Rusija ili NATO

Sta je bolje za Srbiju u vojnom aspektu

• Rusija

• NATO

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Zašto je dozvoljeno da se dođe do Rambujea?
Pametni debil nije hteo nisakim da pregovara. Skoro je bila emisija u kojoj je gostovao naš najveći strućnjak za međunarodno pravo. Bio je pri UN za vreme Miloševića. Čovek kaže.
Nije hteo nisakim da prgovara, Ali nisakim. 91 god kada je Alija zvao na pregovore i da se izbegne rat, nije hteo da ga primi u Beograd. Vens-Ovenov plan, popišao se po tome, kad nam je nuđeno 60% teritorije...itd A onda je je hteo da Bosnu deli etnički ,a Kosovo istoriski, to se odnosi na Rambuje. Što je bilo ne prihvatljivo. Čovek bez zdravog razuma.
Kada su Hrvati upali na Plitvice, nije hteo da uruči protest i pismo Savetu Bezbednosti, što su ga svi pravnici i tadašnji izaslanik UN savetovao, kako bi dobili na podršci i da je izvršena agresija na Srpskom stanovništu, da bi stekli pravo da se oružano suprotstave. Tada Milošević sa njegovim pajtašem i imbecilom Matićem rekao da je to izdaja, pazi izdaja i da se šalje voska. Ostalo se zna i poznato.
Posle svega toga kome nebi dokurčilo Srbije i Srba, ajde iskreno.
U Sloveniji Srbi, u Hrvatskoj ratuju Srbi, u Bosni Srbi, Kosovo opet Srbi, pa kako ti nekome da objasniš da mi nismo uzrok svemu tome, odnosno imbecil Milošević kriv. dokurčili smo bogu i ocu. Ajmo realno.Još na kraju hoćemo fer odnose a popišali smo se na sve predloge i ustupke.
Hvala bogu i tome dođe kraj i sad će se mnogo toga promeniti i nedaj bože ponoviti.
Za Kosovo,moje mišljenje malo šta može da se uradi, jedino da se borimo za što bolji status Srba na Kosovu. Ne treba da priznamo ne zavisnost. Ali ušlihtati se jakima, graditi ekonomiju, jačati državu i vosjku i čekati priliku, za povratak Kosova, 50 god, 100god. Granice su se uvek menjale kroz istoriju i uvek će se menjati. Demokratija je samo izgovor za postizanje cilja, ali pravu i zakonu treba verovati i treba sprovoditi.

Poslednja izmena:
Он је само бранио Српски народ и ништа више,а искрено и мени су досадли Амери,амери у авганистатну,амери у ираку амери одве Амери онде,па шта него су много почели да ратују са муслиманима па да се покаже како не воде само рат против њих напали су и нас.

Што се тиче преговора и није требало ни да их буде него референдум па да се види како би народ гласао,па тамо где се су победили Хрвати добију независност,федерацији дају независност,за Македеноју незнам али би остал у саставу Србије,а и Црна Гора би остале заједно.

Poslednja izmena:
Он је само бранио Српски народ и ништа више,а искрено и мени су досадли Амери,амери у авганистатну,амери у ираку амери одве мери онде,па шта него су много почели да ратују са муслиманима па да се покаже како не воде само рат против њих напали су и нас.

Што се тиче преговора и није требало ни да их буде него референдум п да се види како би народ гласао,па тамо где се су победили Хрвати добију независност,федерацији дају независност,за Македеноју незнам али би остал у саставу Србије,а и Црна Гора би остале заједно.

ala je odbranio srbe... bolje da se nije toliko trudio!!

a tek marko sto mu je nosio gajbe... to kad sam cuo kad je rekao upisao sam se od smeha!!!

Suzne oči poglede su suzile
mnoge su zbunile reči nekog sudije
zbog kojeg mašta umire
mozak je programiran
da upija instrukcije
laži su melem
za umrtvljene funkcije
stižu nove frakcije
revolucija na
traci je
:whistling:

85. градоначелник главног града добија сложено домаћинство. Данас је Москва град са буџетом од трилион рубаља или око 30 милијарди долара. То је најнасељенији град не само земље, већ и Европе. 10,5 милиона становника су званично настањени овде. Али ако се додају сви они који долазе да раде, да се школују, цифра се удвостручава. Тако, закључују експерти, нови градоначелник мора да поседује не само искуство и знања. Један од главних његових задатака је да окупи око себе компетентан тим.

