„Ruski Perl Harbor“ – iznenadni ukrajinski napad dronovima pogodio nuklearne bombardere

• Začetnik teme Začetnik teme Perun
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
samo ce proglasiti preko noci da je srbija usla u nato, mislis da ce sns izdajnicima i sendvicarima da presedne? ja mislim da nece

srbi ce se grejati na drva i to je to, gasa vise nece biti
Reakcija na vest Sinoc smo usli u NATO , u srpskim medijima bi bila, kako da organizuju letove sa aerodroma na letovanje i da li ce to da se menja....
to je Srbija..

Mene nije strah Perl Harbora, ako se on desio Rusiji, strah me onog što je uslijedilo nakon Perl Harbora. Stotine hiljada ljudi je isparilo u djeliću sekunde.

Ovde se ne krije nikakva strateška pobjeda nego velika poruka koja ukazuje da smo svi u opasnosti. Nije problem u par uništenih strateških bombardera čak i 40 da su uništili, problem je u tome što će sledeće mete biti nuklearni silosi.

A krivac se sam otkrio, tačnije nije se ni skrivao. Tramp je rekao prije nekoliko dana da će postati "mnogo loše po Rusiju ako ne prihvati sporazum" čime je faktički pokazao da iza ovog napada stoje SAD.

Dobru taktiku vode, Rusiju kuvaju kao žabu ali problem je u elementima koje ne mogu da vide i predvide jer su zapadni i istočni mentaliteti dijametralno suprotni.

Rusija je u smrtnoj opasnosti a tada je i cijeli svijet. Neće na dobro ni za koga izaći.
FYI silosi se testiraju na detonacije od 500 do 2000 kilograma torpex-a na samim vratima. Vrata na silosu može da probije samo nuklearna eksplozija tačno iznad njega: u pitanju je nekoliko metara “sendviča” čelika, invara i raznih legura i tzv metalnih stakala, oklop na tenku je u odnosu na njih papir.

Malo manje foliranja, jasno je kao dan da za tebe baš sve na ovom svetu ima veze sa AV. To inače ima i svoje ime…
Ovo je forum Politika. Ima li nesto u Srbiji, a da se nenadlezni ne mjesa? Zasto su stotine hiljada nezadovoljnika stalno na ulici?
Nego, da te pitam: ko te placa da tako zdusno branis kriminalca i izdajnika, uzurpatora vlasti ? Nema lonca kojem nisi poklopac?
Da se malo smiris:

Ja jos nisam video grupu Srba da odbija da plati po kicmi ono sto njihovi predsednici skrive tako sto vode neke svoje mutne radnje lokalno ili medjunarodno..

Sloba, malo li je Srba izginulo.....u slicno vreme Seselj...malo li je srba zbog njega izginulo , sad je na redu da se gine za Dodika, ako bude , i tu ce da bude siroko , ima dzek fore da se siri , neko kaze dzek neko serif...misli se na prosecnog srbina, izmedju posla i zanemarivanja vaspitanja i brige o svojoj deci .....
Tako da nema iznenadjenja, i Vucic ima tu pogodnost da se milioni naguze zbog njega...

Ovo je forum Politika. Ima li nesto u Srbiji, a da se nenadlezni ne mjesa? Zasto su stotine hiljada nezadovoljnika stalno na ulici?
Nego, da te pitam: ko te placa da tako zdusno branis kriminalca i izdajnika, uzurpatora vlasti ? Nema lonca kojem nisi poklopac?
Da se malo smiris:
Sendvic burazeru.... plus ugovor na odredjeno u javnom preduzecu.

Rusija je u smrtnoj opasnosti a tada je i cijeli svijet. Neće na dobro ni za koga izaći.
mislis da nisu naucili kako su zavrsavali ratove u proslosti?
moraju najjace da udare sada, i niko im nece zameriti sto sa teroristima vise ne pregovaraju, i nikakvih sporazuma nece biti - ulazimo u samu zavrsnicu rata, sada je jasno da pobeda nema alternativu

mislis da nisu naucili kako su zavrsavali ratove u proslosti?
moraju najjace da udare sada, i niko im nece zameriti sto sa teroristima vise ne pregovaraju, i nikakvih sporazuma nece biti - ulazimo u samu zavrsnicu rata, sada je jasno da pobeda nema alternativu
да су ишта научили не би им се дешавало ово све задњи 4 године
к. од овце. Погледај по телеграму, многи Руси добровољци ратују од првог дана, неки и од 2014. полако дижу руке од свега.

Проблем нијесу Укри него советски Крмељ.

Da se malo smiris:
Kakve veze ima ovo sa AV? Spamuješ i botuješ za Sarajevo.

Putinofili na aparatima.
A6B6AD89-D6B7-4F9E-9AC2-E807E8C7FD21.png

Back