Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 50 68,5%
  • Иран

glasova: 23 31,5%

• Ukupno glasova
    73
Iran želi nuklearno oružje, a mi branimo svet“

Dok su izraelski građani juče bežali u skloništa zbog iranskih raketnih napada, portparol izraelskog Ministarstva spoljnih poslova Oren Marmorštajn podelio je kako je objasnio situaciju svojoj porodici.

„Reći ću vam šta sam rekao svojoj devetogodišnjoj ćerki dok smo trčali do skloništa“, rekao je Marmorštajn u intervjuu sa voditeljkom Samantom Vašington.

„Rekao sam joj da na jednom veoma zlobnom mestu zvanom Iran postoji ekstremistički režim i da oni po svaku cenu pokušavaju da se dočepaju najopasnijeg oružja koje je čovečanstvo ikada izmislilo - nuklearnog oružja“, rekao je Marmorštajn.

Pa sto ne prvo udari na ameriku rusiju sebe i tako.odbrani svet.nego udara na nekog koji nema haha.
Jesi lud tata haha

Mossad je znao za sastanak devet ključnih ljudi Irana. Još dvojicu ubili kući, s obiteljima​

https://express.24sata.hr/top-news/...m_source=pushpushgo&utm_campaign=CampaignName

images

Razlika je samo u nacinu,Iranci to rade otvoreno bez uvijanja kao ponekad i S.Koreja pa i pijani ruski politicari prete gadjanjem evropskih gradova i potapanjem engleskog ostrva.
Није то разлика, извини.
Иранске теократе заиста раде на томе да Јеврејима ускрате право на државу.
Нико други од побројаних нема сличне намере према другим народима, чак ни Пакистан вс Индија.
Иранске муле то чине искључиво из разлога верског фанатизма, пошто Израел и Иран реално немају других тачака конфликта.

Није то разлика, извини.
Нико други од побројаних нема сличне намере према другим народима, чак ни Пакистан вс Индија.
Иранске муле то чине искључиво из разлога верског фанатизма, пошто Израел и Иран реално немају других тачака конфликта.
gluposti

Није то разлика, извини.
Na koji nacin mogu da ukinu drzavu izrael

Није то разлика, извини.
A mozda se samo brane od Jesa... :think:
Nisam upoznat bas sa celom genezom kroz istoriju tog sukoba,ko je prvi poceo i zasto je poceo i koliko je npr.sve povezano sa religijskim uverenjima oba naroda.

A mozda se samo brane od Jesa... :think:
До Хомеинија, односи били савезнички
Nisam upoznat bas sa celom genezom kroz istoriju tog sukoba,ko je prvi poceo i zasto je poceo i koliko je npr.sve povezano sa religijskim uverenjima oba naroda.
Буквално нема разлога за непријатељство, осим верског фанатизма мула Техерана.
Ево, истражи сам, немој мени веровати

...

Izraelom upravljaju BOLESNICI ⬇️

„Iran želi nuklearno oružje, a mi branimo svet“​

Dok su izraelski građani juče bežali u skloništa zbog iranskih raketnih napada, portparol izraelskog Ministarstva spoljnih poslova Oren Marmorštajn podelio je kako je objasnio situaciju svojoj porodici.
„Reći ću vam šta sam rekao svojoj devetogodišnjoj ćerki dok smo trčali do skloništa“, rekao je Marmorštajn u intervjuu sa voditeljkom Samantom Vašington.
„Rekao sam joj da na jednom veoma zlobnom mestu zvanom Iran postoji ekstremistički režim i da oni po svaku cenu pokušavaju da se dočepaju najopasnijeg oružja koje je čovečanstvo ikada izmislilo - nuklearnog oružja“, rekao je Marmorštajn.

Nemo' vise da nas branite ko Boga vas molim :dash:

...

Back