Русија vs Турска

• Začetnik teme Začetnik teme N3M0N
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nego, onaj turski UAV koji podseca na USA predatora zove se TAI ANKA.

Ali, Turci imaju dodatni As u rukavu, jos jednu naoruzanu letelicu, autenticnog turskog rada i dostignuca.

Naoruzani Bayraktar TB2
Bayraktar_TB2_Tactical_UAV.JPG

Znate šta je još interesantno.

Po broju čitalačkih glasova na Novostima, vidi se da li se narodu neko dešavanje dopada ili ne.

Ako na primer priča glasi: "Putin će povećati izdatke za naoružanje," onda ima 100 glasova za, a 2 protiv.

Ako priča glasi: "Klinton: Srebrenica je genocid." onda će imati 1 glas za, a 102 protiv.

E sad, evo šta hoću da kažem. Kad se turski puč dešavao, svi glasovi Novosti bili su oduševljenje.

A kad je puč propao, narod je glasao "thumbs down" na vest.

To vam je još jedan realan indikator da su rusofili u stvari bili protiv Erdogana, a ne za, kao što se danas foliraju.

Potpuno si u krivu. Srbija je puna izdajnickog olosa, nazalost, tako da svasta moze da se cuje i vidi.

A sto se tice Turadije, valjda ti je jasno da nas cisto zabole za njih, radujemo se samo kada im ne ide. A puc se tu visoko kotira. A ko ce da pobedi je potpuno sekundarno. Da ne pominjemo razdor u NATO-u itd.

U svakom slucaju, svakim danom je sve jasnije zasto kazemo da

CAR PUTIN QARRA PA RASTURA!!!

Poslednja izmena:
Redzep dosao pameti i kleknuo pre Imperatora.
Imperator ce odluciti hoce li druga NATO sila biti sluga ili rob Rusije. Vjerovatno ovo prvo, posto je Imperator milostiv.
Ne znam, meni se više čini da se ****** okrenuo 180 stepeni na klizaljkama.

Naime, ranije je pričao da je Erdo član ISIL, a sad kaže da je to njegov zemljak i jaran.

Mene bi bilo sramota da mi je neko umlatio pilota Su-24 ašovom, a da ga ja posle pozdravljam.

Ne znam, meni se više čini da se ****** okrenuo 180 stepeni na klizaljkama.

Naime, ranije je pričao da je Erdo član ISIL, a sad kaže da je to njegov zemljak i jaran.

Mene bi bilo sramota da mi je neko umlatio pilota Su-24 ašovom, a da ga ja posle pozdravljam.

Pa, i mene bi bilo sramota da se ispricavam nekome tko mi je bombama sprzio tisuce brace Turkmena. :D
Zato je i Erdogan dopuzao na koljenima do Imperatora i nazvao ga prijateljem, da mu se ovaj smiluje.
Prvo sluzbena isprika, pa neogranicen i nesmetan promet kroz Bosfor, kupovina ruskog gasa i nuklearne tehnologije, i jos neke stvari o kojima se ne govori, da se Turska ne izblamira bas toliko, i ovo je puno za drugu NATO silu.

Ma ja ba... Pisalo na Sputnjiku...

Nego reci mi, da li Asad odobrava napad Turske na svoju zemlju, i iz kojih razloga.

Odobrio je Imperator...:per:

A Asad je dobro i poslušno čeljade...

Nego, reci ti meni, Džegi, kako ti, kao osvedočeni ljubitelj ISIL glavoseča, tumačiš ovo ponašanje Sultana, koji je, eto, rehšio da oprži po njima? :per:

Mislim, kuda vodi taj salto da danas Rusima obaraš avion, a sutra se u majku kuneš da to nisi ti, nego zli državnoudarači...:hahaha:

Odobrio je Kmet...:per:

A Asad je dobro i poslušno čeljade...