Буџет једне Москве је већи него свих градова у европи,а и од већине целокупних државних будџета држава ЕУ.

85. градоначелник главног града добија сложено домаћинство. Данас је Москва град са буџетом од трилион рубаља или око 30 милијарди долара. То је најнасељенији град не само земље, већ и Европе. 10,5 милиона становника су званично настањени овде. Али ако се додају сви они који долазе да раде, да се школују, цифра се удвостручава. Тако, закључују експерти, нови градоначелник мора да поседује не само искуство и знања. Један од главних његових задатака је да окупи око себе компетентан тим.

Буџет једне Москве је већи него свих градова у европи,а и од већине целокупних државних будџета држава ЕУ.

Kako lupanje majko moja. Ali lupaš bez blama i sramote. Ajde iskreno reci koliko godina imaš i u koju školu ideš, ako uopšte i ideš.
Pa Amsterdam sa 10 puta manjim brojem stanovnika ima budžet od 8 milijardi eura.
A ovamo Rusija pozajmilia od Kine 25 milijardi, a vraćaju u unaturu, gas i gorivo, jer para nemaju.
Od kojih drzava, Lihenštaj, San Marina,,Farskih Ostrva.

Kako lupanje majko moja. Ali lupaš bez blama i sramote. Ajde iskreno reci koliko godina imaš i u koju školu ideš, ako uopšte i ideš.
Pa Amsterdam sa 10 puta manjim brojem stanovnika ima budžet od 8 milijardi eura.
A ovamo Rusija pozajmilia od Kine 25 milijardi, a vraćaju u unaturu, gas i gorivo, jer para nemaju.
Od kojih drzava, Lihenštaj, San Marina,,Farskih Ostrva.

To što je taj novac u rukama pojedinaca a ne nacije kolektivno
to neznači da para nema !
"Neće zora još da svane,da svanjava da svanjava" :whistling:

То и није кредит узели 25 милијарди за нафтовод и шта их боли брига паре неће вратит,скину ће са грбаче велики број фирми и оставиће место за војску јер престоји велика модернизација,улагаће у очување животне срдине где улажу велике напоре,Нпр: премештање пута да се неби секла шума,премештање угрожених биљака и животиња из Сочија ради изградње олимског села...,завршиће трансформацију економије,умањиће корпцију,средиће започете грађевине...

Колико нема пара говори податак да су издвоизи око 3 милијарде рубања за помоћ људима који ма је уништена имовина и свако је добио по 2000евра + кућу коју су изградили за месец дана,завршава се тржни центар у Москви,развијау се нови проекти раде на истраживању Сверног пола,највероватнмије добијају овај спорни део јер истраживања доказују да се на том делу насатвак Сибирске плоче,започели су проекат МАРС2010,срамеју се да пошању до 2020 мајмуна на Марс,праве нови сателит,завршен авион Су30М2,чека се прва испорука Су35Бм раде на ПАК ФА,граде нови космодром у Русији,....

Шта се ради у ЕУ(који проекат имају мало већих размера)???
Одговор:
Све што су имали су стопирали као Руси 90-тих.

Дргу ми је рекао да му из једног дела Атине до свог радног места треба неколико сати јер ништа живо не ради,а гужве у саобраћају су субитачне,јер га увек хвата шпиц и зато иде метром,а сад пешке,јер је гориво и скупу и дуже му времена траба аутом

ШТА БИ ОВО НА ВЕСТИМА 100 МИЛИОНА ЊУДИ ИЗАШЛО НА ДЕМОНСТРАЦИЈЕ У ЕУ,МНОГО ИМ ЈЕ ЛЕПО ПА ДЕМОНСТРИРАЈУ,А У РУСИЈЕ НИГДЕ НЕВИДОХ НИ ЈЕДАН ТРАНСПАРЕНТ ЖАЛБЕ НА ЕКОНОМИЈУ И СТАЊЕ ЉУДИ.

fresh&clean
****** европљанине дошло је врема истока,а запад се гаси,САД је пропо,ЕУ је пропала и хвали се растом од 1-2%,а шта да каже Кина Русија Индија Баразил где сви имају преко 5% раста.
Ево вести како се развија Нови и стари свет(САД и ЕУ),а каво је стање у Русији,Кини,Индији,Бразилу...

