Ružnoća

Bolje biti lep i bogat nego ružan i siromašan :D
Šalu na stranu svaka krpa nađe zakrpu, samo strpljenja.
Fizički izgled je najbitniji u ovom svetu ali nisu svi lepi. Samo nemojte nikada sebe da potcenjujete.

Imam problem. Imam utisak da sam ružan. Kako se izboriti sa ovim mislima? Nisam ni devojku imao nikada. Imam već 18 godina. Može li savet? To utiče i na druge sfere žviota ne samo na ljubavni život. Sad ne znam ni da li jesam ružan. Ljudi kažu da nisam. Ali poneko mi je zo rekao u OŠ (sad sam srednja) i to sada utiče na mene.
Hvala unapred!
E мој друже, знаш какве лепотице знам које су несрећне, неке су чак и покушале самоубиство. Делују моћно, али када их боље упознаш видиш да им је самопоуздање на нули. Несрећне, било да имају или немају циљ у животу.

Мораш да порадиш на самопоуздању, а што се тиче изгледа, можеш да тренираш.

И на крају крајева, ако си ружан, онда теби неће бити проблем да будеш са неким кршем од девојке. Проблем је ако имаш претерано високе критеријуме, а сам не испуњаваш исте.
И опет на крају свих крајева крајева, ако направиш добре паре, онда и као ружан лик, можеш да смуваш неку лепотицу, која ће те волети због пара.
Женама у суштини није битан изглед мушкарца, већ траже сигурност, а пре свега финансијску сигурност, јер она може да купи остале сигурности.
Мушкарац тражи здравље, односно младу девојку, јер мушки пећински мозак је увек младе девојке посматрао као једину могућу солуцију за остваривање потомства.

Данашње време доноси два проблема, жене које су почеле да се понашају као мушкарци и да траже искључиво високе, згодне и лепе мушкарце, а реално таквих нема за све њих и други проблем су мушкарци који су престали да прилазе девојкама.

Svaka čka je ista. Isti osećaj tokom seksa. Tako da, lep ili ružan isto prolaziš. Lepota je precenjena.

Bolje da si ružan niko ne obraća pažnju na tebe. A kad si lep slede diskriminacije i ljubomora. Na primer namerno neće da ti pomogne na šalteru ili te vucara unaokolo.

Najgore je kad si lep a debeo kao ja. Onda te svi gledaju. Neki u čudu, drugi s podsmehom a treći sa žaljenjem.
Грешиш, свака чка јесте иста, али нису свако тело и лице исто. Замисли да мораш да је%еш неког габора, шта ћеш да јој ставиш кесу на главу ?

И није тачно да лепе људе дискриминишемо, већ управо ружне. Наравно да постоје изузеци када рецимо ружна шалтеруша, намерно кеца лепу странку, али зато ружан шалтераш то неће радити.

И није најгоре ако си леп а дебео, већ ако си ружан и дебео. Тренингом можеш постати згодан, али ако си ружан ружан си, евентуално неке корекције лица ти могу помоћи и то је то.

Nemaju svi milionče, zato ostaje lepota i šarm.
Džaba se tešimo ovde po forumu. To što mi kao šatro nije bitan izgled mačku o rep, svima nam je prijatnije sa lepom ženom nego sa prosečnom ili ružnom, pa makar se ovako potpisivala ×
Ту постоји један проблем, лепота је у оку посматрача. Ја сам једној другарици показао слику једне прелепе девојке која ми се свиђала и прва је рекла да је ужас, друга да је ружна, трећа да је ништа нарочито ... а ја бих је женио.
Али то су жене.

У суштини зна се шта је лепо, а шта је ружно. Лепа девојка може бити глупа ко ноћ, али шта год да она каже то ће звучати лепо, а ружна ма колико да је паметна, шта год да каже не вреди и даље ће остати ружна.
То смо ми мушкарци и због тога жене превише бораве пред огледалом.

Pre će biti da je obrnuto
Наравно да је обрнуто. Као што и лепа реч звоздена врата отвара, тако и лепи људи гвоздена врата такође отварају.

Проблем је ако од малена навикнеш да ти се диве због твоје лепоте, па то прерасте у нарцисоидни поремећај личности или неки его-центризам.

Наравно да је обрнуто. Као што и лепа реч звоздена врата отвара, тако и лепи људи гвоздена врата такође отварају.

Проблем је ако од малена навикнеш да ти се диве због твоје лепоте, па то прерасте у нарцисоидни поремећај личности или неки его-центризам.
A koliko ti sebe rejtuješ od 10

Back