- Poruka
- 4.699
U pravu si, zabrinjava ovo tursko usavršavanje u Tehnologiji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lavrov trazi prestanak saradnje Turske Vojske i Kurdskih Pesmergi
http://www.sputniknews.com/middleeast/20160531/1040530675/troops-turkey-iraq.html
Ja mislim da Lavrova najviše pogadja to što mora da gleda kako Turska maltretira njegovu uzdanicu, PKK.
Ameri i Rusi su podelili uloge u pomoći kurdskom terorizmu. Ali, ni Erdogan nije naivan jer je najjače Kurde (Pešmerge) prigrlio uza'se.
A koji su onda , oni sto ubijaju turke po turskoj.
jel su to turci odlucili da ubijaju turke.

evo nam ga šegi, alo moderacija![]()
Ne, to su teroristi koje ruski narod finansira.
Srećom, Sultan Redžep na to uzvraća ubijanjem krivaca.
Kmeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
Pa Rusija je pokušala da napadne Tursku ekonomskim merama, jer nema vojnu snagu za to.nis mi nije jasno , no samo citam da im je turizam zamro, avio transport u opadanju , nece niko da leti njihovim linijama, pa onda ovi Rusi , bezobrazni , setaju tu i tamo svoje brodove, rakete i sta ja jos znam , bosforom , pa i nece vise da kupuju CARAPS i onih visoko tehnoloskih dostignuca, i tipa-cackalica, igli i jos pamucnih gaca.
Kmeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
Pa Rusija je pokušala da napadne Tursku ekonomskim merama, jer nema vojnu snagu za to.
Ali ispostavilo se da nema ni ekonomsku.
Vidiš kako je njesra biti Rus.
ti umisli da si koza? pazi se vendija kozohepca taj nebira

A nisu ni videli kako bi bilo zakaciti se ozbiljnije sa Turcima. Onaj Avion je ipak sica.
Pazi, Rusija je pre 10 godina sanjala kako će osvojiti ceo svet.Da, Turci su sila, samo im je ove godine propala turistička sezona. I imaju rat u svojoj zemlji (koja baš i nije cela njihova) i nešto im čudno padaju letelice ovih dana. Dok gledaju kako kroz Konstantinov grad plove ruski brodovi.
Pazi, Rusija je pre 10 godina sanjala kako će osvojiti ceo svet.
Sad se ispostavilo da je i Čavušoglu prevelik zalogaj za sovjete, i u tome je vic.
Pazi, Rusija je pre 10 godina sanjala kako će osvojiti ceo svet.
Sad se ispostavilo da je i Čavušoglu prevelik zalogaj za sovjete, i u tome je vic.