- Poruka
- 55.076
A ovaj deo oko idealizacije, čovek je ubijen kao premijer jer je hteo da se obračuna sa mafijom, između ostalog, a ni za KIM nije ogovarao zapadu, pa su zažmurili malo.
Mislis sa Legijom sa kojim je skidao Milosevica?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ovaj deo oko idealizacije, čovek je ubijen kao premijer jer je hteo da se obračuna sa mafijom, između ostalog, a ni za KIM nije ogovarao zapadu, pa su zažmurili malo.
Pa stedela je hahaha
Mislis sa Legijom sa kojim je skidao Milosevica?![]()
Sve je to nasledio od prethodnika ....
Sve je to nasledio od prethodnika, nije ga on stvorio, sistem se teško menja, na kraju krajeva, platio je to životom.
Ali nije tema ovde, pa da ne spamujemo.
Остало му од деде ???
Бог да им душу прости, и деди и унуку ...
Ми да праштамо ???? Због чега ????
Нема никакве везе са темом твоје глупо питање. Што се тиче теме, ништа ново. ружица је поносито изјавила да су јој најдраже пријатељице хрватице (усташкиње) и опште негатив став има о српству. За ђинђића је рекла да је католик.
Каква шведска? Одговорио сам на теми о земуну. Драго ти је зато што је ђинђић велеиздајник. Његова жена је поносито у интервју попљувала српство и похвалаила своје хрватске пријатељице, које се по ставовима не разликују од усташкиња.
То не интересује жуте јањичаре. Док су падале бомбе на Србију, жути јањичари су тражили да нато удари још јаче по Србији.
Nije dovoljno gledati, treba videti.
Govorimo o Legiji.
Baš je dobra ta "Pravda", jel da? Skoro ko Kurir SRS-a hehehe
Дедер Dellliboye, Како се зове тема ????
Легија или
Ружица је наследила (илегално стечене?)Ђинђићеве милионе
Ја,
а и сви осталина Пдф Политика
знамо да ти најчешће не знаш о чему причаш,
Јел ми то месо једемо ??? Шверцовано из братске нам и комшијске Мађарске ???