S
suu
Gost
Da li vam je bitno kako tip sa kojim ste izgleda? I koliko su vam bitni komentari vasih prijatelja? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
goodday:a zamisli ruznog i glupog...
pa moraju valjda nechim da kompenzuju svoje nedostatke.....
ali lep i pametan.....bicu jednog dana![]()
![]()
AnaMaria:Daj Boze da vidimo i to cudo,lep i pametan ...![]()
a bio je bogat???????divlja-u-srcu:AnaMaria:Daj Boze da vidimo i to cudo,lep i pametan ...![]()
Ja sam do sada srela samo jednog takvog!
Zgodan kao Apolon,milo lice,produhovljen, obrazovan, dobar,malo je samo ekscentrican! Sto ja volim!![]()
Drugo su zene, priroda ih je vec obdarila da budu lepsi pol.![]()
pa ni ja nisam bez para...ali nisam bogat...divlja-u-srcu:Pa nije bez para!![]()
goodday:pa ni ja nisam bez para...ali nisam bogat...divlja-u-srcu:Pa nije bez para!![]()
dakle, da li je bio bogat?
a i da jeste trazio bi isto tako savrshenu....dakle za tebe je sve jednoAnaMaria:goodday:pa ni ja nisam bez para...ali nisam bogat...divlja-u-srcu:Pa nije bez para!![]()
Nema veze i da je bogat,jos bolje.Stvar je u tome da svejedno nesto mora da mu fali.Ako je lep,pametan,bogat,ima nesto drugo sto mu fali.Ne moze da bude savrsen.
goodday:a i da jeste trazio bi isto tako savrshenu....dakle za tebe je sve jednoAnaMaria:goodday:pa ni ja nisam bez para...ali nisam bogat...divlja-u-srcu:Pa nije bez para!![]()
Nema veze i da je bogat,jos bolje.Stvar je u tome da svejedno nesto mora da mu fali.Ako je lep,pametan,bogat,ima nesto drugo sto mu fali.Ne moze da bude savrsen.![]()