To mu dođu trandže, je l ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nego, ne odgovori mi na ono pitanje te cu ga ponoviti
mozes li da objasnis ovo zabrak?
Није истина. Рускиње нису материјалисткиње. Оне просто хоће стабилну породицу. Ако им је муж брижљив, не опија се, ради за породицу поклониће ти све своје срце и обожаваће те.
...Rusija je daleko od raja na zemlji ali imaju predivne i otvorene plavuše koje ti bez ustezanja i zavlačenja kažu šta hoće...
....i puno je lakše naći svoju srodnu dušu nego ovde gde devojke,ma nije važno...
Sada sam pročitao tvoju temu, te ti tek sada i pišem. Ako si se prijavio na neki naš sajt za upoznavanje, piši propalo. Tu ćeš pre da nađeš neke koji su sa one strane zakona, željne para i lopovluka nego ozbiljnog upoznavanja i veze.
Rusija je velika zemlja. U njoj se jako teško živi. Da, ruskinje su žene drugačije od naših. Ako bi poredio našu i rusku kulturu rekao bih da postoji jedna suštinska razlika između nas i njih. Kod njih vlada pravo jednakosti pojedinaca, dok kod nas vlada sujeta među ljudima. Eto odgovora na pitanje zašto ti se veliki broj ruskinja javio. One ne smatraju sebe boljima od drugih žena, te im nije teško da probaju svuda gde im se ukaže prilika. Međutim, ispod tog njihovog privlačnog ponašanja krije se jedna velika želja da se dobro i bogato udaju. Tu je čitav štos.
Ne kažem da ne treba da pokušaš ili da ako pokušaš nećeš naći pravu osobu za tebe, ali dobro otvori oči ako ideš tamo, jer tamo čak i prosečna devojka izgleda bolje od velike većine naših devojaka. A ono što nude ili traže može biti veoma opasno.
***** je *****, kao što je pivo pivo, ali sve ostalo može da dovede da i ne dobiješ tu pi.ku. Ako imaš problema sa našim devojkama (što li me to nečudi) bolje ti je da probaš u nekoj od zapadnoevropskih zemalja (naravno ako si baš mlad). Moje iskustvo je da su belgijanke po lepoti i slobodi najbolja kombinacija za započinjanje veze. Skandinavke su takođe jako dobre žene, ali su i preterano inteligentne pa će provaliti tvoje namere posle dva susreta.
мени чиниJedna lasta ne čini proleće.
Ma kazi prijatelju, ovde devojke sta?
....pa kad me već vučeš za jezik,izgubile su dušu malo njih zna za iskrenu šalu,neće da te saslušaju,smaraš ih ako vide da nisi njihovog renomea,teže za materijalnim vrednostima a zapostavljaju duhovne vrednosti i one male stvari koje život znače,teško im je izmamiti iskren osmeh kada im okice zaiskre od sreće...
...jednom rečju izgubile su dušu onu toplu slovensku dušu,bar većina....