Ruzne navike

U pravu si...
Ali ja to ne mogu... on meni ugađa u nekim drugim stvarima... ja ću njemu u tome...

I znam da ću se možda kajati jednog dana... pa ću onda doći na Krstu i žaliti se ali ***... :rumenko:;)ako mi je to jedini rizik i problem, onda sam ja srećna žena...;):lol::heart:

I meni bi bilo drago da ti u životu to bude jedini i najveći problem sa kojim ćeš se sustesti ali....sve je jedna velika nepoznanica...i niko nema ugovor za večni mir, sreću...i ostale radosti..koje nosi život....već naprotiv..ono što te je danas ili juće činilo srećno...sutra ili za neko vreme...može ti se činiti kao najveća mora....(naravno ne mislim bukvalno sad i odma)...tako da je moj kometar bio u tom smislu...a ja ti želim svu sreću, kao i svakom
na ovom svetu...a hoće li je doživeti, zavisi od mnogo čega u životu, a ne od veša opranog
na ruke ili u mašini:
heart:

kad u mesari tražim da mi daju mleveno meso, a oni zavuku šaku u onu tepsiju
gde im stoji mleveno...i onako stavljaju na celofan...eee...poludim skoro svaki put
se posvađam...sad idem samo u jednu jedinu gde meso iseku pred mojim očima
u rukavicama..i samelju na licu mesta.....

Znam, to ne vidim, pa kao i da ne znam, živim u zabludi :):D.
Najgore mi je kad vidim ljude kako prljavim rukama pipaju svaki hleb, uzimaju u ruke, stiskaju, vraćaju na policu...:(

kad u mesari tražim da mi daju mleveno meso, a oni zavuku šaku u onu tepsiju
gde im stoji mleveno...i onako stavljaju na celofan...eee...poludim skoro svaki put
se posvađam...sad idem samo u jednu jedinu gde meso iseku pred mojim očima
u rukavicama..i samelju na licu mesta.....

Ok, u pravu ste sa jedne strane...
Ali koliko samo grickalica i hemije unesemo svaki dan, to što ljudi pipkaju hleb i rukom nam stave meso na papir(koje mi posle ispečemo i unište se bakterije)... je najmanja briga...
Da ne pominjem pušenje... ovamo sami sebe ubijamo i trujemo a onda kad vidimo fleku smo kao zgroženi... uzimam prvu sebe za primer... užas...

Najruznije sto moze biti je cackati zube tako da iscackani komadi lete svuda i kad svojim pinjurom s kojom je osoba jela, okrece i prevrce meso u pijetu sa kojeg se svi posluzuju, bljak!

e da....jos od ruznih navika mogu navesti jednu po meni najblesaviju naviku, cak bi mogla ici na onu temu o obicajima, a to je kad se novorodjenoj bebi stavljaju novci na lancun, pored glave :eek:
I kad nece bebu ljubit iz kao higijenskih razloga u lice ali zato im izbale rucice , svi znamo da to bebe najvise stavljaju u usta.

Nervira me kad kupujem pljeskavicu ili palačinku na kiosku, a prodavac ima prljave ruke, ono baš primetno crno ispod noktiju:bljak: To naravno uočim tek kad mi već pruža pljeskavicu. Ali ko mi je kriv kad kupujem brzu hranu po kioscima, posle mi je genetika kriva za celulit:mrgreen:

Poslednja izmena:
Ok, u pravu ste sa jedne strane...
Ali koliko samo grickalica i hemije unesemo svaki dan, to što ljudi pipkaju hleb i rukom nam stave meso na papir(koje mi posle ispečemo i unište se bakterije)... je najmanja briga...
Da ne pominjem pušenje... ovamo sami sebe ubijamo i trujemo a onda kad vidimo fleku smo kao zgroženi... uzimam prvu sebe za primer... užas...

Nije to isto...nikako se ne mogu složiti...to što ja pušim to je moj lični izbor, i moja
odluka, na koju imam pravo...a to da li će mi neko dati meso golim rukama, a možda
je pre toga minut bio u toaletu, i nemam poima da li je prao ruke bar hladnom vodom
ako nema vruće....ili se češkao..da ne kažem sad gde.......pa stvarno to ne može
nikako biti isto...uostalom ko kaže da se sve bakterije unište prženjem...a i da se
unište....eto gadi mi se........:mrgreen:

Nije to isto...nikako se ne mogu složiti...to što ja pušim to je moj lični izbor, i moja
odluka, na koju imam pravo...a to da li će mi neko dati meso golim rukama, a možda
je pre toga minut bio u toaletu, i nemam poima da li je prao ruke bar hladnom vodom
ako nema vruće....ili se češkao..da ne kažem sad gde.......pa stvarno to ne može
nikako biti isto...uostalom ko kaže da se sve bakterije unište prženjem...a i da se
unište....eto gadi mi se........:mrgreen:

E pa to su Afro onda dupli standardi...;)

ajde potrudi se da budes tematicna bar veceras..
treba nam neka akcija..
pa tek su 23h...:(

Nema sanse, ljudi ovde vole one teme iz zivota, znas one koje nisu uopstene, vec konkretne a ja sam sva nekako uopstena i ne primecujem nista zanimljivo oko sebe sve dok neko drugi to ne napise, tek tad shvatim da mislim slicno i da je i mene bas to zanimalo. :p

Jednom prilikom sam bila u poseti nedelju dana kod nekih tamo..ljudi moji oni bi mogli,citava ta porodica da budu predmet posmatranja nekog higijenskog zavoda.Uzasi i traume:eek: od bacanja cackalica direkt na pod dnevne sobe,ili ostavljanja iskoriscenih stapica za usi na stocicu u istoj sobi.I sve to, taj citav proces ciscenja usnog kanala pred drugim ljudima usred razgovora uz jedno ohoho hoooh i jos ahhhahhahh..:eek: od zadovoljstva valjda.Svi piju iz casa koje su'' na susenju'' pored sudopere,pa ih lepo onako izvalene vrate medju oprane sudove.Dalje vam nista necu pricati.:)

Back