Rusija zavrnula gas Sarajevu: Nakon diplomatskog skandala, BiH u opasnosti da ostane bez energenta!

Тихи

Starosedelac
Banovan
Poruka
186.036
Rusija zavrnula gas Sarajevu: Nakon diplomatskog skandala, BiH u opasnosti da ostane bez energenta!

Sarajevo -- Ruski "Gasprom" obavestio je danas Upravu BH Gasa da je smanjio isporuku gasa BiH za 50 posto, piše Dnevni avaz.
2407171_screenshot-1_ls.jpg

Prema nezvaničnim informacijama lista, BiH preti opasnost da ostane bez ovog energenta.

Informacija o tome da je BiH smanjena isporuka gasa potvrđena je i iz "BH Gasa".

Prema dokumentima koji su objavili mediji u Federaciji BiH, jutros je potvrđena količina koja je tražena, da bi u 15.39 stiglo da je potvrđena manja količina za 50 posto.

Prethodno su članovi Predsedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović i Željko Komšić odbili prekjuče sastanak sa ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejom Lavrovim koji se nalazio u poseti BiH.

Komšić je rekao da je ta odluka teško doneta i sa žaljenjem konstatovao da Lavrov, koji predstavlja Rusiju, ne poštuje državu BiH i njene institucije.

Međutim, ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov komentarisao je odluku dva člana Predsedništva BiH da neće prisustvovati sastanku sa njim rekavši da su političari tako odlučili rade po nečijem nalogu.

https://www.b92.net/biz/vesti/region.php?yyyy=2020&mm=12&dd=16&nav_id=1781812

#*******ija bosnjakistanska - NA APARATIMA

Sad nek im stanove greju Komsic i Dzaferovic, nek loze plastiku, gume, kartone, nek ih greje americka ljubaaav :)

Sarajevo je svake zime najzagadjeniji grad na svetu. Sad ce da pocrkaju kad im se ohlade radijatori usled zavrtanja ventila od strane GAZproma....

Tako je to kad se kurcis a ne znas da letis :)

Poslednja izmena:

Sarajevo -- Ruski "Gasprom" obavestio je danas Upravu BH Gasa da je smanjio isporuku gasa BiH za 50 posto, piše Dnevni avaz.

Prema nezvaničnim informacijama lista, BiH preti opasnost da ostane bez ovog energenta.

Informacija o tome da je BiH smanjena isporuka gasa potvrđena je i iz "BH Gasa".

Prema dokumentima koji su objavili mediji u Federaciji BiH, jutros je potvrđena količina koja je tražena, da bi u 15.39 stiglo da je potvrđena manja količina za 50 posto.

Prethodno su članovi Predsedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović i Željko Komšić odbili prekjuče sastanak sa ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejom Lavrovim koji se nalazio u poseti BiH.

Komšić je rekao da je ta odluka teško doneta i sa žaljenjem konstatovao da Lavrov, koji predstavlja Rusiju, ne poštuje državu BiH i njene institucije.

Međutim, ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov komentarisao je odluku dva člana Predsedništva BiH da neće prisustvovati sastanku sa njim rekavši da su političari tako odlučili rade po nečijem nalogu.

Sad nek im stanove greju Komsic i Dzaferovic, nek loze plastiku, gume, kartone, nek ih greje americka ljubaaav
@комшија на Хапаратима! :zcepanje: :hahaha: :zcepanje: :hahaha: :zcepanje:

Русија преполовила испоруку гаса БиХ
Руска компанија Гаспром смањила је данас испоруку гаса Босни и Херцеговини, потврђено је за РТРС.

Гас - Фото: REUTERS

ГасФото: REUTERS
Како сазнајемо, Гаспром је смањио испоруку за БиХ за 50 одсто.
Тренутно се провјеравају разлози умањена испоруке.

Русија преполовила испоруку гаса БиХ
Руска компанија Гаспром смањила је данас испоруку гаса Босни и Херцеговини, потврђено је за РТРС.

Гас - Фото: REUTERS

ГасФото: REUTERS
Како сазнајемо, Гаспром је смањио испоруку за БиХ за 50 одсто.
Тренутно се провјеравају разлози умањена испоруке.
Недостајајућих 50% гаса нека им надоместе они који су их наговорили да се не појаве на састанку са Лавровим. Наравно, по њиховим комерцијалним ценама.

Prvi deo naslova je u ostrom nesuglasju sa drugim delom kako to obicno biva kod domacih tabloidiotnih medija.
ne znam da li je naslov u medjuvremenu promenjen ali ovaj
je adekvatan propratnom tekstu (slažem se da to često nije slučaj)

2407171_screenshot-1_ls.jpg

Sad nek im stanove greju Komsic i Dzaferovic, nek loze plastiku, gume, kartone, nek ih greje americka ljubaaav :)

Sarajevo je svake zime najzagadjeniji grad na svetu. Sad ce da pocrkaju kad im se ohlade radijatori usled zavrtanja ventila od strane GAZproma....

