Rusija menja nuklearke sa nanobombama

mozda im se ebe za EU
ali za Ameriku...to je druga stvar
radim u Americi sa 7-8 studenata iz Rusije i Belorusije, work&travel program
''gladni su'' para i putovanja
jedva cekaju da obidju LA, Las Vegas, San Francisko, Havaje...ebe im se za pravoslavne manastire i ikone....
ali pre proputovanja ovde rade 4 meseca i svi rade 2/posla . . .kao najjeftinija radna snaga
gvozdena zavesa covece, ne zavaravaj se

ne volim Ameriku(ni zemlju, ni vladu, ni sistem, ni kulturu
ali ovde ko ima skolu ne mora da brine
ljudi sa vecernjim skolicama zaradjuju pare koje intelektualac u Srbiji moze samo da sanja

pa ljudi su gladni svega da vide, proputovase rusi ceo svet, pogledaj samo u turskoj egiptu, tunisu, francuskoj ko su glavni turisti - upravo rusi.

gladni su potovanja, imaju novca na bacanje i to i koriste.

mozda im se ebe za EU
ali za Ameriku...to je druga stvar
radim u Americi sa 7-8 studenata iz Rusije i Belorusije, work&travel program
''gladni su'' para i putovanja
jedva cekaju da obidju LA, Las Vegas, San Francisko, Havaje...ebe im se za pravoslavne manastire i ikone....
ali pre proputovanja ovde rade 4 meseca i svi rade 2/posla . . .kao najjeftinija radna snaga
gvozdena zavesa covece, ne zavaravaj se

nemoj da im rušiš snove, taman su se primili.
Ovdashnji forumaši treba da skoknu do Rusije, pa da shvate kakva je tamo beda još uvek.
Prvo Rusi nisu samo turisti kakve vidjamo po Grčkoj, Turskoj, CG i HR, bogatuni koji troše lovu na sve i svašta-takvih je 1 posto.
U Moskvi će te npr sresti gomilu pijanih klošara kakvih nigde pre nisam video u svetu,
a sa druge strane nije Rusija samo Moskva.
Neću ni da pričam kakva je tek birokarija i neprofesionalizam u svakom segmentu njihovog društva. Sorry -al teško bih mogao da živim u Rusiji

tesko bi mogao da zivis u rusiji verovatno zato sto nemas i ne znas nista sto bi se tamo moglo prodati.

da znas primao bi platu 4-5000 doalra kao neki srbi sa ovog foruma koji zive u moskvi i vozio bi najnovijeg BMW X5

ovako vozuis patike od 30 euira i drzis predavanja kako u rusiji nista ne valja...

pa ljudi su gladni svega da vide, proputovase rusi ceo svet, pogledaj samo u turskoj egiptu, tunisu, francuskoj ko su glavni turisti - upravo rusi.

gladni su potovanja, imaju novca na bacanje i to i koriste.

a zbog cega ruski studenti placaju 3000 dolara kako bi dosli u Ameriku da rade, a onda tu rade 2-3 posla kako bi zaradili 6-7-8 000 dolara ako se kupaju u parama?
Ja to ne bi radio kada bi imao novca za bacanje,
ili su mozda Rusi takav narod da vole da zarade a ne da im drugi pokloni....ko Srbi !

pojam ''glavni turisti'' ne postooji....sve zavisi na koje grupe naletis. Nekad su Japanci, nekad Rusi, nekad Ameri, nekad Nemci . . .

ne proputovase SVI Rusi ...mozda nekih 3-8 %
procenat Elite...od vajkada pa i danas

da srbija zaista vredi vise nego rusija, srbija bi , a ne rusija imala 600 milijardi dolara deviznih rezervi.

sve te milijarde poseduje šaka oligarha -mnogi su i Ješe (da stvari po tebi budu još gore) - dok im narod ima nižu prosečnu platu nego u Srbiji (iako Srbija nema 600 mlrd dolara).
Nikad neću zaboraviti scenu iz Rusije, kada devojčica vidi bačenu žvaku na podu hodnika u školi, podigne je i stavi u usta.
Sorry toga nisam video u Srbiji ni 1993-e

sve te milijarde poseduje šaka oligarha -mnogi su i Ješe (da stvari po tebi budu još gore) - dok im narod ima nižu prosečnu platu nego u Srbiji (iako Srbija nema 600 mlrd dolara).
Nikad neću zaboraviti scenu iz Rusije, kada devojčica vidi bačenu žvaku na podu hodnika u školi, podigne je i stavi u usta.
Sorry toga nisam video u Srbiji ni 1993-e

milijarde poseduju odabrani dok obican narod radi kod bogatasa za prilicno dobre pare.

recimo pocetna plata vozaca automobila i kamiona je u moskvi 2000 dolara. malo li je?

U IT industriji nema posla ispod 3000 dolara plate

za vise informacija pogledati pod jobs.ru

milijarde poseduju odabrani dok obican narod radi kod bogatasa za prilicno dobre pare.

recimo pocetna plata vozaca automobila i kamiona je u moskvi 2000 dolara. malo li je?

