Rusija raj na zemlji

Ej ljudi necete verovati, Rusija je raj na zemlji. Registrovao sam se na jednom ruskom sajtu za upoznavanje pre dva dana i toliko mnogo devojaka me je kontaktirao da sam poludeo, neznam vise kojoj sam sta pisao. Dnevno preko 200 devojaka pisu , ej a to sve ekstra ribe koja je od koju lepsa. Jooooj sto nisam u Zrusiji. Pocinjem sve vise da se zagrevam da trazim Rusko drzavljanstvo. imam neku ustedjevinu i jos malo mi fali da resim da odem tamo, iznajmim neki sttan u Moskvi i da zivim bar mesec dana u raju.

Pa ovde u Srbiji sam se uclanio na skoro svaki sajt za upoznavanje i ni jedna me nije malte ne kontaktirala. Sve ja kontaktiram i to sve neki akrepi, lezbosi, udate zene zeljne avanture itd itd. I covece nece ni da te pogledaju a i kako bi kad njima ovde muskarci salju na stotine poruka i zahteva za poznanstvo kao sto tamo u Rusiji salju zene muskarcima. Znaci ove srpkinje iako su akrepi one biraju lepotane a tamoultra lepotice biraju prosecne.

morao sam ovo da prenesem jace je bilo od mene, ali ja sam ovde zapravo da pitam jel bio neko u Rusiji? Kakvo je stanje sa devojkama jel su lake za upoznavanje, nisu kao ove nase akrepi a ponasaju se kao da su najlepse na svetu. ne mozes im prici, malte ne udare samar.

e pa nek ti je srećan put, zovi nekad na kafu da svrnemo i mi malo do rusije :)

Zapravo, tebe je kontaktiralo 200 botova ( svrsishodno napravljeni profili) kojih je kod iz skripte poslao ka tebi.Otisla sam na taj sajt i istog momenta je sve postalo jasno kao dan cim sam videla znakove dolara $$$.Uplati bonus, uplati za chat, uplati za ovo , uplati za ono, prozima se na svakoj strani sajta ...ali dobro, zamisli kada bi svi imali mozga , na sta bi to licilo?Mora postojati nekakav balans, malo tupavih i naivnih poput tebe i malo kontra svemu tome. Ali hej, valjda je najbitnije sto si ti uzbudjen i veseo. Znas ono, da nije tuzno bilo bi smesno.E, ovo je taj slucaj. Aj cao.

Pa pisem sa njima kako mogu da budu botovi, svakog minuta nove pisu a ja kad odogovrim i one ofgovore. Pa ono treba da imaju vojsku zena da to rade. malo nelogicno

Evo sa jednom sta sam pisao samo kao primer a i sa vecinom tako

<MOJE IME> сегодня 0:29
Они только хотят развлечение
Янина сегодня 0:22
по какой причине?
<MOJE IME> сегодня 0:18
Сербские девушки не хотят жениться
Янина вчера 21:41
какими судьбами в москве?
<MOJE IME> вчера 21:07
Я из Сербии
Янина вчера 20:32
salut!
<MOJE IME> вчера 20:06
ciao

Naravno slabo znam ruski, to jest nemam poima to preko translate sklepam, ali vidim da me razume

barte pa to skripta radi sama, nemoj biti naivan ;)
idi na scriptmafia domen org i skini skriptu, instaliraj na neki free hosting i samo će ti se kasti šta ti pišem

A cekaj i ovu jedno sto sam nazvao i pricala samnom, do duse malo toga sam je razumeo a i ona mene ali cuo sam joj glas, i to BOT? Ne kazem mozda ali ne vidim razloga zasto bi to radili. Ne vidim zasto je problem da budu realne devojke rusija velika i koji god sajt da otvoris imaces milionsku posetu

@zabrak: ti si lud ako si to zvao. umesto da kreneš fino da izlaziš medju ljude da te vide, upoznaju, pa možda i nadješ neku ok ženu. samo da nisi izbirljiv previše pa da je ustvari to pravi problem

@petar: pa ni ja nisam mislila na te, ovo je normalna devojka :lol:

@zabrak: ti si lud ako si to zvao. umesto da kreneš fino da izlaziš medju ljude da te vide, upoznaju, pa možda i nadješ neku ok ženu. samo da nisi izbirljiv previše pa da je ustvari to pravi problem

@petar: pa ni ja nisam mislila na te, ovo je normalna devojka :lol:

A zasto da ne bude izbirljiv? Pa nije lud da istorba prvu Baltazarku na koju naleti.

ma ima bre ruskinja po bg-u kol'ko oćeš..mogu da ti nabavim broj jedne ako hoćeš :lol::lol:
jesi ti postala moja dobra vila? :mrgreen:
A cekaj i ovu jedno sto sam nazvao i pricala samnom, do duse malo toga sam je razumeo a i ona mene ali cuo sam joj glas, i to BOT? Ne kazem mozda ali ne vidim razloga zasto bi to radili. Ne vidim zasto je problem da budu realne devojke rusija velika i koji god sajt da otvoris imaces milionsku posetu

poenta priče je da kupiš upgrejd da bi gledo više galerija. sve rade programi. to su snimljeni glasovi, sve je programirano da ona priča kad ti ćutiš. da znaš jezik video bi da ponavlja isto i ne povezano.
ima pravih nije da nema, ali premalo. tu se mlati laka lova kad je tržište veliko. zato se sad svugde prelazi na webcam gde devojke rade od kuće, to će ti Anđelko bolje objasnit ja ne koristim.

Back