МВФ сматра да је садашње економско оздрављење у свету „врло крхко". Директор-управитељ фонда Доминик Строс-Кан је констатовао да се процес обнављања у различитим регионима одвија „врло неравномерно", при чему као локомотиве раста служе земље, које се динамично развијају с формираним тржиштима, а међу „заосталима" су се нашле развијене државе Старог и Новог Света. Говорећи о Русији, Строс-Кан је истакао да она за разлику од низа других земаља има „снажну" финансијско-буџетску позицију, али треба да контролише инфлацију.
http://serbian.ruvr.ru/2010/09/29/23019110.html
ИЗВОЛИ ИЗВЕШТАЈ ЗАПАДА,КОЈЕ ДРЖАВЕ СУ СЕ НАШЛЕ МОЂУ ЗАОСТАЛИМА(НЕМОЈ ДА КАЖЕШ ДА ОВАЈ ЛУПА ГЛУПОСТИ) МОЛИМ ТЕ ОДГОВОРИ.

МИСЛИМ ДА ПОСЛЕ ОВОГ ИЗВЕШТАЈА ТРЕБА ЛЕПО ДА СЕ ПРИЗНА И ДА СЕ ВИШЕ НЕ ЖИВИ НА СТАРОЈ СЛАМИ,А НЕКАД ЈЕ СФРЈ БИЛА 5 СИЛА СВАТА,А ДАНАС ЈЕ 105,НАКАД ЈЕ САД И ЕУ БИО РАЗВИЈЕН,А ДАНАС ДАНАС СУ СЕ НАШЛИ МАЂУ ЗАОСТАЛИМА У ДРШТВУ РАЗВИЕНИХ.
****** ЖИВОТ ЈЕ ТАКАВ.

Poslednja izmena:
Evo o trenutnom stanju krize u Rusiji:

МВФ: Русија има снажну финансијско-буџетску позицију
Тагови: Вести

29.09.2010, 15:35
МВФ сматра да је садашње економско оздрављење у свету „врло крхко". Директор-управитељ фонда Доминик Строс-Кан је констатовао да се процес обнављања у различитим регионима одвија „врло неравномерно", при чему као локомотиве раста служе земље, које се динамично развијају с формираним тржиштима, а међу „заосталима" су се нашле развијене државе Старог и Новог Света. Говорећи о Русији, Строс-Кан је истакао да она за разлику од низа других земаља има „снажну" финансијско-буџетску позицију, али треба да контролише инфлацију.

prvo onu budalastinu o Atini necu da komentarisem. Jer je idiotluk.
Drugo, zapad je pre 500 god bio jak i uvek ce ostati. Jel je mentalitet ljudi takav. Rusija je kroz celu svoju istoriju imala ogromne oscilacije i to uglavnom na dole u bunar nego nabolje. Komunizam je najbolji primer.
Kriza u evropi, pa. Bila je i pocetkom proslog veka i opet je zapad ostao jak i mocan.
Sta ce Rusija posle Putina???
Dzabe sto je intelektualac kada je ostalo oko njega krs i sut.
Jednu stvar zaboravljate da su u rusiji ukinuti slobodni mediji. Sve je pod kontrolom drzave. Objavljuju se kritike samo koje daju Putin i Medvedev. Pa veliki broj novinara je ubijen u protekloj deceniji koji su pisali slobodno i iznosili kritike.
Rusija sve gradi od nafte, ali ostace bez nje. A ovaj biser sto pise imaju para i vratice i moze im se, nemam reci. Jer Kinezi nisu naivni. Za 10 god nafta ce biti skuplja bar 50% a oni ce uvoziti po sadasnjoj. Ali imaju rusi para za bacanje.
A da, ona glupost, kuca + pare. Ovako mogu da napisem, retardu, OSIGURANJE. Ja ovde imam od toga kamo li na zapadu.
Ali glavu dajem da se vaki dan okrecete za zapanim kolima i zelite da ih kupite, a ovo bla, bla.

Па то је само тренутно тако Русија је за сада средње економски развијена земља и далеко има перспективнију будућност од једне Холандије која сутра може да се претовори у мочвару...:hahaha: Сада ћеш рећи пусте жеље радикала.... :hahaha:

Руси враћају у натури можда зато што су се тако договорили са кинезима...

