Rusija sprema Britaniji „istorijsko iznenađenje“ za 29. mart

A ne, nije to odluka Putina .

Ruska ambasada u Vasingtonu je otvorila na Tviteru konkurs na kome su se gradjani citavog sveta mogli odluciti koji konzulat treba zakanciti . Veoma demokratski !

Gradjani sveta su glasali i pobedio je predlog da se utamnici i isprazni i egzorcira americki konzulat u Pererburgu .

Svet je demokratski odlucio , a volja naroda je volja Boga .... i tu Putin nije uopste ucestvovao - on je imao samo jedan glas , kao npr i Ja ( koji sam glasao za zatvaranje konzulata u Ekaterinburgu .. i ispusio na izborima.... ) ..... Izbori su bili po najvisim svetskim demokratskim standardima, i ponosan sam sto sam uzeo ucesca u tom plemenitom glasanju !

Е то онда мења ствар. Асу им га шукнули Руси, епохално!

:mrgreen:

Хантсман не исключил заморозки российских активов в США

Российские активы могут быть арестованы, несмотря на то, что на дипломатическую собственность распространяется действие Венской конвенции, заявил посол. По его словам, в отношении дипсобственности есть и «другие соглашения»
Посол США в Москве Джон Хантсман в интервью телеканалу РБК не стал исключать заморозки российских активов в США. «Конечно, это возможно», — сказал он, отвечая на соответствующий вопрос корреспондента.

Дипломат также отметил, что не может знать, какое будущее ждет две страны. «Я надеюсь, что нам все же удастся стабилизировать отношения США и России», — сказал он.

На вопрос о том, как Вашингтон намерен арестовать российские активы, если в отношении дипломатической собственности Москвы действует Венская конвенция, которая гарантирует ее неприкосновенность, посол напомнил, что, помимо этой конвенции, «существуют и другие соглашения».

Zasto osecam neku pritajenu gorcinu u postu iznad ??? :huh: .. ups.... uleti u medjuvremenu nasa Nevenica sa novim postom , ko MIG 31 na forsazu ...... dakle, dva posta iznad ....

Meni je bas bilo suprer da uzmem ucesce u nogiranju americke necisti iz Svetog Naseg Sent Peterburga - najlepseg Rusko Srpskog grada u Evropi ... a i sire ..... :D ... Sada ce biti jos lepsi i cistiji ! :ok:

Sent Peterburg je svet !

P.S. Ovom prilikom zahvaljujem Ruskoj vlada sto je i meni omogucila da dam svoj skromni doprinos Svetoj Stvari - sutiranju americkih spijuna iz Majke Rusije !

Poslednja izmena:
:mrgreen:

Хантсман не исключил заморозки российских активов в США

Российские активы могут быть арестованы, несмотря на то, что на дипломатическую собственность распространяется действие Венской конвенции, заявил посол. По его словам, в отношении дипсобственности есть и «другие соглашения»
Посол США в Москве Джон Хантсман в интервью телеканалу РБК не стал исключать заморозки российских активов в США. «Конечно, это возможно», — сказал он, отвечая на соответствующий вопрос корреспондента.

Дипломат также отметил, что не может знать, какое будущее ждет две страны. «Я надеюсь, что нам все же удастся стабилизировать отношения США и России», — сказал он.

На вопрос о том, как Вашингтон намерен арестовать российские активы, если в отношении дипломатической собственности Москвы действует Венская конвенция, которая гарантирует ее неприкосновенность, посол напомнил, что, помимо этой конвенции, «существуют и другие соглашения».

Ja mislim da američka diplomatska imovina u Rusiji mnogo više vredi, jer su Ameri ti koji su agresori pa zbog toga sigurno ulažu više u obaveštajno subverzivne kapacitete koji se obično skariju u diplomatsktm predstavništvima i često ih je ne moguće izneti. Tako uzimajući u obzir da su Ameri jedno 100 puta agresivniji od Rusa sa razlogom pretpostavljam da njihova imovina u Rusiji vredi 100 puta više.

Ja mislim da američka diplomatska imovina u Rusiji mnogo više vredi, jer su Ameri ti koji su agresori pa zbog toga sigurno ulažu više u obaveštajno subverzivne kapacitete koji se obično skariju u diplomatsktm predstavništvima i često ih je ne moguće izneti. Tako uzimajući u obzir da su Ameri jedno 100 puta agresivniji od Rusa sa razlogom pretpostavljam da njihova imovina u Rusiji vredi 100 puta više.

