aprilitd
Zainteresovan član
- Poruka
- 117
kad se evropa odrekne dostojevskog, to isto kao kad bi mi rekli da Tesla nije srbin nego hrvat
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikad nije ni pripadao Evropi. Kao ni Tolstoj , Cajkovski i co.kad se evropa odrekne dostojevskog
mislim da ozbiljno preozbiljno gresis.Nikad nije ni pripadao Evropi. Kao ni Tolstoj , Cajkovski i co.
pa ima malo i od mongola, one blago kose oci uz slovenske plave oci i kosu.Rusija = Mongolija + Vizantija
TReci Rim i slicne popovske baljezgarije, eto zato. Kakvi Germani...pa ima malo i od mongola, one blago kose oci uz slovenske plave oci i kosu.
vidis, ima tu nesto. uvek sam se pitala kako su rusi jedini od svih slovenskih naroda skloni imperijalizmu (sto je naravno rezervisano za germane ) i sad me ti prosvetli![]()
ma kakvi germani, na mongole pomislih - ono dzingis kan i sl.TReci Rim i slicne popovske baljezgarije, eto zato. Kakvi Germani...
Duh im je azijatsko-vizantijski , ko i porusicama na Balkanu.ma kakvi germani, na mongole pomislih - ono dzingis kan i sl.
Ima ih koji su odlicno naucili srpski. Tek posle malo duze price provalis. Druzim se ja sa nekim od njih.S jedne strane imamo Rusku podrsku po pitanju Kosova....i to je to
Sa druge strane , svima je jasno da one price kojima su nam punili glave zadnjih 50god kako su nam Rusi braca su nistavne
Dosli su Rusi, eto tu su vec 3 i po godine , nisu 4 reci na srpskom naucili, ne druze se sa Srbima, ja ne znam nikoga da je cuo za nekoga da ima bar jednog ruskog prijatelja. Toliko o tome...
ima i nas omladinaca, malo starijih, koji ne bi hteli u EU...na primer, hteli bi za KalifornijuDa dodam: 49/51% mladih bi htelo u EU (11,8% ne bi ).
To nas čeka ako ostane ovakva država, čiji je prvi stub Vučić, drugi je SNS..
r*** rezultati 49/51% su iz više različitih istraživanja
Cak i takvi kad ih malo zagrebes su u fazonu Na Berlin, za carja i rodinu, pravoslavie itd. Nisu to nikakvi liberali i demokrate.Ima ih koji su odlicno naucili srpski. Tek posle malo duze price provalis. Druzim se ja sa nekim od njih.
99% Rusa u Srbiji je prozapadno naklonjeno i mrze Putina
Egoizam, bas onako ciganski01 a kad nas je Rusija bombardovala, ispravite me ako grešim
02 koliko je Rusija novca poslala Srbiji tokom perioda monarhije?
03 jedi govna
Odgovor je prost EU nas nikad neće prihvatitiМного је то комплексна тема, за овако скучен простор. Наши односи са Русима, датирају још од 13 века. Најважније питање је , да ли су Срби западни народ, као Норвежани на пример, или источни, као Грци, Бугари Грци и Руси. Да ли припадамо западној цивилизацији, или припадамо визнаијском комомвелту, како тврде готово сви историчари цивилизације на свету и готово сви филозофи, и са истока и са запада. Од Шпеглера и Хантигона на западу, до Трубецкоја, Берђајева, и Иљина на истоку. ОНи се по том питау апслолутно слажу. А велики је хендикеп кад хоћеш да будеш нешгтошто ниси. Уосталом, тежиште светске производње а и удобности самог живота се сели са запада на неке друге цивилизације.
Musave i one koji bi samo da rovare i parazitiraju i ne treba prihvatiti.Odgovor je prost EU nas nikad neće prihvatiti
Srbi od Amerike priznaju samo 5-6 gradovaEgoizam, bas onako ciganski
Jako bitnoSrbi od Amerike priznaju samo 5-6 gradova
Sve ostalo im je nepoznanica
Nema musavijih od katolikaMusave i one koji bi samo da rovare i parazitiraju i ne treba prihvatiti.
Kad je bila neka ekskurzija za misisipi?Jako bitno
Bolje alkos nego gayMongoloaidsovizantomusavija = RuSSija.
jedan do dva posto izuzetaka postoje u svakom slucajuIma ih koji su odlicno naucili srpski. Tek posle malo duze price provalis. Druzim se ja sa nekim od njih.
99% Rusa u Srbiji je prozapadno naklonjeno i mrze Putina
Nećemo bratstvo među narodima da uzimamo kao bratstvo unutar porodice.jedan do dva posto izuzetaka postoje u svakom slucaju
No, po rusofilima vidim koliko su razocarani
Uzgred, kada su nam utucavali u glavu da smo mi i Rusi braca, tada nikad nije bilo kvalifikovanja neki Rusi jesu braca, neki nisu. Nego 100%, uvek i zauvek, i ako je neko posumnjao u to, odma bi mu se smejali
Trebali bi zavrtati usi tim ljudima