Не видим што си тако антисрпски и руски настројен...ок ако си добио посао и стан захваљујући њима али што онда не уживаш у томе што се расправљаш...мислим добио си што си хтео или можда ниси...

Чињеница је да све земље које су САД-у рекле "Мрш" све се брже развијају....јако сам се изнендио када сам чуо колико су се од 2000те године развиле земље као што су Мексико, Бразил, Венецуела....јесте да су криминал и корупција још увек велики али се против тога власи заиста боре... ..и наравно све су бољи услови за високо образовање што је највећи предуслов за стварање стабиле државе...

Cim neko nije za Rusiju i pise istinu o nama, Srbima, on je odmah izdaica, antisrbin.. Gluposti i budalastina. Cim neko ima stav koji je drugaciji od vasih, koji je isti kao 90-tih on je izdaica.
Samo ima jedna mala sitnica, sve sto sam napisao, niko nije dokazao da su netacne i izmisljotine. Ja pisem cinjenice i stvarne stvari a vi. Pa procitajte, AKO BOG DA, BICE, EVO KRENULO, SADA CE BITI. Svaki vas argument ili odgovor tako pocinje. Pa jel to realno. Nije. A sto sam pisao o nama i kakvi smo, pa to je vas problem sto istinu necete da prihvatite. Ja ne kazem da Rusija nije jaka, ali ne toliko koliko je vi velicate i pisete. Ali najveci je problem sto se zalazete za stavove iz 90-tih. A znamo kako smo prosli.
Sto se tice Holandije, to je tvoje ne znanje i sramota. Od Holandije mnogo toga mozemo da naucimo, kako se sve moze kad se hoce. Da od kisele zemlje napravis plodnu, obradis i zaradis. A mi od plodne zemlje ne mozemo da se prehranimo a kamo li zaradimo. E to je uticaj Rusije i komunizma.

Sto se tice Holandije, to je tvoje ne znanje i sramota. Od Holandije mnogo toga mozemo da naucimo, kako se sve moze kad se hoce. Da od kisele zemlje napravis plodnu, obradis i zaradis. A mi od plodne zemlje ne mozemo da se prehranimo a kamo li zaradimo. E to je uticaj Rusije i komunizma.

Дај човече све те европске земље су богате само зато што су имале колоније па сада имају новца да уложе у модернизацију...Шта мислиш рецимо за то плодну земљу јел су измислили баш холанђани или можда неки "глупи" балканац дипломирао са просеком преко 9 у Србији му рекли да је ленчуга и будала да има посла за физикалисанње за 300е (да ће Србија за 200 година ући у ЕУ и онда ће бити посла за њега :D ) и он је схватио да није будала лепо спаковао кофере и отишао тамо... све се своди на једно европљани и САД имају капитал зато што краду од других....проблем је ту томе што ускоро неће моћи да краду јер Русија веома брзо јача , Индија још брже а Кина је већ званично 2. светска сила....као што сам рекао ни латино америка није више што је била .... недавно је неко из америчке ЦИА изјавио да Мексико не даје тачан извештај колико новца улаже у војску.

E da Meksiko rekao Americi mrs, a razvija se od americkog kapitala.

Пази можда се МЕКСИКО и развија од америчког капитала али мислиш да би им САД дао капитал да нема неки интерес...
Опет кажем МЕКСИКО је можда добио амерички капитал СРБИЈА НИЈЕ а ја живим у Србији не у Мексику....:rtfm:

Извештај МВФ каже да су развијене земње Новог света (САД) и Старог света(ЕУ)данас заостле земње у друштву развиених.

Мени је битан извештај,а не шта ти fresh&clean пишеш о Еу и САД-у,а што се тиче Русије у извештају стоји да јер руска економија јака и да јача и да има стабилу финансијско-буџетску позицију,другом мене не интересује шта је било пре 2008 мене интересује шта је данас 30.09.2010 године и каква је ситауција,а стручан извештај стоји црно на бело.

Наш политичар из опозиције је лепо рекао Србија прави планове за период од 2030-2050,а не за данас.

[QUOTE=su47berkut;15552043]Извештај МВФ каже да су развијене земње Новог света (САД) и Старог света(ЕУ)данас заостле земње у друштву развиених.

Мени је битан извештај,а не шта ти fresh&clean пишеш о Еу и САД-у,а што се тиче Русије у извештају стоји да јер руска економија јака и да јача и да има стабилу финансијско-буџетску позицију,другом мене не интересује шта је било пре 2008 мене интересује шта је данас 30.09.2010 године и каква је ситауција,а стручан извештај стоји црно на бело.

