Rusija menja nuklearke sa nanobombama

Kako je to Rusija "oslobodila" Srbiju u II svetskom ratu?
Evo, samo da kupim kokice pa ću da pročitam...

Koliko je novca poslala Amerika a koliko Rusija?
Ček, gde su pare za kokice... dolazim za pet minuta...

A KOLIKO JE BOBARDERA POSLALA AMERIKA A KOLIKO RUSIJA.
A I AKO URACUNAS GORIVO SVIH ONIH RUSKIH TENKOVA I VOZILA DOVDE,SVAKAKO RUSIJA.
I NARAVNO ODKAD JE TO NOVAC VAZNIJI OD ZIVOTA.

Pricala mi je moja baba kako su oslobadjali Srbiju. Prodju Nemci kroz selo, traze vode i soli, ako se stacioniraju, pokupe svinje i krave za klopu. Narod sedi u kucama i cuti.

Kad prodju Rusi kroz selo, svi beze u sume. Ne daj boze da nalete na zensko, siluju od 7-77 sve, pokradu sve, i kad ostave pustos, oni idu da oslobadjaju dalje.

Otud onaj vic.

Lalo, poceo rat.
Ako je, samo da ne bude oslobadjanje.

znaci zaginula baba pa posle prepricavala unucima kako je pruzala herojski otpor nadirucim trupama crvene armije :cry:

Bash lepo, ovde neko navija da se zbrishe Evropa tim nano bombama,
i kome ce ondak Rusi da prodaju svoj gas, - valjda sami sebi.
Ne lažite se, Rus danas oće bolje da živi, tek je počeo da oseća čari potrošačke manije, putovanja, razbacuju pare na sve i svašta jer u SSSRu to nisu mogli ni u snovima da rade.
faka se Rusu da ratuje, i da siromaši ponovo.

Kad su mene mladi Rusi u Moskvi upitali odakle sam, i kad sam rekao iz Srbije - oni su odgovorili:
'Blago tebi ti si u Evroposkoj uniji i i možeš slobodno da putuješ svetom.'
E da su bili u pravu, bio bih tako ponosan na svoju zemlju.

znaci zaginula baba pa posle prepricavala unucima kako je pruzala herojski otpor nadirucim trupama crvene armije :cry:

тихий мальчик трагично невежественн и голоден для внимания. огорченный, молодой невежественный мальчик, но вы должны выучить много, очень больше для того чтобы понять мир вокруг вас

Ne lažite se, Rus danas oće bolje da živi, tek je počeo da oseća čari potrošačke manije, putovanja, razbacuju pare na sve i svašta jer u SSSRu to nisu mogli ni u snovima da rade.

Kad su mene mladi Rusi u Moskvi upitali odakle sam, i kad sam rekao iz Srbije - oni su odgovorili:

nisi informisan. u svetu vlada energetski deficit i opsta jagma za energijom pre svega za naftom i gasom.

potraznja kine i indije enormno raste sve zemlje su gladne . rusi ako ne EU mogu da prodaju svoju naftu i gas indiji , kini , juznoj koreji i japanu.

Samo indija i kina imaju zajedno skoro 3 milijarde stanovnika tj cine 40% ukupne ljudske populacije na planeti zemlji.

Pricala mi je moja baba kako su oslobadjali Srbiju. Prodju Nemci kroz selo, traze vode i soli, ako se stacioniraju, pokupe svinje i krave za klopu. Narod sedi u kucama i cuti.

meni baba sa sela pričala, da su Nemci u prodavnici uredno plaćali sve što su hteli da kupe, a kad su došli Rusi, to se otimalo, divljalo i davili su se u alkoholu.
I dan danas joj je sinonim za Rusa - prljava pijandura.

Poslednja izmena:
nisi informisan. u svetu vlada energetski deficit i opsta jagma za energijom pre svega za naftom i gasom.

potraznja kine i indije enormno raste sve zemlje su gladne . rusi ako ne EU mogu da prodaju svoju naftu i gas indiji , kini , juznoj koreji i japanu.

Samo indija i kina imaju zajedno skoro 3 milijarde stanovnika tj cine 40% ukupne ljudske populacije na planeti zemlji.

Nisam upućen , pa da ti kažem - da će pre Kinezi da maznu Sibir od Rusa , nego npr Ameri. Već ih je puna Rusija, a Rusi ko Rusi - tradicionalno nacija nedisciplinovana i neorganizovana se sve više smanjuje - sida tamo hara (nazalost), kao i bela kuga pa ko što su Šipcu Srbima maznuli Kosmet, tako će i Kinezi Sribir, ako im zine dupe za tu energiju. A onda možemo svi živi da se slikamo - jer ako svaki Kinez upali auto - ode ozonska rupa u paramparchad a sa njom i svi mi. Dakle ne idealizuj više Ruse majke ti, nego moli boga da se predje na neki drugi vid energije:idea:!

bas razlog za ponos ubilo se

E, pitaj Tutu Bugarina, Madjara, Rumuna, Rvata...:evil:

Sta bre njima fali, vis' da izdajnici bolje prolaze :D Taj Hitler je cudo bio, porusio pola sveta, onda svi davali pare Nemcima za preporod. Sto ti je autoritet :rotf::rotf::rotf:

A oni glupi Rusi, izgibose na milione, oslobodili sve, onda dosao njihov Staljin pa ih sve ponovo izubijao, pozatvarao, pa evo posle 60 i kusur godina, jos nisu kako valja...

