Rusija raj na zemlji

Lekcija od našeg čoveka, koji je 18 godina u Rusiji, oženjen Ruskinjom i ima ćerkicu polu Ruskinju, polu Srpkinju:

Cveće za nju, bombonjera za mamu. Ako prođeš kod mame, prošao si i kod cure. Obavezno pozorište, bioskop, muzej i neka galerija.
Za cveće u Rusiji nije problem, gde god se našao, neka gospođa na ulici te startuje da ga kupiš. Lepe bukete prave. Dok ja objasnim da sam oženjen, ona pređe da me ubeđuje da kpim ženi. Kada kažem: prastite gaspaža, ja ot Sjerbii, mnje nje nada cvjeti, onda se ona brzo povuče uz onaj narodski osmeh ushićenja. Ne politiziraju, ali su mahom teške patriote.
Njenom ocu samo kaži na srpskom: Nas i rusa trista miliona i objasni: Eta naš istoričeskiji sajuz i bićeš poštovan.

Ja sam pola sata pričao sa jednim rusom (bili smo u jednoj fabrici službeno, on im je šef razvoja) pričao o tenku T-90s. On ima tako nekih pedesetak godina i još uvek ushićeno priča o vojsci, o narodu, o patriotizmu.
Svaki rus i ruskinja su na kuturnom nivou viši od nas. Uđi u Moskovski metro i sve će ti se samo kasti.
No ako tražiš ženu, ne gledaj da je iz grada. Ništa u rusiji nije drugačije nego kod nas. Nisu ni međuljudski odnosi, pa ni ljudi. To trebaš osetiti. Oni su jako precizni po pitanju tehnike i njihovi proizvodi se ne mogu takmičiti sa evropskim kada treba optimirati mašinu prema odnosu cena/kvalitet/performanse. Ameri su ih zbog toga ocrnili kao hladne mašine.

Liči na to, ali nije - to su tople duše, jako slične nama. Ali ne gledaj po gradovima.

Sada sam pročitao tvoju temu, te ti tek sada i pišem. Ako si se prijavio na neki naš sajt za upoznavanje, piši propalo. Tu ćeš pre da nađeš neke koji su sa one strane zakona, željne para i lopovluka nego ozbiljnog upoznavanja i veze.
Rusija je velika zemlja. U njoj se jako teško živi. Da, ruskinje su žene drugačije od naših. Ako bi poredio našu i rusku kulturu rekao bih da postoji jedna suštinska razlika između nas i njih. Kod njih vlada pravo jednakosti pojedinaca, dok kod nas vlada sujeta među ljudima. Eto odgovora na pitanje zašto ti se veliki broj ruskinja javio. One ne smatraju sebe boljima od drugih žena, te im nije teško da probaju svuda gde im se ukaže prilika. Međutim, ispod tog njihovog privlačnog ponašanja krije se jedna velika želja da se dobro i bogato udaju. Tu je čitav štos.
Ne kažem da ne treba da pokušaš ili da ako pokušaš nećeš naći pravu osobu za tebe, ali dobro otvori oči ako ideš tamo, jer tamo čak i prosečna devojka izgleda bolje od velike većine naših devojaka. A ono što nude ili traže može biti veoma opasno.
***** je *****, kao što je pivo pivo, ali sve ostalo može da dovede da i ne dobiješ tu pi.ku. Ako imaš problema sa našim devojkama (što li me to nečudi) bolje ti je da probaš u nekoj od zapadnoevropskih zemalja (naravno ako si baš mlad). Moje iskustvo je da su belgijanke po lepoti i slobodi najbolja kombinacija za započinjanje veze. Skandinavke su takođe jako dobre žene, ali su i preterano inteligentne pa će provaliti tvoje namere posle dva susreta.

Gotovo da nemam šta da dodam ,osim da bi bilo uputno zapitati se zašto se Ruskinje iz neke više društvene i ekonomske lige u samoj Rusiji ne udaju za nas stanovnike Balkana ? Udaju se žene iz proleterskih brigada.Ima i slučajeva da se prva liga udaje za nekog iz Srbije ali to su muškarci koji su i sami izuzetni na svoj način.Znam za slučajeve.
One obične žene imaju prizemnije motive.Jeste mnoge su urbane, imaju faks ,sviraju tri muzička instrumenta,zgodne i govore tri strana jezika ali u tako velikoj zemlji to je ništa.
A i što reče ako je nekom teško da smuva Srpkinju,ma Srpkinje su krajnje fine i naivne žene naspram tih Ruskinja ,ljudi nemoj ste naivni. :mrgreen:

Ma kazi prijatelju, ovde devojke sta?

....pa kad me već vučeš za jezik,izgubile su dušu malo njih zna za iskrenu šalu,neće da te saslušaju,smaraš ih ako vide da nisi njihovog renomea,teže za materijalnim vrednostima a zapostavljaju duhovne vrednosti i one male stvari koje život znače,teško im je izmamiti iskren osmeh kada im okice zaiskre od sreće...
...jednom rečju izgubile su dušu onu toplu slovensku dušu,bar većina....

....pa kad me već vučeš za jezik,izgubile su dušu malo njih zna za iskrenu šalu,neće da te saslušaju,smaraš ih ako vide da nisi njihovog renomea,teže za materijalnim vrednostima a zapostavljaju duhovne vrednosti i one male stvari koje život znače,teško im je izmamiti iskren osmeh kada im okice zaiskre od sreće...
...jednom rečju izgubile su dušu onu toplu slovensku dušu,bar većina....

