Ruzan sam pomagajte

pivosok

Buduća legenda
Poruka
26.396
Recimo da ste eksta ruzni (kao ja :sad2: debel ,celav , mikro kitica, u glavi kao Valuev )sto bi uradili da dodjete do mlade pice . A nemate ni pare da platite za cuupi ni snage da se bavite boksom
nikolai-valuev-pic-getty-images-45880687.jpg

Brate.....Valujev je cistokrvni arijevac....pogledaj tu facu!!! Ja da mogu da biram izmedju izgleda Bred Pita i Valujeva, izabravo bih Valujeva. Samo manje visine. Jedini nacin da pobedis svoju ruznocu je da prihvatis da si takav, isto kao i ja stomacinu :) E sad, sto se jebbanja tice, to nije moj fah, ja se ne razumem u to! Nemam ti ja polozeno za to!

pa ovaj lik je dobar mada deluje opasno mafijaski ali nekako je dubok

budi uljudan... i redovna higijena ali da ne mirises mnogo i super, znas koliko je to lepo i kako se odahne kad je neko takav
ili pocni da igras igrice u grupi pa ce se pojaviti neak sto igra igrice, posto je u manjini i eto

Recimo da ste eksta ruzni (kao ja :sad2: debel ,celav , mikro kitica, u glavi kao Valuev )sto bi uradili da dodjete do mlade pice . A nemate ni pare da platite za cuupi ni snage da se bavite boksom

kao što ne moraš igrati fudbal da bi uživao u njemu (npr. pratiš sa strane), tako je i sa seksom, srećom, do orgazma se može doći i masturbacijom. otkucaj teen u google i došao si do mlade pice.
drugo, ako nisi vizuelni tip, možeš poručiti lutku na napuhavanje. šala!
ono što jeste problem je emocionalna praznina kada nemaš devojku, moraš naći neku zamenu za ljubav, npr kreni strastveno sa nekim hobijem...

kao što ne moraš igrati fudbal da bi uživao u njemu (npr. pratiš sa strane), tako je i sa seksom, srećom, do orgazma se može doći i masturbacijom. otkucaj teen u google i došao si do mlade pice.
drugo, ako nisi vizuelni tip, možeš poručiti lutku na napuhavanje. šala!
ono što jeste problem je emocionalna praznina kada nemaš devojku, moraš naći neku zamenu za ljubav, npr kreni strastveno sa nekim hobijem...

e pa nije zanimljivo da nas je vise :twisted:

Neki kazu da je lepota stvar ukusa. E pa, nije. Tese nekog ili sebe. Ako se minimum 80 posto ljudi slaze da je nesto lepo, a nesto ruzno... smatraj to istinom. Sto se fizickog izgleda tice, ne moras da budes debeo, mozes da se bavis sportom koji nije box, mozes da budes cist, namirisan i obucen sa ukusom (sto ne zahteva mnogo novca).
Dalje, niko te ne sprecava da radis na sebi, svom obrazovanju, duhovitosti (da, i to se donekle moze izvezbati!), komunikaciji, medjuljudskim odnosima...To je nesto sto uglavnom zavisi samo od tebe.

Ili, sedi i vrti palceve i ocajavaj sto si ruzan i nemas novca:neutral:

Back