Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Харков пада по деловима. Слике из једне полицијске станице у Харкову:
photo_2022-03-04_14-09-18 (2).jpg

photo_2022-03-04_14-09-19.jpg

photo_2022-03-04_14-09-18 (3).jpg

meni sve ovo deluje idiotski....znaci ikea napusta rusiju. pa hbt ja da sam vlasnik ikee ili bilo koje firme zasto bih povlacila svoju kompaniju iz neke zemlje zbog politike? jedino bi bilo privremenog zatvaranja npr. ako je ratno stanje ili npr. desi se neka sirija.....logicno da cu da zatvorim tad, ali ovako bas me zabole da zatvaram.

Zato što nema iznošenja dobiti,nema uvoza iz EU , nema opcije da se plati uvežena roba

ovo me podsjeća na žabu koju drži rodu za grlo dok je ova pokuša progutati...ako dignu sankcije iranu perzijanci će imati nuklearku....

Brent crude futures jumped back above $113 per barrel on Friday following reports that smoke was visible from a nuclear power plant in Ukraine, the largest in Europe, after Russian troops attacked. The move came after the UK oil benchmark slid from a decade-high and closed at $110.46 on Thursday amid speculations of a deal with Iran that could allow it to increase crude exports. Iran can reach its maximum oil production capacity in less than one or two months if sanctions are lifted, according to oil minister Javad Owji. Crude markets have experienced extreme volatility since Russia’s invasion of Ukraine, as a rapidly deteriorating situation and sweeping sanctions stoked fears of further supply disruptions. The US took aim on Wednesday at Russia’s oil refining sector with new export curbs, but has so far stopped short of targeting Russia’s oil and gas exports amid concerns over energy prices.​

Strasno pokvareni. Level pokvarenosti: RUSSIAN

Tvrde da su im Ukrajinci braca, jedan narod, a onda ih bambusaju.
pa jel kazes da ne moze na silu nista?
pa zasto nisu pustili krim, i donbas i lugansk da idu, nego izigravaju batinu nad njima, granatiraju i prete da ce vojno da ih povrate? oce, kada mi povratimo kosovo - NIKAD! YEBES GRANICE AKO LJUDI GINU, DAJ MIR, NSP, NEMA GRANICA, GLOBALNO SELO

zapad ih je gurnuo u avanturu da bi skrajnuo rysiju, sve je jasno, samo je ulog veci od puke secesije, jel ulog je nuklearni, a mozda i bioloski, jel imamo sve labove popisane uz granicu, da ne bude posle slucajno nam iscureo smrtonosni virus kao u vuhanu

Pogledaj elevaciju na kraju snimka.- da Rusi hoće, mogli bi da razvale svaki ukrajinski grad sa 40km udaljenosti,
kakve ulične borbe, kakav otpor herojskih nacista po gradovima.
Ali neće, Rusi su humani, ne kao NATO ghovna...

Mogli su sada da proglase "obnavljanje gradova" u Ukrajini , pozovu Kinu da investira , pošto predhodno Indijci jedno dve godine budu odvozili sav šut koji je preostao nakon "oranja ".

ja sam bio 1999 u Srbiji i prva bomba na SRJ pala je 300m od mene na Majevicu a ja sam bio na Detelinari (ko zna NS)

ALI

isto tako sam bio 1991 na futoskoj raskrsnici kad su tenkovi picili za VUkovar i masa je nazdravljala. 8 godina je Sloba izigravao malog Hitlera, sta je mogao biti rezultat.

kad se kuca raspada uglavnom je muskarac taj koji odlazi. Kuca, deca, sve je to zenino.
Srbija je 1999 godine kažnjena jer godinama nije rešila kosovo na ovaj ili onaj način svejedno. Isto je važilo i za hr i bih.

meni sve ovo deluje idiotski....znaci ikea napusta rusiju. pa hbt ja da sam vlasnik ikee ili bilo koje firme zasto bih povlacila svoju kompaniju iz neke zemlje zbog politike? jedino bi bilo privremenog zatvaranja npr. ako je ratno stanje ili npr. desi se neka sirija.....logicno da cu da zatvorim tad, ali ovako bas me zabole da zatvaram.
Zatvaraju zato sto su pod pritiskom. Amerika naredjuje Evropi sta da radi i ovi to sprovode u delo, totalna izolacija Rusije.

Medjutim Kina se budi i pocinje polako da pritisce, evo za pocetak su uveki sankciju u vidu zabrane prenosa Premiershipa, Arena je platila za regiju skoro 600 miliona prava, mogu misliti kolika su prava za jednu Kinu i kakav je to udarac za Premiership obzirom da su im prava veoma bitna stavka jer su im vecina velikih klubova privatizovana i sav priliv od toga ne ide drzavi vec raznim seicima, rusima, kinezima..itd..

Ako je gledati po tome sta se desava prva na listi ekonomskog udara u Evropi ce biti Engleska pa za njom Nemacka i svakako nece biti dobro, mislim da je ovaj rat u Ukrajini pocetak novog svetskog poretka pa ko ostane-ostane.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back