Ružno lice Amerikanaca

Kaluđerica jeste divlje naselje ali nije opasno...baš si našao sa čim da porediš brazilske favele????:D

Pa dobro nije tako opasno , ali mislim sto se tice infrastrukture odprilike su skoro tu negde.

Mislim svako mesto moze da bude i opasno i bezbedno, pa i u mom kraju (u bloku) koliko se samo vidim ubistava da je bilo, ovde je ubijen i Bata Trlaja, pa recimo onda onaj Vule Balavi sto je ubijen u kaficu, pa isto onaj lik sto su ga u Puntu izresatali, pa isto jedan lik sto je isao samnom u razred u OS je upucan ispred svije zgrade, pa isto jedan drugar iz detinjstva je usred bela dana upucan i tesko ranjen ispred zgrade..........a to se sve izdesavalo tu mozda u krugu od jednog kilometr, a da ne spominjem to koliko ima dilera , koliko je automobila ovde ukradeno.....itd , pa opet niko previse ne zazire i niko ne smatra blokove za neko narocito opasno mesto.

A pa ulaze sad bez problema, mislim ni favele nisu to sto su nekad bile , to kako je opisano u filmu "Tropa de Elite" takva je situacija bila tamo mozda tokom 90ih, sad su se i favele malo da kazem emancipovale , cak i tamo se sve vise otvaraju neke prodavnice, kafici, pekare i sta ti ja znam.

Favele su ti sad odprilike mozda za nijansu gore i opasnije od nekih nasih "divljih" naselja tipa Kaludjerica.

Ja mislim da ti treba da trazis od tih tvojih drugara Brazilaca da te provedu nekim favelama :mrgreen: Mislim, ako su insajderi iz istih, verovatno nece nista da ti se desi...Verovatno. :ok: Ali ako ni oni nikada nisu krocili tamo, onda...:sad2:

- - - - - - - - - -

Pa dobro nije tako opasno , ali mislim sto se tice infrastrukture odprilike su skoro tu negde.

Mislim svako mesto moze da bude i opasno i bezbedno, pa i u mom kraju (u bloku) koliko se samo vidim ubistava da je bilo, ovde je ubijen i Bata Trlaja, pa recimo onda onaj Vule Balavi sto je ubijen u kaficu, pa isto onaj lik sto su ga u Puntu izresatali, pa isto jedan lik sto je isao samnom u razred u OS je upucan ispred svije zgrade, pa isto jedan drugar iz detinjstva je usred bela dana upucan i tesko ranjen ispred zgrade..........a to se sve izdesavalo tu mozda u krugu od jednog kilometr, a da ne spominjem to koliko ima dilera , koliko je automobila ovde ukradeno.....itd , pa opet niko previse ne zazire i niko ne smatra blokove za neko narocito opasno mesto.

Niko ne kaze da nigde nije opasno, ali ako je NBG na stepenu opasnosti negde oko 3, neki crnacki geto u Baltimoru je 5, a prosecna brazilska favela ti je 20.

Niko ne kaze da nigde nije opasno, ali ako je NBG na stepenu opasnosti negde oko 3, neki crnacki geto u Baltimoru je 5, a prosecna brazilska favela ti je 20.

Demokratija2_asd.jpg

Nece cemerika da im uvede demokratiju!

не баш нико, кад падне мрак ја не смем сама у блок :lol:

не баш нико, кад падне мрак ја не смем сама у блок :lol:

Haha , ozbiljno ?

A odakle si ti ?

Inace ovde je u bloku bas super, pogotovo leti , onako i nocu bude dosta ljudi napolju, klinaca po klupama, neki i nocu idemo na basket, onako cesto se cuje i da tresti muzika iz neke gajibe ili sa Save..........onako bas letnja, opustena atmosfera, dok recimo tokom kasne jeseni ili zime (kad nema snega) deluje onako malo mracnije i depresivnije u odnosu na leto.

Back