cickos
Aktivan član
- Poruka
- 1.377
Zar nisi tvrdio do juce, da je informacija lazna?Bitno manje aviona je oštećeno nego što frustrirani Ukrobotovi lupaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar nisi tvrdio do juce, da je informacija lazna?Bitno manje aviona je oštećeno nego što frustrirani Ukrobotovi lupaju.
Колико сам прочитао од некх америчких извора 2 комада ТУ22М3 и 3 комада ТУ95.citao sam 7-40 aviona znas nesto tacno
sada je jasno da pobeda nema alternativu
Da li ti ovo izgleda kao ukupno pet aviona?Колико сам прочитао од некх америчких извора 2 комада ТУ22М3 и 3 комада ТУ95.
Стварно колико је уништеноо сазнаће се касније.
АКо је авион био пун горива па још имао наоружање на себи, онда изгледа као да гори 60-70 авиона и омањи град.
Da je pravi Rus na vlast nestala bi little britain i zapadna ukraine
Ти баш немаш смисла за бизнис.Da je pravi Rus na vlast nestala bi little britain i zapadna ukraine
Imam nebi mi se little britain sraooooooooooooooo na glavu preko 30 godinaТи баш немаш смисла за бизнис.
glupost to je blamaza za kepeca putin & co.Ruski novinari , vojni stručnjaci i vojni blogeri govore sami da je ovo katastrofa i trže krv , tj osvetu i pljuju vojni vrh,al zato lizači čmara Vladimira Vladimiroviča iz Srbije,ometeni kakvim ih je Bog dao , znaju da je ovo ustvari ukrajnska izmišljotina ,da su zapravo samo uništili par rashodovanih totalno nebitnih sovjetskih kanti koje su slučajno pretekle od Staljinovog vremena .
poput Srba?Јесу ли уложили оштар протест "међународној заједници"?![]()
on je mizerija mozda mrtva mizerija ako tako dalje idePa on je doktor ekonomskih nauka a ne košarkaš tima "Partizan Bambi Plazma."
Koliko ukupno? Pogođeni A-50 godinama nisu bili u funkciji.Satelitski snimci pokazuju uništene ruske bombardere u bazi u Sibiru
https://nova.rs/vesti/svet/satelitski-snimci-pokazuju-unistene-ruske-bombardere-u-sibiru/
Nzm, više si optimistčan nego i BBC."Podlo su napali naše bombardere koji su mirno bombardovali njihove gradove."
Izjava sa ruskog Telegrama.