jos_1_5ak
Poznat
- Poruka
- 9.462
Eh da su ga brazilci malo isprepucali preko pi...ke pa to bi bilo vrednije od bilo koja osvojene medalje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zato se Ameri i bore....Da svi moraju da pognu glavu pred njima.
To bi svi radili DA MOGU.....
Kaluđerica jeste divlje naselje ali nije opasno...baš si našao sa čim da porediš brazilske favele????![]()
A pa ulaze sad bez problema, mislim ni favele nisu to sto su nekad bile , to kako je opisano u filmu "Tropa de Elite" takva je situacija bila tamo mozda tokom 90ih, sad su se i favele malo da kazem emancipovale , cak i tamo se sve vise otvaraju neke prodavnice, kafici, pekare i sta ti ja znam.
Favele su ti sad odprilike mozda za nijansu gore i opasnije od nekih nasih "divljih" naselja tipa Kaludjerica.
Pa dobro nije tako opasno , ali mislim sto se tice infrastrukture odprilike su skoro tu negde.
Mislim svako mesto moze da bude i opasno i bezbedno, pa i u mom kraju (u bloku) koliko se samo vidim ubistava da je bilo, ovde je ubijen i Bata Trlaja, pa recimo onda onaj Vule Balavi sto je ubijen u kaficu, pa isto onaj lik sto su ga u Puntu izresatali, pa isto jedan lik sto je isao samnom u razred u OS je upucan ispred svije zgrade, pa isto jedan drugar iz detinjstva je usred bela dana upucan i tesko ranjen ispred zgrade..........a to se sve izdesavalo tu mozda u krugu od jednog kilometr, a da ne spominjem to koliko ima dilera , koliko je automobila ovde ukradeno.....itd , pa opet niko previse ne zazire i niko ne smatra blokove za neko narocito opasno mesto.
Niko ne kaze da nigde nije opasno, ali ako je NBG na stepenu opasnosti negde oko 3, neki crnacki geto u Baltimoru je 5, a prosecna brazilska favela ti je 20.
Нисам ништа паметније очекивао од лика који има на зубима оно што Амери зову grillz
![]()
Збуњује ме. У исто време личи на доброту и на прејеботину.![]()
Pa dobro nije tako opasno , ali mislim sto se tice infrastrukture odprilike su skoro tu negde.
Mislim svako mesto moze da bude i opasno i bezbedno, pa i u mom kraju (u bloku) koliko se samo vidim ubistava da je bilo, ovde je ubijen i Bata Trlaja, pa recimo onda onaj Vule Balavi sto je ubijen u kaficu, pa isto onaj lik sto su ga u Puntu izresatali, pa isto jedan lik sto je isao samnom u razred u OS je upucan ispred svije zgrade, pa isto jedan drugar iz detinjstva je usred bela dana upucan i tesko ranjen ispred zgrade..........a to se sve izdesavalo tu mozda u krugu od jednog kilometr, a da ne spominjem to koliko ima dilera , koliko je automobila ovde ukradeno.....itd , pa opet niko previse ne zazire i niko ne smatra blokove za neko narocito opasno mesto.
не баш нико, кад падне мрак ја не смем сама у блок![]()