Nisam upućen , pa da ti kažem - da će pre Kinezi da maznu Sibir od Rusa , nego npr Ameri. Već ih je puna Rusija, a Rusi ko Rusi - tradicionalno nacija nedisciplinovana i neorganizovana se sve više smanjuje - sida tamo hara (nazalost), kao i bela kuga pa ko što su Šipcu Srbima maznuli Kosmet, tako će i Kinezi Sribir, ako im zine dupe za tu energiju. A onda možemo svi živi da se slikamo - jer ako svaki Kinez upali auto - ode ozonska rupa u paramparchad a sa njom i svi mi. Dakle ne idealizuj više Ruse majke ti, nego moli boga da se predje na neki drugi vid energije:idea:!

na sta ti trosis tastaturu

lupas gluposti jednostavno ti si demokrata koji mrzi ruse i sve rusko.

rusija nema sanse da izgubi sibir bez da taj koji hoce sibir ne izgubi celu drzavu jer rusija ima nesto sto drugi nemaju 6.000 nuklearnih bombi i preko 20.000 raketa da te bombe posalje do odredista.

sve u svemu ti , kao i svaki demokrata, prdis niz vetar , jer rusija je danas na vrhuncu i niko joj ne moze nista . niko rusiji nikakve sankcije ne moze da uvede a da prethodno ne naudi sam sebi.

mislim to je po onoj narodnoj , kad se deda naljuti na selo, pa ne zna sta ce , pa odsece sebi onu stvar.

e isto tako mogu amerikanci i EU da prestanu da kupuju rusku naftu i gas, i tako sami sebi uvedu sankcije i izazovu recesije u svojim zemljama, a rusija ce svoje resurse vec prodavati na drugom mestu.

pa viš njima je krivo shto su tako daleko od Evrope, da ne kažem Bogu iza tregera - josh kada bi im rekao da se neki politichari (pa i prost puk ko i ti) trude da Srbija postane ruska gubernija - verovatno bi me ismejali...
:eek:

ne vidim da je njima krivo,ti hoces da kazes znaci da si pronasao boga negde i da on zivi u evropi gde:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

nema sta da se trude naravno da jesmo ruska gubernija,trenutno pod okupacijom

ja sigurno poznajem vise rusa od tebe i oni zive vecina nikad bolje i yebe im se za EU .

pa naravno da živi nikad bolje - jer je za SSSRa to bila beda nad bedama - tako da se **** današnjem Rusu da baca nano bombe na EU - zemljama kome prodaju svoje proizvode.
Rus gleda da zaradi i da ušićari (što je normalno u kapitlizmu - da ostvari profit) - pa pogle kako je nama 'prijateljskim' Srbima uterao za NIS - hoće da ga dobiju za džabaka i pored silnog bogatstva koje imaju. Sad što smo mi prost narod - druga je stvar.

Da bar nam daju neke povoljne kredite ko EU, da nam obnavljaju škole po selima ko USAID, da nam dadu nove autobuse ko Japanci - a jok od Rusa nikad ništa nismo dobili - samo praznu podršku

ne vidim da je njima krivo,ti hoces da kazes znaci da si pronasao boga negde i da on zivi u evropi gde:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

nema sta da se trude naravno da jesmo ruska gubernija,trenutno pod okupacijom

:rotf:
naravno pa cela moja Srbija vredi više od tvoje Rusije, kada uzmemo u obzir klimu, vreme, prirodu, čak i ljude /ali ne takve ko što si ti/.
I sami bogati Rusi, dolaze u Evropu i kupuju nekretnine - zna se sta valja...

pa naravno da živi nikad bolje - jer je za SSSRa to bila beda nad bedama - tako da se **** današnjem Rusu da baca nano bombe na EU - zemljama kome prodaju svoje proizvode.
Rus gleda da zaradi i da ušićari (što je normalno u kapitlizmu - da ostvari profit) - pa pogle kako je nama 'prijateljskim' Srbima uterao za NIS - hoće da ga dobiju za džabaka i pored silnog bogatstva koje imaju. Sad što smo mi prost narod - druga je stvar.

Da bar nam daju neke povoljne kredite ko EU, da nam obnavljaju škole po selima ko USAID, da nam dadu nove autobuse ko Japanci - a jok od Rusa nikad ništa nismo dobili - samo praznu podršku

rusija nece da baca nano bombe na EU , nemaju ambicije da pobiju sve stanovnike EU vec samo da imaju tehnologiju kojom bi mogli da eliminisu zivu silu svojih neprijatelja koji ugrozavaju ruske interese.

znaci bajo, samo kupuj od rusa, ne kurci se mnogo i nema zime.

rusi nikog ne terorisu ne okupiraju, i svakog ko zeli sa njima dobre odnose i uvazava njihove interese imaju partenrstvo na ravnopravnim osnovama.

ja sigurno poznajem vise rusa od tebe i oni zive vecina nikad bolje i yebe im se za EU .

mozda im se ebe za EU
ali za Ameriku...to je druga stvar
radim u Americi sa 7-8 studenata iz Rusije i Belorusije, work&travel program
''gladni su'' para i putovanja
jedva cekaju da obidju LA, Las Vegas, San Francisko, Havaje...ebe im se za pravoslavne manastire i ikone....
ali pre proputovanja ovde rade 4 meseca i svi rade 2/posla . . .kao najjeftinija radna snaga
gvozdena zavesa covece, ne zavaravaj se

ne volim Ameriku(ni zemlju, ni vladu, ni sistem, ni kulturu
ali ovde ko ima skolu ne mora da brine
ljudi sa vecernjim skolicama zaradjuju pare koje intelektualac u Srbiji moze samo da sanja

Back