- Poruka
- 187.605

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad se kuca raspada uglavnom je muskarac taj koji odlazi. Kuca, deca, sve je to zenino.
Ima da se preko Srbije svercuje votka i Baltika, a i ruske macke...
Kad opucamo marzu Hrvatima, ajd dobro ostavicmo prostora da se i oni ugrade do Slovenaca...pa dalje...
meni sve ovo deluje idiotski....znaci ikea napusta rusiju. pa hbt ja da sam vlasnik ikee ili bilo koje firme zasto bih povlacila svoju kompaniju iz neke zemlje zbog politike? jedino bi bilo privremenog zatvaranja npr. ako je ratno stanje ili npr. desi se neka sirija.....logicno da cu da zatvorim tad, ali ovako bas me zabole da zatvaram.
Харков пада по деловима. Слике из једне полицијске станице у Харкову:
Pogledajte prilog 1113894
Pogledajte prilog 1113895
Pogledajte prilog 1113896
čečeni su zauzeli jednu pol. stanicu...i stavili čečenskuzastavu velika čečenija u ukrajiniХарков пада по деловима. Слике из једне полицијске станице у Харкову:
Pogledajte prilog 1113894
Pogledajte prilog 1113895
Pogledajte prilog 1113896
Nisu Hrvati za biznis, uskoro će da počnu i morsku vodu da uvoze, nesposobno je to...
Ruska istina
19.2.2022
![]()
pa jel kazes da ne moze na silu nista?Strasno pokvareni. Level pokvarenosti: RUSSIAN
Tvrde da su im Ukrajinci braca, jedan narod, a onda ih bambusaju.
Kaže Marinci u potrazi za morem... Zapelo
Pogledaj elevaciju na kraju snimka.- da Rusi hoće, mogli bi da razvale svaki ukrajinski grad sa 40km udaljenosti,
kakve ulične borbe, kakav otpor herojskih nacista po gradovima.
Ali neće, Rusi su humani, ne kao NATO ghovna...
Srbija je 1999 godine kažnjena jer godinama nije rešila kosovo na ovaj ili onaj način svejedno. Isto je važilo i za hr i bih.ja sam bio 1999 u Srbiji i prva bomba na SRJ pala je 300m od mene na Majevicu a ja sam bio na Detelinari (ko zna NS)
ALI
isto tako sam bio 1991 na futoskoj raskrsnici kad su tenkovi picili za VUkovar i masa je nazdravljala. 8 godina je Sloba izigravao malog Hitlera, sta je mogao biti rezultat.
kad se kuca raspada uglavnom je muskarac taj koji odlazi. Kuca, deca, sve je to zenino.
Zatvaraju zato sto su pod pritiskom. Amerika naredjuje Evropi sta da radi i ovi to sprovode u delo, totalna izolacija Rusije.meni sve ovo deluje idiotski....znaci ikea napusta rusiju. pa hbt ja da sam vlasnik ikee ili bilo koje firme zasto bih povlacila svoju kompaniju iz neke zemlje zbog politike? jedino bi bilo privremenog zatvaranja npr. ako je ratno stanje ili npr. desi se neka sirija.....logicno da cu da zatvorim tad, ali ovako bas me zabole da zatvaram.