Znali su to manipulatori odavno. Žene su podvodljivije i lakše im je kičom i šarenilom isterati pamet iz glave i isisati dušu. Pogledajte samo ko više gleda TV serije i reklame, muškarci ili žene. Mogu slobodno reći da i one, koje nisu takve, mogu kao i ostatak srba (onih pravih) stati pod jednu krušku. Verovali vi meni ili ne, ja takvu devojku ili ženu ne prepoznah u postovima po forumu, iako ima jako mnogo finih i vaspitanih i kulturnih, na čemu im svakako čestitam.

Moje kratko upozorenje : Ni slucajni nemojte imati bilo kakve veze sa ruskim sajtovima za upoznavanje gde vam ukoliko zelite da posaljete jednu jedinu poruku traze uplacivanje nekih kredita i sl...Devojke na tim sajtovima izgledaju neverovatno, nisu cak ni prosecno lepe vec su prelepe... Ali prvo sto upadne u oci kod tih fotografija jeste da su sve slikane na isti nacin, u istom okruzenju....
E sad, pre neki dan sam upoznao neku ruskinju koja radi kao hostesa u Emiratima ( ja inace radim kao inzenjer u Emiratima,Dubai) i u razgovoru sam je pitao kako to da su sve devojke neverovatno lepe na tim sajtovima...Odgovor je bio da je i ona clan na jednom od tih sajtova i da joj to sluzi kao dodatni izvor prihoda. Odnosno ima procenat od svake poruke koju primi... :)

Eto toliko....Inace ako bas zelite da na taj nacin upoznate zenu svog zivota bilo bi dobro da nadjete ruske sajtove na kojima odmah mozete doci do podataka kao sto su email, facebook...Nije ni to neki garant, ali valjda je logicno ako zele da se udaju, da ce olaksati zainteresovanima a ne otezati sa uplacivanjem depozita.... Ja sam za 2 minuta googlovanja nasao sajtove na kojima pored slike ima i email adresa od devojke... E sad sto one nisu ni priblizno sexy i atraktivne kao devojke sa sajtova gde treba da uplatite kredit, to je druga stvar :)

Pozdrav svima:) slučajno sam naisao na ovu temu o domacem i ruskim curama.I Domace devojke biraju i to jako. ovo je surova istani ako hoces lepu curu minimum sto ti treba je jako dubok džep , pa stan, auto i brdo slobodnog vremena da dotucnu lepoticu vozikas ceo dan po gradu i nekim sportskim centrima.....( necete verovati ali po meni vise od polovine srbije ima brdo para i slobodnog vremena) jedino ovakvi slepci kao sto sam ja i ostali radnicka klasa ima ovaj problem da nadje sebi devojku....na zalost danasnje devojke vole da troskare pare i to jako ali niko od lepotica nece da zaradjuje pare. zato i nalaze sebe momke koji imaju para. njihovo pravo one biraju a muskarci samo udvaraju. danas si lep koliko ti je i dzep dubok:( i ja sam uclanjen na dosta sajtova za upoznavanje i ja saljem pisma devojkama, ima koja se i nekad zainteresuje za mene sve dok nesazna da sam radnik i da nemam apsolutno nista . ni kucu ni auto ni para... a sa ruskim sajtovima za upoznavanje jako pazite jel 90% sajtova je SCAM registrujes se bezplatno i kao dobijes brdo poruka od devojaka da bi se ti napalio i kupio preplatu kod njih posle saznao da si prevaren a nemas se kome zaliti... ja sam na domacem sajtu za upoznavanje upoznao ruskinju OLGA se svala lepa devojka ali ne bas preterano ali za mene slava za oci, za moj pojam da imam takvu devojku imao bi drugacije misljenje o svetu...dopisivali se svaki dan3,5 meseca na mejl pricali na telefon na engleskom slali slike jedni drugima sve dok ona nije htela navodno da dodje u srbiju kod mene 2 nedelje , dok nisu poceli problemi sa kartom za avion nema dosta para da ja saljem njoj preko wester uniona pa ce ona da sve sredi i za5 dana budebo zajedno.... Tako se jos dopisivali 1 nedelju i kad sam kokretno rekao da necu da saljem pare nego ona da kupi sebi kartu i kad ona dodje kod mene ja cu joj dati pare sto je potrosila na put vise nikad pisala nije..SCAM bila je u stanju da 4 meseca dopisuje samnom svaki dan i da mi se podvlaci pod kozu u nadi da ce mi izvuci pare...u russiji ova vrsta kriminala je dostigao industrijske razmere, pazite ako vam se javi neka lepa ruskinja odmah joj kazite da necete kupiti kartu niti slati pare,i ako se javila sa namerom da ti izvuce pare sutradan je vec nece biti... ja to nisam uradio meni je uspela da za4 meseca se podvuce po kozu i kad skontas u stvari zasta se dopisivala 4 meseca sa tobom i posle nestane to ume da boli pogotovo kap pomislis da se i tebi nasmesila sreca da ces upoznati lepu devoju i na kraju nista, Ja sam bio spreman na sve i da ucim ruski i nju srpski na sve moguce varijante i na kraju sam se jako razocarao.....

Back