- Poruka
- 4.699
Nego, onaj turski UAV koji podseca na USA predatora zove se TAI ANKA.
Ali, Turci imaju dodatni As u rukavu, jos jednu naoruzanu letelicu, autenticnog turskog rada i dostignuca.
Naoruzani Bayraktar TB2
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego, onaj turski UAV koji podseca na USA predatora zove se TAI ANKA.
Ali, Turci imaju dodatni As u rukavu, jos jednu naoruzanu letelicu, autenticnog turskog rada i dostignuca.
Naoruzani Bayraktar TB2
![]()
Znate šta je još interesantno.
Po broju čitalačkih glasova na Novostima, vidi se da li se narodu neko dešavanje dopada ili ne.
Ako na primer priča glasi: "Putin će povećati izdatke za naoružanje," onda ima 100 glasova za, a 2 protiv.
Ako priča glasi: "Klinton: Srebrenica je genocid." onda će imati 1 glas za, a 102 protiv.
E sad, evo šta hoću da kažem. Kad se turski puč dešavao, svi glasovi Novosti bili su oduševljenje.
A kad je puč propao, narod je glasao "thumbs down" na vest.
To vam je još jedan realan indikator da su rusofili u stvari bili protiv Erdogana, a ne za, kao što se danas foliraju.
Nakon što je druga NATO sila, ponizno i pokajnički dopuzala do Moskve Imperatoru na ispovjed, molila za oprost ispunjavajuci sve Imperatorove zahtjeve, ova tema postaje suvišna.
Nakon što je druga NATO sila, ponizno i pokajnički dopuzala do Moskve Imperatoru na ispovjed, molila za oprost ispunjavajuci sve Imperatorove zahtjeve, ova tema postaje suvišna.
Da, pa ja i kažem da su se fanovi SSSR radovali puču.A sto se tice Turadije, valjda ti je jasno da nas cisto zabole za njih, radujemo se samo kada im ne ide. A puc se tu visoko kotira.
Ne volite da se podsetimo da ste 400 stranica pričali koji je Redžep terorista i terorista ?
Ne znam, meni se više čini da se ****** okrenuo 180 stepeni na klizaljkama.Redzep dosao pameti i kleknuo pre Imperatora.
Imperator ce odluciti hoce li druga NATO sila biti sluga ili rob Rusije. Vjerovatno ovo prvo, posto je Imperator milostiv.
Ne znam, meni se više čini da se ****** okrenuo 180 stepeni na klizaljkama.
Naime, ranije je pričao da je Erdo član ISIL, a sad kaže da je to njegov zemljak i jaran.
Mene bi bilo sramota da mi je neko umlatio pilota Su-24 ašovom, a da ga ja posle pozdravljam.
Rat ove dve regionalne sile je i dalje neizvestan.
Turska je sada otvoreno napala Siriju, a S-800 nije bio u stanju da to zaustavi.

Ma ja ba... Pisalo na Sputnjiku...Turskoj je dozvoljeno da malo uđe u Siriju, zato što se Sultan pokajao za ranije nestašluke...i poljubio ruku Kmetu...![]()
Ma ja ba... Pisalo na Sputnjiku...
Nego reci mi, da li Asad odobrava napad Turske na svoju zemlju, i iz kojih razloga.

Pa, redosled dešavanja je sledeći.Odobrio je Kmet...
A Asad je dobro i poslušno čeljade...
Nego, reci ti meni, Džegi, kako ti, kao osvedočeni ljubitelj ISIL glavoseča, tumačiš ovo ponašanje Sultana, koji je, eto, rehšio da oprži po njima?
Mislim, kuda vodi taj salto da danas Rusima obaraš avion, a sutra se u majku kuneš da to nisi ti, nego zli državnoudarači...![]()
Pa, redosled dešavanja je sledeći.
Prvo je Rusija pokušala da napadne Tursku iz vazduha suhojem 24.
Stravično je poražena, i rasturena kao majmun.
Onda je ****** pretio da će destabilizovati Erdogana. Pokušan je puč, ali ćorak. Tada odjednom Putin kaže da je Turska baš car.
Tako da u stvari ovde je jedina poražena strana Verica Barać.
Šalim se, i Rusija je takođe poražena, kao i pilot suhoja.

Džegi...nemoj više da čitaš Oslobođenje...
CNN je juče prikazao snimak iz Kine, na kojem se jasno vidi kako Burek Obema piri u yaya Sultanu, dok Sultan ljubi skute jedinom Imperatoru...
I to je rezultat čitave priče...
Pretnje tvojih glavoseča prema Dodiku i bratu Muftijy Muameru se neće ostvariti, jer je Imperator u ovom mandatu Allahov izazlanik na Zemlji...
Sultan je, kao dobar musliman, to prepoznao na vreme, i pokajao se.
Turska moze spasiti Rusiju od poraza u Siriji.
Istetovirajte to na ramenima.
Turska te genocidise na jugoistoku. Bolje se informisi.

Незнам шта хоћу ове дроље од Цара.
![]()
![]()