glupi, mali perica bi da se natpisuje? mrs gvdoVerovatno je tako.Ti ispiskis u vodu meni,ja napiskim jos vise tebi..i nemas da se ljutis,ni ti ni ja....ha,ha,ha...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
glupi, mali perica bi da se natpisuje? mrs gvdoVerovatno je tako.Ti ispiskis u vodu meni,ja napiskim jos vise tebi..i nemas da se ljutis,ni ti ni ja....ha,ha,ha...
U pravu si.Cujem da ruski visi oficiri,dolaze kod nas da se doskoluju,kod Vojvode Misica,Vojvode Stepe Stepanovica.Proucavaju nase bitke na SurduliciИскуство проговара из тебе.Да у Русији јавно испољаваш своје "весељачке" склоности, добио би преко леђа.
Јок, Руси су пред капитулацијом. Наполеон је у Москви, чека да га император Александар моли за мир. "Фантоми" господаре руским небом, te glupe razgovore na salu.Руси још нису овладали техником израде чарапа и игала... Чудо невиђено!
na terenu se pokazala američka moćRusi su danas superiorni u pogledu naoruzanja.NATO pakt od oruzja ima samo pracke.Od teskog naoruzanja,imaju lukove i strele, a bogami imaju
i elitne trupe,naoruzane kopljima.Ma ludnica.Rujke su nadmocnije,narocito u takmicenju,ko ce dalje da pljune.....ha,ha,ha.....
Nemoj da se ljutis upisanko.glupi, mali perica bi da se natpisuje? mrs gvdo
Postoje i u nasem narodu kao u svakom narodu na svetu, deo populacije koji bi i rodjenu majku prodali a ne tamo nekog generala.A kod nas "JOK" i nisu...
da li ima neka vlast u Srbiji...koja nije slušala Amerikance ili da ih Amerikanci nisu ustoličiliGenerale u Hag nisu poslali srpske glavesine vec izrodi i janjicari koji su na vlast postavljeni od strane tog istog zapada.
NASA expert. Hodanje po Mesecu i tako to.Ko ti je taj brkati pederr na avataru?
Ne tvoj nego onaj Berekin.NASA expert. Hodanje po Mesecu i tako to.
Никад није ни престао, само нека примирја...Opet ce biti rata na Balkanu?
Hoće.Opet ce biti rata na Balkanu?
Onda ne moogu vam pomoci. Navijacu.
Ovaj sa mog avatara ima zenu i decu, dobru platu za pricu o skakutanjima po Mesecu. Tvoj je na heroinu.Ne tvoj nego onaj Berekin.
Ovaj sa mog avatara ima zenu i decu, dobru platu za pricu o skakutanjima po Mesecu. Tvoj je na heroinu.