Rusija je cvrsto uz Srbiju!

prof.Grof:
Ma pusti Rusiju, ja bi više volio da Ruskinje budu čvrsto uz nas i da nas "podrže"..........

Eh, da!
Ja UVEK zaboravim da izrazim javno svoje gadjenje prema tom ruskom običaju, gore su stoke nego naši:

Kad se potpiše ugovor izmedju dve firme oni "privedu" sirote mlade devojke za svoje bahanalije.
Mi bar odemo na prasetinu i muziku dok se ne razvalimo...

Šta ima da me brane manijaci?
Nije Tito bio blesav što im je rekao NJE(t)...
I to još onom idiotu što pobi Rusa više nego Nemci...

JerryRopero:
Šmeljov-Kremlj će biti uz Srbiju

BEOGRAD, 29. JANUARA /SRNA/ - Kremlj će sigurno biti uz Srbiju u završnici rješavanja pitanja statusa Kosova i Metohije, izjavio je profesor ruske diplomatske akademije Boris Šmeljov.

On je u intervjuu današnjim "Večernjim novostima" ocijenio kao zlonamjerne i "potpuno neosnovane tvrdnje `nekih` na Zapadu kako će se tobože dogovoriti i istrgovati sa Moskvom" i tako privoljeti Rusiju da u Savjetu bezbjednosti UN ne upotrijebi veto.

"Prošla su vremena vladavine Vladimira Jeljcina kada je Rusija bila prilično zadužena pa je Zapad mogao da je ucjenjuje. Putin sada sa Zapadom razgovara kao ravnopravan partner", naveo je Šmeljov.

On je rekao da Srbija može računati na podršku Rusije, ali da je važno da Srbi budu jedinstveni i da u izuzetno važnom trenutku ne počnu da se svađaju rukovodioci političkih partija.

Šmeljov je ocijenio da će Zapad pokušati da privoli srpsko rukovodstvo da prihvati njihove prijedloge.

"U tom kontekstu postoji opasnost da dođe do nejedinstva među vodećim srpskim političarima i da neki požure da se dopadnu Amerikancima", rekao je Šmeljov.
Ko ti je taj smeljov Bre !!! Da nije neki SLJAMOV Ruski ili slicna faca, mozda nam posalje jorgane i cebad kao za vreme bombardovanjama.Dosta vise o ''braci rusima'' !!??

Poslace nam tajno oruzije Elipton koje nam je brat Zirinovski doneo jos 93. a tadasnji rezim ga je vodao po RTS dnevnicima i rezimskim novinama gde je objasnjavao kako ceo se nahebati milosne majke svim neprijateljima srbstva cak se i rahmetli Arkan sirio po TV kako mu je licno bacuska Vladimir objasnio kako radi ta mocna sprava a glupi narod normalno poverovao a ima na zalost nekih koji i danas veruju

Back