Ružnoća

markos223

Početnik
Poruka
16
Imam problem. Imam utisak da sam ružan. Kako se izboriti sa ovim mislima? Nisam ni devojku imao nikada. Imam već 18 godina. Može li savet? To utiče i na druge sfere žviota ne samo na ljubavni život. Sad ne znam ni da li jesam ružan. Ljudi kažu da nisam. Ali poneko mi je zo rekao u OŠ (sad sam srednja) i to sada utiče na mene.
Hvala unapred!

Nemoj se obazirati na stvari koje ne mozes da promenis, to sto nisi imao devojku ne mora da znaci da si ruzan a i da jesi ti s tim ne mozes nista zato nemoj da razmisljas o tome probaj da nadjes nesto sto te ispunjava sto nece zavisiti od drugih ljudi. Tesko je to prihvatiti ali tako je jer niti mozes da menjas svoj izgled ni ukus devojaka

Imam problem. Imam utisak da sam ružan. Kako se izboriti sa ovim mislima? Nisam ni devojku imao nikada. Imam već 18 godina. Može li savet? To utiče i na druge sfere žviota ne samo na ljubavni život. Sad ne znam ni da li jesam ružan. Ljudi kažu da nisam. Ali poneko mi je zo rekao u OŠ (sad sam srednja) i to sada utiče na mene.
Hvala unapred!
Djeca su ti se rugala.Psihu ti sjebali.

Lepota je u oku posmatrača. Izmedju ostalog, ima toliko lepih ljudi koji su lepi po defaultu, ali nemaju trunku harizme u sebi, potpuno su prazni i onda im lepota ne znaci puno. Znas ono, vidis ribu lepa, zgodna sve full, a kada je bolje upoznas, ona kao prazan list papira. S druge strane, upoznas neku sa velikom njonjarom, a ona zabavna, duhovita, nekako joj se i njonjara smanjuje, sto vise vremena provodis sa njom. Opusti se, sto rece neko iznad u tim godinama svi mislimo da nam nesto fali.

Lepota je u oku posmatrača. Izmedju ostalog, ima toliko lepih ljudi koji su lepi po defaultu, ali nemaju trunku harizme u sebi, potpuno su prazni i onda im lepota ne znaci puno. Znas ono, vidis ribu lepa, zgodna sve full, a kada je bolje upoznas, ona kao prazan list papira. S druge strane, upoznas neku sa velikom njonjarom, a ona zabavna, duhovita, nekako joj se i njonjara smanjuje, sto vise vremena provodis sa njom. Opusti se, sto rece neko iznad u tim godinama svi mislimo da nam nesto fali.
Kad je lepa a prazna to je zapravo odlicno onda nije velika konkurencija

Hvala unapred!
Lepota je u samopouzdanju i kesu

Hvala unapred!
Nadam se da nisi dosao ovde da zajebavas. Evo da i ja nabacam nekoliko misli.

Jel mozemo da izuzmemo slucaj neke fizicke nakaradnosti. Jel ti fale zubi? Jel imas zeciju usnu? Jesi li razrok? jesi li grbav, sakat? Jel ti u ovom smislu bilo sta fali?
Ako si procelav osisaj se na celavo. Ako nisi, pusti kosu.
Imas li bradu? Ako imas paperje obrij se. Ako imas jaku bradu pusti bradu.
Nemoj da se zapustis.
Higijena na prvom mestu. Nikad ne smes da smrdis. Noge ne smeju da ti smrde. Iz usta ne sme da ti smrdi. To je nesto najodvratnije na svetu. Ako ti je cale takav onda ti majka sigurno nije neka lepotica.
Nista sto oblacis ne sme da bude prljavo, nikad.
Budi fizicki spreman. Ako si debeo probaj redom razlicite metode mrsavljenja. Imas ono izbacivanje ugljenih hidrata, imas periodicno gladovanje, ima mozda jos neke metode istrazi,probaj, budi uporan, vezbaj.

Lepota je kod muskarca u stavu. U postovanju okoline.
Osvojiti zenu nikad ne sme da ti bude zivotni cilj, to mora da bude propratna pojava. Zena ce se zaljubiti u tvoju samouverenost, prirodnost, opustenost, duhovitost. Zaljubice se u to sto imas muda, sto imas cilj u zivotu. Zaljubice se u to sto ti nisu potrebne zene da bi ostvario svoje zivotne ciljeve.
Ako budes shenio kao malo kuce takvu ces zenu i naci, da te vuce za nos i da ti stavlja rogove.

Hvala unapred!
d959617b7f024e24a92028bd677d7fc2.png

Svaka čka je ista. Isti osećaj tokom seksa. Tako da, lep ili ružan isto prolaziš. Lepota je precenjena.

Bolje da si ružan niko ne obraća pažnju na tebe. A kad si lep slede diskriminacije i ljubomora. Na primer namerno neće da ti pomogne na šalteru ili te vucara unaokolo.

Najgore je kad si lep a debeo kao ja. Onda te svi gledaju. Neki u čudu, drugi s podsmehom a treći sa žaljenjem.

Back