pivosok
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Recimo da ste eksta ruzni (kao ja
debel ,celav , mikro kitica, u glavi kao Valuev )sto bi uradili da dodjete do mlade pice . A nemate ni pare da platite za cuupi ni snage da se bavite boksom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trik pitanje batice!tek ce se tu zajebe
![]()
Zvani piiiiiiiiica. Muško a pica... hhaha.Ако си ружан онда мораш да будеш добар, да би било као ''није леп, ал је мииииииица'' ..
ja bih ti dao moje lepo lice i prelepe oci, ali dushu ne moguRecimo da ste eksta ruzni (kao jadebel ,celav , mikro kitica, u glavi kao Valuev )sto bi uradili da dodjete do mlade pice . A nemate ni pare da platite za cuupi ni snage da se bavite boksom
![]()
Recimo da ste eksta ruzni (kao jadebel ,celav , mikro kitica, u glavi kao Valuev )sto bi uradili da dodjete do mlade pice . A nemate ni pare da platite za cuupi ni snage da se bavite boksom
![]()
nije sve u lepoti...valjda posedujes neke druge kvalitete...Recimo da ste eksta ruzni (kao jadebel ,celav , mikro kitica, u glavi kao Valuev )sto bi uradili da dodjete do mlade pice . A nemate ni pare da platite za cuupi ni snage da se bavite boksom
![]()
pa ovaj lik je dobar mada deluje opasno mafijaski ali nekako je dubok
budi uljudan... i redovna higijena ali da ne mirises mnogo i super, znas koliko je to lepo i kako se odahne kad je neko takav
ili pocni da igras igrice u grupi pa ce se pojaviti neak sto igra igrice, posto je u manjini i eto
kao što ne moraš igrati fudbal da bi uživao u njemu (npr. pratiš sa strane), tako je i sa seksom, srećom, do orgazma se može doći i masturbacijom. otkucaj teen u google i došao si do mlade pice.
drugo, ako nisi vizuelni tip, možeš poručiti lutku na napuhavanje. šala!
ono što jeste problem je emocionalna praznina kada nemaš devojku, moraš naći neku zamenu za ljubav, npr kreni strastveno sa nekim hobijem...
Recimo da ste eksta ruzni (kao jadebel ,celav , mikro kitica, u glavi kao Valuev )sto bi uradili da dodjete do mlade pice . A nemate ni pare da platite za cuupi ni snage da se bavite boksom
![]()