Па сад не знам не бих рекла, има овај конзулат у Питеру, Владивосток и не знам где још, Руси имају у Америци доста тога

Каква победа. Епохална. Историјска!

Sta si ti ocekivao ? Identican broj proteranih diplometa cini egal,sa tim da Englezi imaju jednog otrovanog spijuna vise.Kada podvuces crtu, Rusija vodi za tog jednog spijuna.Povlace identicne mere kao zapad da ne dodje do jos vece eskalacije sukoba cime bi ugrozili SP u Fudbalu.Ovog leta centar sportskog desavanja bice Rusija,najmanje miliardu ljudi pratice svakodnevno prenose iza "gvozdene zavese",a na otvaranju bice licno Putin.Mozete samo da placete,ako ne mozete, naseckajte crnog luka i turite pod njuske

Poslednja izmena:
Признајем да за фашистички поздрав енглеске репрезентеције у Берлину нисам знао и то је за мене лично, изненеђење. Сазнао сам за то пре пар дана али то не мења ствар по питању мог незнања. У кругу мојих познаника (а већина су универзитетски професори и факултетски образовани) важим за солидног познаваоца историје. Ово нисам знао и не стидим се тога јер нема човека који све зна али ме радује што наслућујем да је већина учесника овог форума то знала и пре расправе на форумима, јер је то податак који, као што неко рече, парафразирам, "иоле информисан човек зна". Имам 70 година и драго ми је да млађе генерације знају историју боље од нас маторих. Мени је криво када људи не знају када се одиграла битка на Мачковом камену у Првом светском рату али ме баш брига за ове енглезе и не стидим се свог незнања њихове историје (мада сам многе од њих пре пола века прескакао и у тим водама и то није било нкшто тешко јер су тоталне незналице). Нису Енгези и остали западњаци тако образовани као ми и то ће за њих свакако бити изненађење. А интригантна најава Захарове је маркетиншки потез да заинтересује радознале (доказ је фрка на овом форуму) који нису знали за ове податке. Браво Марија.

Па сад не знам не бих рекла, има овај конзулат у Питеру, Владивосток и не знам где још, Руси имају у Америци доста тога

Nije u pitanju broj nego oprema, agresor uvek više ulaže u obaceštajno subverzirvne kapacitete a ćesto se ta oprema bukvalno ugradi u diplomatsko predstavništvo. Ja sam sto posto siguran da USA ambasada u Beogradu vredi više od svih naših ambasada i konzulta jer je u nju ugrađena "svemirska" oprema

Sta si ti ocekivao ? Identican broj proteranih diplometa cini egal,sa tim da Englezi imaju jednog otrovanog spijuna vise.Kada podvuces crtu, Rusija vodi za tog jednog spijuna.Povlace identicne mere kao zapad da ne dodje do jos vece eskalacije sukoba cime bi ugrozili SP u Fudbalu.Ovog leta centar sportskog desavanja bice Rusija,najmanje miliardu ljudi pratice svakodnevno prenose iza "gvozdene zavese",a na otvaranju bice licno Putin.Mozete samo da placete,ako ne mozete, naseckajte crnog luka i turite pod njuske

Русија несумњиво води. Тако је. Када дођу навијачи са Запада и виде сјај Русије из прве руке, посебно у градовима ван Москве и Петрограда, има да остану илегално тамо. Има Срби да се врате са Запада када виде слике са свецког и населе се у Јакутск, Славјаносербија бр.2.

- - - - - - - - - -

pa ti si bre totalno glllop i nisi shvatio epohalnost događaja , gde je mali pošten čovek sveta mogao bez ikakvog problema da šutne ameriku u dooope . Mnogi su iskoristili tu priliku .

Како нисам, па ја истичем епохалност овог изненађење сво време!?

Nije u pitanju broj nego oprema, agresor uvek više ulaže u obaceštajno subverzirvne kapacitete a ćesto se ta oprema bukvalno ugradi u diplomatsko predstavništvo. Ja sam sto posto siguran da USA ambasada u Beogradu vredi više od svih naših ambasada i konzulta jer je u nju ugrađena "svemirska" oprema

Mogu mislit koja frka je sad u konzulatu , Majko Bozja ..... hahahahahah .....