U IT industriji nema posla ispod 3000 dolara plate

za vise informacija pogledati pod jobs.ru

To je za Mosku care..
A nije ti Rusija samo Moskva bre utuvi to.
U Moskvi su i cene da se use*eš, ne možeš pišljivu garsonjeru da nadješ ispod $1.000

nemoj da im rušiš snove, taman su se primili.
Ovdashnji forumaši treba da skoknu do Rusije, pa da shvate kakva je tamo beda još uvek.
Prvo Rusi nisu samo turisti kakve vidjamo po Grčkoj, Turskoj, CG i HR, bogatuni koji troše lovu na sve i svašta-takvih je 1 posto.
U Moskvi će te npr sresti gomilu pijanih klošara kakvih nigde pre nisam video u svetu,
a sa druge strane nije Rusija samo Moskva.
Neću ni da pričam kakva je tek birokarija i neprofesionalizam u svakom segmentu njihovog društva. Sorry -al teško bih mogao da živim u Rusiji

O ruskim turistima je izlisno trositi reci. Najgora, najstrokavija, najprimitivnija, najnevaspitanija bagra koju mozete ugostiti u svojoj zemlji. Tako da ako im je elita takva, mozes samo da zamislis kakav je plebs. Ali da ne generalizujemo...svuda ima svega.
Rusija je tek pocela da se obnavlja i da se razvija, umnogome zato sto su im skinuli gvozdenu zavesu te imaju pogodnost da trguju sa Zapadom...i mi bi smo trebali da trgujemno sa njima, naravno
Ali nista preko toga. po mom misljenju.

Evo, naso nekog u Dagestanu, ima platu od 500$....kao neki menadzer :)

Najobicniji sefic(onaj sa najnizim stepenom odgovornosti u kuhinji, sali za rucavanje itd) u hotelu C/B klase u Americi ima 3000 dolara mesecno - od Alaske do Rhode Island-a. Plata moze da varira oko + - 500 dolara na tih 3000 zavisno od okolnosti.
A za to se zavrsava neka vecernja skolica...vecina su obicni bambusi...

i o cemu mi pricamo ?

O ruskim turistima je izlisno trositi reci. Najgora, najstrokavija, najprimitivnija, najnevaspitanija bagra koju mozete ugostiti u svojoj zemlji. Tako da ako im je elita takva, mozes samo da zamislis kakav je plebs. Ali da ne generalizujemo...svuda ima svega.
Rusija je tek pocela da se obnavlja i da se razvija, umnogome zato sto su im skinuli gvozdenu zavesu te imaju pogodnost da trguju sa Zapadom...i mi bi smo trebali da trgujemno sa njima, naravno
Ali nista preko toga. po mom misljenju.

ruski turisti su koliko sam ja upoznat najbolji turisti jer najvise trose i ostavljaju najvece baksise.

dok americki strokavi turisti traze da im se spakuje i 0.2 deci vode....

bagra strokava americka

To je za Mosku care..
A nije ti Rusija samo Moskva bre utuvi to.
U Moskvi su i cene da se use*eš, ne možeš pišljivu garsonjeru da nadješ ispod $1.000

pa sta ako je samo za moskvu?

samo ta moskva i sankt petersburg imaju nekih 20 miliona stanovnika a tamo su plate dobre. kad ti ides negde u inostranstvo da radis sasvim te je briga sto je tamo negde beda ako ti imas dobru platu i ekstra zaradjujes.

drug mi radi u moskvi u jednoj gradjevinskoj firmi kao neki obican cinovnik i ubija se od para evo asd kupuje novog BMW-a 5ticu dok u americi obican cinovnik sebi moze da priusti nekog chevroleta ili daewoo-a dok samo najvisa klasa sebi kupuje limuzine kao sto su lexus , bmw ili mercedes....

Moze i za Njujork, tako da je tvoja "opservacija" jos smehotresnija.

tacno je to za njujork samo jhe problem sto srbi ne mogu tek tako da odu u njujork da rade dok u moskvu mogu.

moskva je srbima mnogo dostupnija od njujorka tako stvari stoje....

mnogo je lakse, neuporedivo otici da radis u rusiju nego u ameriku iz srpske perspektive. a treba grabiti ono sto ti se nudi. nemam ja nista ni protiv amerike al jednostavno prosecan srbin vrlo tesko tamo moze da dobiej radne papire.

pa sta ako je samo za moskvu?

Zato sto Rusija nije samo Moskva - samo zato :):)

drug mi radi u moskvi u jednoj gradjevinskoj firmi kao neki obican cinovnik i ubija se od para evo asd kupuje novog BMW-a 5ticu dok u americi obican cinovnik sebi moze da priusti nekog chevroleta ili daewoo-a dok samo najvisa klasa sebi kupuje limuzine kao sto su lexus , bmw ili mercedes....

Jbte, kako ti zavidim, pa ti sve imas neke drugove po inozemstvu i svi voze neka dobra kola.
Jedini ti ostade u rodnome selu....

koja gomila gluposti . u americi je prosek plata 1500-2000 dolara drugo srbin radnu vizu u americi da dobije treba da se usere i da rodi mecku dok se radni papiri u rusiji relativno lako zavrsavaju....[/QUOTE

sta mislis zbog cega se u Rusiji lakse zavrsavaju papiri nego u USA ? Rusiji trebaju robovi, USA ih ima na izvoz...opet ti kazem, upravo Rusi cine jedan deo robovske snage u USA. Znas koliko njih radi sezonski ili preko raznih organizacija u USA ? mnoooogooo
E sad...ti ljudi zarade oko 1000 mesecno sa 1 poslom i njima je ok...zato sto u Rusiji 1000 dolara mesecno sanjaju...i to su opet samo oni ljudi koji su uspeli da ustekaju 2-3000 da uopste odu u USA...

Nisu gluposti, bio, video iz prve ruke, ziveo, radio . . . da li si zaista spreman da ides toliko daleko da me ubedjujes da ono sto sam rekao nije istina a pritom se uzmu u obzir cinjenice vezane za moj i tvoj kontakt sa Amerikom ? to bi bio cist bezobrazluk sa tvoje strane...veruj mi.

Back