Ruski raj za radnike NIS-a

A, Inagadadavida, nisam ni sumljao, kako bi rekli rusofili. :)
A da vi'š čuda, Inadagadadavida, kad patrijote ospu paljbu po zapadnim firmama kad otpuste radnike iz DIN i železare.
Nije isto kad zlikovci sa Zapada daju otkaz, ili kad baćuške daju otkaz.Kad te baćuška najuri, onda si neradnik i srbski izdajnik, i treba da ih ljubiš u doope što siu se udostojili da primete tvoje neproduktivno postojanje.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10615378&postcount=26

Скоро да ми промакне ...

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

posto mi je keva radila u doticnoj firmi 10 godina , a i na vreme je uzela kesh i zbrisala u prevremenu penziju ,mogu da kazem da u potpunosti podrzavam ovj potez Ruja
jer toliko lezilebovica , licimura , neradnika i alkosa na jednom mestu , a tako dobro placenih mislim da nije vidjeno nigde kod nas u zadnjih 20 godina ,kao sto je to bilo u Naftagasu .

ne znaju ruje kako treba sa stokom neradnichkom
par ispraznih fora,pokazesh na sat,napravish udarnichku pozu s kaziprstom(shto sugerira hitanje u buducnost) i lizali bi im bulju i citirali nebuloze i u buducim pokolenijma
al i ne moraju jer nisu shibicari ko shto su neki onomad bili

Ajde podseti me malo ko je ono na ovom forumu posle izbora u Zemunu izjavio da ce ukoliko radikali ne pristanu da udju u koaliciju sa SNS i formiraju vlast,a taj isti SNS ne napravi koaliciju sa DS,poceti da glasa sa SNS. Zajedno sa 5 clanova svoje porodice .
Jer je najvaznije spreciti da DS formira vlast. I da dubokoumni radikali to moraju shvatiti.

To je bio onaj slabocujni guverner......
Ali kod njega ide po onoj sto sam reko nema veze,samo okrenem obraz na drugu stranu.......

Ali sta ces,zna se da se covek za rec drzi......

Joj secam se ovog:sad2::hahaha:

Тема је најобичнија глупост ЈЕР СЕ ЉУДИ тј:нерадници У НИС-у ДОБРОВОЉНО
САМИ ПРИЈАВЉУЈУ ЗА ОДЛАЗАК УЗ НЕЗАПАМЋЕНО ВЕЛИКИ КЕШ...

covece koje nepravde !!!
znaci ko je imao srecu da radi u uspesnim firmama u kojima je imao izuzetnu platu...stice pravo da dobije i enormnu otpremninu...a ona sirotinja koja je radila u tekstilnoj,kozarskoj,drvnoj....industriji,i ceo zivot nije imao da sebe i celjad site nahrani---njemu nista-----izem ti takvu socijalnu pravdu sa sve zakonom o privatizaciji !!!!

covece koje nepravde !!!
znaci ko je imao srecu da radi u uspesnim firmama u kojima je imao izuzetnu platu...stice pravo da dobije i enormnu otpremninu...a ona sirotinja koja je radila u tekstilnoj,kozarskoj,drvnoj....industriji,i ceo zivot nije imao da sebe i celjad site nahrani---njemu nista-----izem ti takvu socijalnu pravdu sa sve zakonom o privatizaciji !!!!

pa to ti je socijalna pravda ala ko ce kome ako nece svoj svome...

Da su pametni pa da se prijave i uzmu neki evro..
u sledećem krugu Ruje će im dati nogu bez kinte..
a nije lako otići..računaju plata 1000 evra..ništa ne rade..

Back