Nece stici ni pola dokumenata i opreme da izvuku , kad im FSB uleti u konzulat ))) ....

Cekalte kolege, pa mi smo napravili veliku gresku u racunu - naime, proretano je 60 diplomata iz Moskve , a ne iz St Peterburga ! ...Dakle, radnici u konzulatu u Petreburgu imaju 48 sati da prte iz zgrade .... A gde ce , sinji kukav... pardon , sivi sokolovi ? ...Pa i oni lete na ulicicu ))) ...... za zavezljajcicem ,,,,,,,

Dakle, mnogo vise odlete u parkove oko konzulata ))) ....

Najbolje je da prvi fasovase amerikanci - a sateliti , pudlice, raznorazne podguzne muve , okupirane drzave Rusi za sada nisu dirali .... :hahaha: ..... sitnez je to - nego pravo gazdu vugla ! :super:

Poslednja izmena:
Dakle Rusi opet pobedili!

putin%20london_660x388.jpg

Русија несумњиво води. Тако је. Када дођу навијачи са Запада и виде сјај Русије из прве руке, посебно у градовима ван Москве и Петрограда, има да остану илегално тамо. Има Срби да се врате са Запада када виде слике са свецког и населе се у Јакутск, Славјаносербија бр.2.

sumnjam,obicno gostujuci navijaci sa zapada dobiju po pichki.Iskreno ne verujem da ce se engleski huligani usuditi da razlupaju jednu pivusku flasu a kamo li naparave neki ispad.Imam osecaj da ce se ponasati kao pred kraljicom:mrgreen:

Изгубе Грузију - Победа
Изгубе Украјину - Победа
Турци им сруше авион - Победа
Американци им побију масу војника у Сирији - Победа
Уведу им санкције - Победа плус развојна шанса
Привреда им се преполови, рецесија - Победа
Животни стандард опадне - Победа
Запад се уједини против њих - Победа

А након победе остане само беда. :mrgreen:

Па није сиротиња, да штеди на таквим објектима :mrgreen:

sumnjam,obicno gostujuci navijaci sa zapada dobiju po pichki.Iskreno ne verujem da ce se engleski huligani usuditi da razlupaju jednu pivusku flasu a kamo li naparave neki ispad.Imam osecaj da ce se ponasati kao pred kraljicom:mrgreen:

Ако Путин ангажује оне државне хулигане, пошто је тамо све државно, као и овде, онда ће их Руси изломити.

Pa navijači sa zapada obično žive u nekim rupama te se u siromašnim kvartovima osećaju kao kod kuće , tuge iz predgrađa.

Ако Путин ангажује оне државне хулигане, пошто је тамо све државно, као и овде, онда ће их Руси изломити.

Druže, tamo su svi osim Borisa Nemcova i pusi rajot za Rodinu i znaju da im je englez neprijatelj a dobro znaju kako se postupa sa takvima. Video si u Parizu, isto Putin poslao državne huligane u lov na engleske mladiće.

- - - - - - - - - -

Reko ti Krang.

Изгубе Грузију - Победа
Изгубе Украјину - Победа
Турци им сруше авион - Победа
Американци им побију масу војника у Сирији - Победа
Уведу им санкције - Победа плус развојна шанса
Привреда им се преполови, рецесија - Победа
Животни стандард опадне - Победа
Запад се уједини против њих - Победа

А након победе остане само беда. :mrgreen:

Pa i nisu baš bedni, niti je zapad nešto profitirao, ili sam ja to pogrešno protumačio kuknjavu tog istog zapada za Krimom, Donbasom, Abhazijom, ruskim akcijama u Siriji, bacanje bojnog otrova u sred Britanije :hahaha:

Pa i nisu baš bedni, niti je zapad nešto profitirao, ili sam ja to pogrešno protumačio kuknjavu tog istog zapada za Krimom, Donbasom, Abhazijom, ruskim akcijama u Siriji, bacanje bojnog otrova u sred Britanije :hahaha:

Ти заиста мислиш да је исход поделе Украјине и Грузије повољнији по Русију?

Back