Tako je to kad se kurcis a ne znas da letis :)

Ako pratis dnevne izvestaje,Beograd je najzesce,najzagadjeniji grad na svetu.Nekada je drugi,nekada treci na svetu.Misli o tome,kakav mi vazduh
udisemo u beogradu.Sta te briga za B i H Republiku srpsku i sl.Misli na nas,koji ovde zivimo u nasem beogradu.Bas me briga za B i H.
Poslovica kaze:Ko drugome jamu kopa,sam u nju upada !

Ako pratis dnevne izvestaje,Beograd je najzesce,najzagadjeniji grad na svetu.Nekada je drugi,nekada treci na svetu.Misli o tome,kakav mi vazduh
udisemo u beogradu.Sta te briga za B i H Republiku srpsku i sl.Misli na nas,koji ovde zivimo u nasem beogradu.Bas me briga za B i H.
Poslovica kaze:Ko drugome jamu kopa,sam u nju upada !

zabole me za beograd sta ste se koji moj svi nabili gore a pola srbije prazno

Ako neces da crknes od smoga preseli se u Babusnicu.

Zabole me za tebe koliko i tebe zabole za mene *********.

Sto morate svi ********* da zivite na Vracaru.

Ima slobodne zemlje i u Crnoj Travi. A lepa priroda i cist vazduh.

Tihi --- Molim te da razumno razmisljas,kada zelis da nekom odgovoris na njegov post.Pa zar zaista mislis,da bih ja,koji zivim u beogradu,u krugu
dvojke,na najlepsoj lokaciji u beogradu,otisao da zivim u babusnici,kako mi ti,tako ljubazno nudis,Daj razmisli o takvom predlogu,koji si dao,jednom
uglednom beogradjaninu !!!

Tihi --- Molim te da razumno razmisljas,kada zelis da nekom odgovoris na njegov post.Pa zar zaista mislis,da bih ja,koji zivim u beogradu,u krugu
dvojke,na najlepsoj lokaciji u beogradu,otisao da zivim u babusnici,kako mi ti,tako ljubazno nudis,Daj razmisli o takvom predlogu,koji si dao,jednom
uglednom beogradjaninu !!!

********* I ISLAMIZIRANI SRBI AKA BOSNJACI - NA HAPARATIMA, POSTAT CE SARAJEVO NOVI CERNOBILJ. z:D

Trenutno uzivam u citanju komentara na ovu vest na klix.ba z:D

PavoMerc
prije 33m

Eto vam mahniti pijanica Sejdo, gospodo islamski Srbi. Pa jeste li mislili da mozete pozvat Lavrova u posjet, dogovorit protokol i onda se popisat na njeg u sred Sarajeva. Pa vi ste amateri, kakvi ne postoje na kugli zemaljskoj. Sejdo, pazi da ne postanes svjetlucavi Ljiljan uskoro.

atinMujo
prije 29m

@gooUser1605658542 kmeeee kmeeee kmeeee.... Kaze bosnjo uzecemo americki plin, kako mujo zivota ti, LNG terminal u Hrvatskoj, a Neum bara plus Hrvatski 100%, u 23 % ni sume ni struje, oplakah

Jasmin90
prije 40m

Pogusucemo se od smoga u Sarajevu, lozicemo drva kao u 15 vijeku

Ako je Rusija smanjila dotok gasa smanjila ga je i RS, preko Zvornika se se i uvozi u BiH.

Nije za RS vec za bosnjakistan samo.

Cevi za Sarajevo idu preko RS.

Bosnje mogu sad naloziti gume, plastiku, krpe, prdeti u cevi da se ogreju njihova stvar.

Al kad pokusas da ponizavas Rusiju , desi ti se da ostanes bez gasa u sred zime usled "tehnickih problema" z:D :rotf:

DJE VAM JE AMERIKA BOSNJEEEE

Nije za RS vec za bosnjakistan samo.

Cevi za Sarajevo idu preko RS.

Bosnje mogu sad naloziti gume, plastiku, krpe, prdeti u cevi da se ogreju njihova stvar.

Al kad pokusas da ponizavas Rusiju , desi ti se da ostanes bez gasa u sred zime usled "tehnickih problema" z:D :rotf:

DJE VAM JE AMERIKA BOSNJEEEE

Znaci Moskva isporucuje punu kolicinu, a RS onda to reze Sarajevu. To nije moguce ne samo iz tehnickih razloga.

Back