitniji u ovom svetu
Mozda jeste za ljude bez mozga..
Jeste, bolje prolaze lepi, lakše, mi ružni moramo 10 puta više da se trudimo i dokazujemo
Ne, samo ti fali koje milionceJeste, bolje prolaze lepi, lakše, mi ružni moramo 10 puta više da se trudimo i dokazujemo
Nemaju svi milionče, zato ostaje lepota i šarm.Ne, samo ti fali koje milionce
Tacno samo sto to nema bas veze s temomNemaju svi milionče, zato ostaje lepota i šarm.
Džaba se tešimo ovde po forumu. To što mi kao šatro nije bitan izgled mačku o rep, svima nam je prijatnije sa lepom ženom nego sa prosečnom ili ružnom, pa makar se ovako potpisivala ×
Ima, treba reći istinu ma koliko bila neprijatna, a to što ne može naći curu to je njegova nesigurnost. Neka traži svoju ligu, bude siguran u sebe i ima ćeh koliko poželi. Ne treba podcenjivati sebe a ni precenjivati.Tacno samo sto to nema bas veze s temom
A ti ćeš izdaljine da procenišMa kad muskarac ima pricu..ne treba mu ljepota.
Hehehe..jok,dopisivacemo se..A ti ćeš izdaljine da proceniš![]()
E мој друже, знаш какве лепотице знам које су несрећне, неке су чак и покушале самоубиство. Делују моћно, али када их боље упознаш видиш да им је самопоуздање на нули. Несрећне, било да имају или немају циљ у животу.Imam problem. Imam utisak da sam ružan. Kako se izboriti sa ovim mislima? Nisam ni devojku imao nikada. Imam već 18 godina. Može li savet? To utiče i na druge sfere žviota ne samo na ljubavni život. Sad ne znam ni da li jesam ružan. Ljudi kažu da nisam. Ali poneko mi je zo rekao u OŠ (sad sam srednja) i to sada utiče na mene.
Hvala unapred!
Грешиш, свака чка јесте иста, али нису свако тело и лице исто. Замисли да мораш да је%еш неког габора, шта ћеш да јој ставиш кесу на главу ?Svaka čka je ista. Isti osećaj tokom seksa. Tako da, lep ili ružan isto prolaziš. Lepota je precenjena.
Bolje da si ružan niko ne obraća pažnju na tebe. A kad si lep slede diskriminacije i ljubomora. Na primer namerno neće da ti pomogne na šalteru ili te vucara unaokolo.
Najgore je kad si lep a debeo kao ja. Onda te svi gledaju. Neki u čudu, drugi s podsmehom a treći sa žaljenjem.
Ту постоји један проблем, лепота је у оку посматрача. Ја сам једној другарици показао слику једне прелепе девојке која ми се свиђала и прва је рекла да је ужас, друга да је ружна, трећа да је ништа нарочито ... а ја бих је женио.Nemaju svi milionče, zato ostaje lepota i šarm.
Džaba se tešimo ovde po forumu. To što mi kao šatro nije bitan izgled mačku o rep, svima nam je prijatnije sa lepom ženom nego sa prosečnom ili ružnom, pa makar se ovako potpisivala ×
samo ako si zaljubljen u nju. generalno zna se šta je lepo recimo monika beluči čak i u ovim godinama.Лепа девојка може бити глупа ко ноћ, али шта год да она каже то ће звучати лепо
Не нисам мислио на тренутак када си заљубљен, јер можеш бити заљубљен и у просечну девојку.samo ako si zaljubljen u nju. generalno zna se šta je lepo recimo monika beluči čak i u ovim godinama.
zavisi od čoveka do čoveka, neko se divi lepoj ženi i kad odvaljuje gluposti, ja ne. čak mene bude sramota, kao da mi nešto dođeНе нисам мислио на тренутак када си заљубљен, јер можеш бити заљубљен и у просечну девојку.
Лепа жена не може да одваљује глупости, јер ми и не слушамо та њена баљезгарења, а ружна је ружна и кад паметно прича.zavisi od čoveka do čoveka, neko se divi lepoj ženi i kad odvaljuje gluposti, ja ne. čak mene bude sramota, kao da mi nešto dođe![]()
opet se vrtimo, pa ipak si onda zaljubljen. ili te briga samo gledaš kako ćeš je opaliti.Лепа жена не може да одваљује глупости, јер ми и не слушамо та њена баљезгарења,
Не вртимо се, него се не слажемо. А наравно да у већини случајева гледаш да је опалиш.opet se vrtimo, pa ipak si onda zaljubljen. ili te briga samo gledaš kako ćeš je opaliti.
Pre će biti da je obrnutoA kad si lep slede diskriminacije i ljubomora. Na primer namerno neće da ti pomogne na šalteru ili te vucara unaokolo.
Наравно да је обрнуто. Као што и лепа реч звоздена врата отвара, тако и лепи људи гвоздена врата такође отварају.Pre će biti da je obrnuto
A koliko ti sebe rejtuješ od 10Наравно да је обрнуто. Као што и лепа реч звоздена врата отвара, тако и лепи људи гвоздена врата такође отварају.
Проблем је ако од малена навикнеш да ти се диве због твоје лепоте, па то прерасте у нарцисоидни поремећај личности или неки его-центризам.