Imam problem. Imam utisak da sam ružan. Kako se izboriti sa ovim mislima? Nisam ni devojku imao nikada. Imam već 18 godina. Može li savet? To utiče i na druge sfere žviota ne samo na ljubavni život. Sad ne znam ni da li jesam ružan. Ljudi kažu da nisam. Ali poneko mi je zo rekao u OŠ (sad sam srednja) i to sada utiče na mene.
Hvala unapred!
Nadam se da nisi dosao ovde da zajebavas. Evo da i ja nabacam nekoliko misli.
Jel mozemo da izuzmemo slucaj neke fizicke nakaradnosti. Jel ti fale zubi? Jel imas zeciju usnu? Jesi li razrok? jesi li grbav, sakat? Jel ti u ovom smislu bilo sta fali?
Ako si procelav osisaj se na celavo. Ako nisi, pusti kosu.
Imas li bradu? Ako imas paperje obrij se. Ako imas jaku bradu pusti bradu.
Nemoj da se zapustis.
Higijena na prvom mestu. Nikad ne smes da smrdis. Noge ne smeju da ti smrde. Iz usta ne sme da ti smrdi. To je nesto najodvratnije na svetu. Ako ti je cale takav onda ti majka sigurno nije neka lepotica.
Nista sto oblacis ne sme da bude prljavo, nikad.
Budi fizicki spreman. Ako si debeo probaj redom razlicite metode mrsavljenja. Imas ono izbacivanje ugljenih hidrata, imas periodicno gladovanje, ima mozda jos neke metode istrazi,probaj, budi uporan, vezbaj.
Lepota je kod muskarca u stavu. U postovanju okoline.
Osvojiti zenu nikad ne sme da ti bude zivotni cilj, to mora da bude propratna pojava. Zena ce se zaljubiti u tvoju samouverenost, prirodnost, opustenost, duhovitost. Zaljubice se u to sto imas muda, sto imas cilj u zivotu. Zaljubice se u to sto ti nisu potrebne zene da bi ostvario svoje zivotne ciljeve.
Ako budes shenio kao malo kuce takvu ces zenu i naci, da te vuce za nos i da ti stavlja rogove.