Ok, Rusi su skoro izjavili /mislim čak portparolka/ da smo mi takođe Rusi, samo su nas zapadnjaci naučili da smo Srbi, a ne Rusi.
Deliš mišljenje?
nikad nisam delio ljude po nacionalnom, jezickom, imovinskom ili religijskom principu. ili je neko lik sa kojim imam sta da pricam ili nije. ili zraci nesto iz njega ili nje, ili je tikva. a jedini princip koji imam kad ocenjujem bilo koga, to je stepen licemerja koje nosi i da li ga uopste nosi.
sta smo mi malo je redova i papira da se pise o tome, mozemo biti svasta, ili rusi, ili samo neki levi sloveni, ili kelti, ili 13 zaboravljeno jevrejsko pleme, ili neki anahroni atavizam koje ostao posle zatvaranja jedinih vrata agarte za koju niko na svetu ne zna gde je danas. znaci mozemo biti cak i majmuni, ali majmuni sa senzibiltetom. svako ima nesto specificno za sebe i svoj dnk ili dnk naroda kome pripada, mi imamo ono po cemu nas je ceo svet pozitivno dozivljavao kao dobronamerne, druzeljubive, gostoljubive, vredne-to najcesce sto je najtragicnije pokazujemo kad iz srbije emigriramo, iskrene i lisene licemerja.
ovde se niko nikad nije ovajdio sejuci mrznju, sejali su je komunisti pola veka i vise pa nisu uspeli, sejali svakakvi okupatori pa ispali debili bez obzira na nas kolateral. kao sto smo eksperti da se naebemo mile majke svakom sa strane ko nam soli pamet ma kako jak bio, tako smo i eksperti da sami sebe uyebemo kao retko ko na planeti ratujuci bas sa svojima. a za to treba samo mali povod, da ti neki tvoj cacne u dusu i prodrma je onako sirovinski podlo i pokvareno kako jedino srbenda nekad ume.
i to je jedini zadatak ove i prosle vlasti, prvo osiromasi narod do koske, a onda mu usadi licemerje i nateraj ga da mrzi bliznjeg svoga kao nikog drugog. onda imas pogodno tlo za sve poznate i nepoznate igranke koje sa takvim narodom mozes da radis a pitanje je da li i zelis jer ti je cilj samo ubijanje njegovog duha. i zato kada ovde vidim podlaca koji bilo kog srbina moze da naziva ustasom, on je za mene najgore ljudsko zlo koje nije dostojno da zivi.
to i takve stvari rade samo satanisti. niko drugi. nijedna druga sila ili pojedinac. a rade zato sto smo od boga.mogu da se pravdaju da pisu za pare jer je to posao, provokacija. ne verujte. to je marva, najgora ljudska. izopacena. do samog korena.
mislim da ti je tu odgovor, rusi i mi smo od boga jos uvek, zapad je boga ubio a znamo koji je filozof to rekao. ubio ga je naravno u sebi jos davno, a javno se pravi da nije. licemerno. a i to znamo.
zato ce uvek postojati oni i mi.