Русија vs Турска

• Začetnik teme Začetnik teme N3M0N
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lavrov trazi prestanak saradnje Turske Vojske i Kurdskih Pesmergi

http://www.sputniknews.com/middleeast/20160531/1040530675/troops-turkey-iraq.html

Ja mislim da Lavrova najviše pogadja to što mora da gleda kako Turska maltretira njegovu uzdanicu, PKK.

Kurdi su ( za sada ) američki štićenici.
Kako je moguće da ti je to promaklo ?

ЕРДОГАН ОСУДИО АМЕРИЧКУ ПОДРШКУ КУРДИМА
http://www.radiobeograd.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=88996&Itemid=90

Former Miss Turkey Merve Buyuksarac convicted of 'insulting Recep Tayyip Erdogan' on Instagram

merve-buyuksarac-kimdir-4.jpg

http://www.independent.co.uk/news/w...lting-erdogan-instagram-a7057281.html#gallery

Islamski zlocinac Erdogan nastavlja da terorise sopstveni narod.

Ne, to su teroristi koje ruski narod finansira.

Srećom, Sultan Redžep na to uzvraća ubijanjem krivaca.

a kako znas da su oni to sto su oni , a da nisu ti , oni sto su teroristi , pa ubijaju druge turke.

nis mi nije jasno , no samo citam da im je turizam zamro, avio transport u opadanju , nece niko da leti njihovim linijama, pa onda ovi Rusi , bezobrazni , setaju tu i tamo svoje brodove, rakete i sta ja jos znam , bosforom , pa i nece vise da kupuju CARAPS i onih visoko tehnoloskih dostignuca, i tipa-cackalica, igli i jos pamucnih gaca.

jel , jaginjice , jel se jaginjis , duboko sa zeljom da te neko....ono bas dobro...i to turcin

- - - - - - - - - -

Kmeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!

a jok , to je stranski jezik za tebe , bese ono kmeeee -kozji jezik a ti si dosada tvrdio da znas samo jezik domicilni , ovaca- beeee

VIDEO: Turci pokazuju silu - vojna vežba Efes!

Turska vojska sprovodi jednomesečnu vojnu vežbu Efes-2016, u kojoj učestvuje 7.500 vojnika iz Turske i drugih zemalja, javljaju svetske agencije.

053116-turkish-army-chief-vows-to-continue-anti-terror-raids-1.jpg

Efes 2016 - demonstracija turske vojne snage
Među pripadnicima turskih oružanih snaga nalazi se i 900 vojnika iz Nemačke, SAD-a, Azerbejdžana, Velike Britanije, Katara, Pakistana, Poljske i Saudijske Arabije.

Programu je prisustvovala brojna delegacija, na čelu sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom i premijerom Binalijem Jildirimom, javlja agencija Anadolija.

Reč je o vojnoj vežbi koja je u distriktu Seferihisar, u turskoj provinciji Izmir, počela 4. maja i koja će trajati do 4. juna.

Cilj akcije je unapređenje vojne sposobnosti turskih snaga, a učestvuju jedinice logističkih, vazdušnih, kopnenih, pomorskih i obaveštajnih delova turske vojske.

Programu vežbe prisustvuje i 255 posmatrača iz 79 zemalja, a među njima su i azerbejdžanski ministar odbrane Zakir Hasanov, načelnik Generalštaba vojske Saudijske Arabije Abdulrahman Saleh al-Bunijani, načelnik Generalštaba vojske Katra Ganim bin Šahin al-Ganim, načelnik Generalštaba ukrajinske vojske Viktor Muženko, zamenik šefa Generalštaba poljske vojske Anatol Vojtan, komandant kopnenih snaga SAD-a za Evropu Ben Hodžis, komandant kopnenih snaga Japana Kijofumi Ivata i komandant kopnenih snaga Pakistana Rahil Šarif.

nis mi nije jasno , no samo citam da im je turizam zamro, avio transport u opadanju , nece niko da leti njihovim linijama, pa onda ovi Rusi , bezobrazni , setaju tu i tamo svoje brodove, rakete i sta ja jos znam , bosforom , pa i nece vise da kupuju CARAPS i onih visoko tehnoloskih dostignuca, i tipa-cackalica, igli i jos pamucnih gaca.
Pa Rusija je pokušala da napadne Tursku ekonomskim merama, jer nema vojnu snagu za to.

Ali ispostavilo se da nema ni ekonomsku.

Vidiš kako je njesra biti Rus.

Pa Rusija je pokušala da napadne Tursku ekonomskim merama, jer nema vojnu snagu za to.

Ali ispostavilo se da nema ni ekonomsku.

Vidiš kako je njesra biti Rus.

pa sad , to u vezi seranja, to ti najbolje znas kako je u njem.

Rusi , koliko mi je poznato a ti mi i dokazi da i nije tako ,je svojim turistima na fin nacin rekla- NO , NO , turkija...

a onda su i prestali da uvoze voce |( i to iz delova sirije , pri turskoj granici) i povrce, pa prepakirali kao da je njihov proizvod.

znaci , nema vise trgovine po tom pitanju ali zato sada iz SIRIJE direktno i voce i povrce ide za rusiju i sta mislis , tko tu imakorist.

nafta , pa nemaaaaa vise da ide, mislim u onim kolicinama- ukradene sirijske nafte i sto se desava na tom trzistu, cena nafte ti je skoro 50$, a i uz to , lovaaaa stize u rusiju ali ne i u tursku.

jaginjice , opet si pala

kurdi onako goloruki razbijaju turke u sopstvenoj zemlji rusija nema potrebe uopste da prlja ruke doslo je dotle da turci moraju rezirati predaje kurdi to samo govori u kolikoj su nesri daj boze da ih putko naoruza ko ljude pa da udju u ankaru i naprave slaninu od erdogana

Da, Turci su sila, samo im je ove godine propala turistička sezona. I imaju rat u svojoj zemlji (koja baš i nije cela njihova) i nešto im čudno padaju letelice ovih dana. Dok gledaju kako kroz Konstantinov grad plove ruski brodovi.
Pazi, Rusija je pre 10 godina sanjala kako će osvojiti ceo svet.

Sad se ispostavilo da je i Čavušoglu prevelik zalogaj za sovjete, i u tome je vic.

Pazi, Rusija je pre 10 godina sanjala kako će osvojiti ceo svet.

Sad se ispostavilo da je i Čavušoglu prevelik zalogaj za sovjete, i u tome je vic.

Ipak je to bio sam tvoj vlažan san koji je uključivao nekoliko Rusa. Na tvoju žalost, ostalo je kao san, dok je Rusija došla i uzela svoj Krim. A sda gleda kako Turci plaču zbog gluposti koju su učinili u pokušaju da isprovodciraju daleko boljeg i pametnijeg od sebe.

Back