leki1
Iskusan
- Poruka
- 6.713
Ja ne znam koliko je Putin poslao vojnika u Ukrajinu, ali ako ih je poslao 55 000 to je premalo da iskontroliše zemlju od 40 miliona stanovnika...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Одсекао руке ? Гле.....стварно хрват говори из тебе !! А видим да ти је жао и припадника ДАЕШ-а које је овај бомбардовао као и ових твојих у "азову". Хах......не мењате ћуд никако !nije ovog pilota nego pilota koji je imao čast sa Putinom se slikat, kojeg je Putin nagradio za zasluge u ratu u Siriji. nek bude sretan ako dođe doma bez mooda sa glavom na ramenu. ja bi mu obje ruke odsjekao da se pita poslje svake velike nužde koji mu je qita ovo trebalo u životu
Какви сте били "јуче" такви сте и "данас" и за век векова.Ako je toliko poslao prema revnosnim komsijama vrhunskim vojnim analiticarima imaju 25 hiljada vise gubitaka nego sto su poslali.....Ja ne znam koliko je Putin poslao vojnika u Ukrajinu, ali ako ih je poslao 55 000 to je premalo da iskontroliše zemlju od 40 miliona stanovnika...
И ови њима Време невоља. Има материјала на обе стране само што су руси били јачи у више "прилика"da, samo da im oproste masakr NKVD u Katinskoj sumi, nije to nista
i to tebi normalno, ti bi dao sina za 150.000 iljadarki nekog papira, svaka castКупи 1000 барела нафте, сачека месец два и прода за 150.000 $...!?
Ja ne znam koliko je Putin poslao vojnika u Ukrajinu, ali ako ih je poslao 55 000 to je premalo da iskontroliše zemlju od 40 miliona stanovnika...
jesu ali nece vecina da buduUkrajinci su Rusi bre
pa jel nisi cula, upravo su usliЗначи ..ако Бог да , наши ће сутра ујутро бити у Кијеву .
jesu ali nece vecina da budu
Биће, то у опште није проблем. Сибир је слабо насељен!jesu ali nece vecina da budu
Nesreca Milosevica, a danas Putina, je u tome sto nisu shvatili u kojem vremenu se nalaze i sta se uopce dogada...
нарарвно да неће у кијеву се неће ићи у уличне борбеЗначи ..ако Бог да , наши ће сутра ујутро бити у Кијеву .
.UŽIVO Amerika odobrila NATO članicama da šalju borbene avione Ukrajini
Nisu ih Rusi oslobađali, pogledaj "Ostije" istočne Nijemce. Isti kao i Slaveni, slagat, ukrast, podmitit, ljenčarit. To su ti parole.mozda nije u pitanju sam socijalizam, to je relativno novo u ne tako kratkoj istoriji istoka Evrope
recimo, mozda je nizi kolektivni IQ blizi odgovor, nedostatak obrazovanja, ili zajednickog nacionalnog bica i mentaliteta sta je to otadzbina, a iz toga sledi i tako lako primanje semena socijalizma u narodu, zasto recimo Norvezani, ili Skoti, ili Svajcarci nisu progutali udicu da budu Crveni Boljsevici a istok jeste
*/За оне који подржавају нацисте у Украјини:
https://threadreaderapp.com/thread/1499884883056934913.html
Malo ћирилице, ситно али .. за 33+
о злочинима Украјине у Донбасу
ko o čemu gola o poštenju.pa jel nisi cula, upravo su usli.
al u tebe ...![]()
Pa da je na djelu akcija eugeničara nije više ni tajna.ako dozvolis mala korekcija
kako da zbrisu Slovene sa lica trouglaste ravne Zemlje
како који, углавном али то ништа не значи само по себиUkrajinci su Rusi bre
Babe o tom ne pričaju, samo se smijulje.Ovde ti pola mrze ruse zbog toga,a sada im kazes da su bili i ukrajinci.....a babe im pricale kako su ih guzili
Internet *****,kad bolje ne mozespa jel nisi cula, upravo su usli
al u tebe ...![]()
Ови можда уместо да се моле, лупају главама о зид.Докле све ово стиже...
![]()