alergicna
Iskusan
- Poruka
- 6.805
Torrente-BG:Koja ce budala nju da zeni kad je stalno pod osipom.
O jadan i ti bi da budesh duhovit
Osip se lako lechi ja to znam a ne kao pacijent
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Torrente-BG:Koja ce budala nju da zeni kad je stalno pod osipom.
NE, ne vidi se?!?!?alergicna:PA zar se ne vidi??????
Sestre Ruskinjice i Ukraincice !prof.Grof:Ma pusti Rusiju, ja bi više volio da Ruskinje budu čvrsto uz nas i da nas "podrže"..........
prof.Grof:Ma pusti Rusiju, ja bi više volio da Ruskinje budu čvrsto uz nas i da nas "podrže"..........
vanesssa56:Sestre Ruskinjice i Ukraincice !
A, boga mi i BugaRICE nase stare drugarice !
vanesssa56:prof.Grof je lepo rekao..."da nas "podrže""
Da, "da nas "podrže"" i pridrze !prof.Grof:Koliko červene............., hahahahaahaa
Dakle Grof je "ManyStrong"?Iron Lord:Ja sam napisao da sa manijacima neću da imam ništa.
Iron Lord:Eh, da!
Šta ima da me brane manijaci?
Nije Tito bio blesav što im je rekao NJE(t)...
I to još onom idiotu što pobi Rusa više nego Nemci...
prof.Grof:Ti misliš na brkatog druga koji je imao brke kao Bili Piton...., što jednom reče:
"Smrt jednog čoveka toje zločim, ubistvo milion neprijatelja..., e onda je to brale - statistika!"
Ko ti je taj smeljov Bre !!! Da nije neki SLJAMOV Ruski ili slicna faca, mozda nam posalje jorgane i cebad kao za vreme bombardovanjama.Dosta vise o ''braci rusima'' !!??JerryRopero:Šmeljov-Kremlj će biti uz Srbiju
BEOGRAD, 29. JANUARA /SRNA/ - Kremlj će sigurno biti uz Srbiju u završnici rješavanja pitanja statusa Kosova i Metohije, izjavio je profesor ruske diplomatske akademije Boris Šmeljov.
On je u intervjuu današnjim "Večernjim novostima" ocijenio kao zlonamjerne i "potpuno neosnovane tvrdnje `nekih` na Zapadu kako će se tobože dogovoriti i istrgovati sa Moskvom" i tako privoljeti Rusiju da u Savjetu bezbjednosti UN ne upotrijebi veto.
"Prošla su vremena vladavine Vladimira Jeljcina kada je Rusija bila prilično zadužena pa je Zapad mogao da je ucjenjuje. Putin sada sa Zapadom razgovara kao ravnopravan partner", naveo je Šmeljov.
On je rekao da Srbija može računati na podršku Rusije, ali da je važno da Srbi budu jedinstveni i da u izuzetno važnom trenutku ne počnu da se svađaju rukovodioci političkih partija.
Šmeljov je ocijenio da će Zapad pokušati da privoli srpsko rukovodstvo da prihvati njihove prijedloge.
"U tom kontekstu postoji opasnost da dođe do nejedinstva među vodećim srpskim političarima i da neki požure da se dopadnu Amerikancima", rekao je Šmeljov.
Videces ti kada nam prosljaka Elipton kako cemo im pokazatigica:E'o vam kvote iz gicine kladionice:
Rusija cvrsto uz Srbiju 500
Rusija uz Srbiju kao do sada 1,01
E sad, ne bi bilo u redu da se neko napravi pametan pa stavi npr 1 000 000 EUR na ovo drugo, stvarno nemam da isplatim![]()