milosmalic
Aktivan član
- Poruka
- 1.091
Да у Норвешкој поготово, и то прилично детаљан. Христос Воскресе!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Рекао бих да се тренира. Ја барем виђам људе из Србије по семинарима. Раде све боље. Има и нових инструктора које је Владимир евалуирао па лиценцирао.
Pogledajte prilog 544131
Извинте те молим вас, нисам сигуран на који то клуб мислите. Колико се сећам "Храст" сте лично угасили. Е сад да ли и даље постоји под тим именом или неким другим, да ли је као клуб или незванична тренинг група шта да кажем, свако има свој образ, неко држи до своје речи а неко и без разлога лажно оптужи другог...Жаре немој да заборавиш да позовеш онај клуб што "више не ради", знаш онај што има више од 4 члана и што их срећем по Владимировим семинарима. А и Драгана Система Инфо легионара обавезно.
Клуб ради и цвета к'о ракета http://sistemasrbija.rs/, нити је икада престајао са радом. Чак шта више, Владимир је прилично задовољан нивоом који показују када дођу. Мени срце пуно.
A ko ce voditi seminar, da li Dragan ili Milos![]()
Да не буде да се у Србији баш ништа не дешава са Руском Системом, изгледа да ће се системаши окупити крајем јуна на Ади Цигалнији. Окупљање ће бити бесплатно у форми предавања инструктора из разних клубова и тренинг група. За сада су се јавила три клуба/тренинг групе а чека се потврда још неких...
Везе на најаве -
- "Најава за окупљање и дружење "Системаша"
- "Окупљање "Системаша" - најава на Фејсбуку
Auu, Zare i Milos se razidjose, a ima i nekih laznjaka!
Onako, svaka pticica, svom jatu leti,![]()
Pa dje si Smajlicu, slabo si ti ista savladao,
jer da jesi, nesto bi iz onih drugih stilova i majstorirao.
A ovako si lunjao, pa naleteo na Systemu u koju se kunes do bola,a koliko si stvarno skonto, eto, nema nikakvih rezultata, vazno je da si se cipovao, pazi to,
robotizovani smajlic se valja po podu,![]()
Ја лично се нисам бавио спортским борбама а да јурцам да се бијем по граду... Мало сам матор са једне стране а са друге буквално од 18. године сам у униформи и морам да пазим шта радим и у приватном животу... Без обзира на слободно време туча на улици би ме направила проблеме на послу који волим...Zasto je lose stanje, razlog je VRLO jednostavan, ljudi IZGUBE interesovanje, ne pronadju sebe u tome, nesto drugo im zaintrigira mozak.
Ako covek nesto nauci, onda to i isproba, vrlo jednostavno, zar ne.
Proradjivati tehnike do besvesti na treninzima, je jedno,a raelnost sasvim druga stvarnost.
Prica o ratu je jedno, tek kada se covek suoci sa realnim ratom, tada se "kali".
Zasto postoje sportske borbe, pa zato,da bi se teoretika, pretocila u stvarnost i videlo, da li tehnike koje su naucene mogu ili ne mogu da se primene.
Sta su kate:BORBA sa zamisljenim protivnikom, tj. imitacija borbe.
Borilacke vestine su stvorene, da bi se covek odbranio.
Zasto se vezba, pa da bi se "stvorio" efikasan borbeni refleks, koji se isprobava u borbama sportskog karaktera ili u realnim tucama.
U sportskim borbama se dobijaju medalje, u ulicnim tucama, kada onesposobis protivnika, to je dokaz, kako ti radi borbeni refleks.
Koliko ti, i Milos imate sportskih borbi ili ulicnih tuca![]()