Nego, reci ti meni, Džegi, kako ti, kao osvedočeni ljubitelj ISIL glavoseča, tumačiš ovo ponašanje Sultana, koji je, eto, rehšio da oprži po njima? :per:

Mislim, kuda vodi taj salto da danas Rusima obaraš avion, a sutra se u majku kuneš da to nisi ti, nego zli državnoudarači...:hahaha:
Pa, redosled dešavanja je sledeći.

Prvo je Rusija pokušala da napadne Tursku iz vazduha suhojem 24.

Stravično je poražena, i rasturena kao majmun.

Onda je ****** pretio da će destabilizovati Erdogana. Pokušan je puč, ali ćorak. Tada odjednom Putin kaže da je Turska baš car.

Tako da u stvari ovde je jedina poražena strana Verica Barać.

Šalim se, i Rusija je takođe poražena, kao i pilot suhoja.

Treba znati da je pre svega, jedan koji je verovao da će pokoriti svet, krenuo na Siriju sa svojim demonima kamena i noža. A onda ga je snašla srećna okolnost poznata kao raketa i bomba, pa je sad taj Adnani načisto rastavljen u nesastavljive delove. A nonda je onaj poludeli što se utripovao da je bitan, dobio par dandara, malo su mu heroji vojnici plakali, ugostitelji pozatvarali objekte, počeo da kuka i moli. PA je iskukao da slobodno može da služi boljeg od sebe. Kao i svi ostali u istorji. Zbog svega toga je forumska osovina kamena i zla, JVNJ danas toliko tužna i neserećna, pa mora da piše gluposti na koje se slobodni ljudi smeju.

Pa, redosled dešavanja je sledeći.

Prvo je Rusija pokušala da napadne Tursku iz vazduha suhojem 24.

Stravično je poražena, i rasturena kao majmun.

Onda je ****** pretio da će destabilizovati Erdogana. Pokušan je puč, ali ćorak. Tada odjednom Putin kaže da je Turska baš car.

Tako da u stvari ovde je jedina poražena strana Verica Barać.

Šalim se, i Rusija je takođe poražena, kao i pilot suhoja.

Džegi...nemoj više da čitaš Oslobođenje...

CNN je juče prikazao snimak iz Kine, na kojem se jasno vidi kako Burek Obema piri u yaya Sultanu, dok Sultan ljubi skute jedinom Imperatoru...:per:

I to je rezultat čitave priče...

Pretnje tvojih glavoseča prema Dodiku i bratu Muftijy Muameru se neće ostvariti, jer je Imperator u ovom mandatu Allahov izazlanik na Zemlji...:mrgreen:

Sultan je, kao dobar musliman, to prepoznao na vreme, i pokajao se.

Džegi...nemoj više da čitaš Oslobođenje...

CNN je juče prikazao snimak iz Kine, na kojem se jasno vidi kako Burek Obema piri u yaya Sultanu, dok Sultan ljubi skute jedinom Imperatoru...:per:

I to je rezultat čitave priče...

Pretnje tvojih glavoseča prema Dodiku i bratu Muftijy Muameru se neće ostvariti, jer je Imperator u ovom mandatu Allahov izazlanik na Zemlji...:mrgreen:

Sultan je, kao dobar musliman, to prepoznao na vreme, i pokajao se.

Za Tursku je buducnost,
da dadu Kurdima do 50 %
za Kurdistan, pa moze Erdogan
i Turci da se bune koliko hoce,
Turska je vec kao zemlja zakopana

Turska te genocidise na jugoistoku. Bolje se informisi.

Planove od USA
uvezi Turske su realni,
zato su USA nuklearne iz
Incirlik povukli, USA ce napraviti
Kurdistan a Turskoj nece niko pomoci,
konacno su Turci to realizirali,
ali to je prekasno, a sada su Turci uvuceni
u gerilija rat, i taj rat se siri od istocne Turske
dalje u ostale djelove Turske

Poslednja izmena:

Back