Наш политичар из опозиције је лепо рекао Србија прави планове за период од 2030-2050,а не за данас.[/QUOTE]

Strašno.
Pa kad bi te bede od zemlje povuke sav svoj kapital iz tih razvijenih zemalja, ovi bi za 30 dana, ali bukvalno pocrkali od gladi.
Ja te pitam po 100 put, čijim se kapitalom razvija Indija i Kina. Od A do Š
Eto ti domaći dok se ne vratim s puta.

Извештај МВФ каже да су развијене земње Новог света (САД) и Старог света(ЕУ)данас заостле земње у друштву развиених.

Наш политичар из опозиције је лепо рекао Србија прави планове за период од 2030-2050,а не за данас.

Nemačka živi u bedi, Švetska, Finska, Holandija, Francuska, Austrija, Češka, Belgija, Danska, Engleska, Švajscarska, Slovenija.......itd A Belorusija, Kazakstan a tek Indija 20000 km udaljena, tako blizu a tako daleko.
Ma koj k... se rasparvljam, kada samo lupetate.
Pozzz i SRBIJA IDE U EU....:super::klap: šta da vam kažem....kofer i u Rusiju..:hahaha:

Nemačka živi u bedi, Švetska, Finska, Holandija, Francuska, Austrija, Češka, Belgija, Danska, Engleska, Švajscarska, Slovenija.......

Не живе у беди ни приближно како ће тек да живе....ови протести за пар година неће имати смисла.... од ових земаља једно можда Немачка, Данска и Норвешка имају перспективну будућност по мени...

А што се тиче Чешке и Словеније итекако живе у беди. Обичан народ тамо (поготово у Чешкој) јако лоше живи...то што има је плата око 1000 е не значи да је стандард велики јер си тиме уједно и цене веће....У Словенији једни што је добро јесте социјални програм који је остао на нивоу какав је био у Југославијама док се нису појавили Месић, Туђаман и Тадић и остала банда европска...

Pozzz i SRBIJA IDE U EU....:super::klap: šta da vam kažem....kofer i u Rusiju..:hahaha:

Лоше си информисан ... Србија иде у Турску а ЕУ је само амбалажа у којој ће је послати...

prvo onu budalastinu o Atini necu da komentarisem. Jer je idiotluk.
Drugo, zapad je pre 500 god bio jak i uvek ce ostati. Jel je mentalitet ljudi takav. Rusija je kroz celu svoju istoriju imala ogromne oscilacije i to uglavnom na dole u bunar nego nabolje. Komunizam je najbolji primer.
Kriza u evropi, pa. Bila je i pocetkom proslog veka i opet je zapad ostao jak i mocan.
Sta ce Rusija posle Putina???
Dzabe sto je intelektualac kada je ostalo oko njega krs i sut.
Jednu stvar zaboravljate da su u rusiji ukinuti slobodni mediji. Sve je pod kontrolom drzave. Objavljuju se kritike samo koje daju Putin i Medvedev. Pa veliki broj novinara je ubijen u protekloj deceniji koji su pisali slobodno i iznosili kritike.
Rusija sve gradi od nafte, ali ostace bez nje. A ovaj biser sto pise imaju para i vratice i moze im se, nemam reci. Jer Kinezi nisu naivni. Za 10 god nafta ce biti skuplja bar 50% a oni ce uvoziti po sadasnjoj. Ali imaju rusi para za bacanje.
A da, ona glupost, kuca + pare. Ovako mogu da napisem, retardu, OSIGURANJE. Ja ovde imam od toga kamo li na zapadu.
Ali glavu dajem da se vaki dan okrecete za zapanim kolima i zelite da ih kupite, a ovo bla, bla.

Zapad ima jer krade i laže, slagao nas je za rušenje kula blizankinja da su to musli uradili, slagao nas je za sletanje na mesec, slagao je za ubistvo Džona Kenedija, slagali su svet da smo mi Srbi divljački narod

Celu svoju politiku oni baziraju na laži i pljačkanju kroz ratove
Draža mi je i siromašna i poštena Srbija nego bogata i pokvarena,lažljiva..
zašto ubijaju civile na ratištima u svetu, zašto posle vazdušne invazije nisu prešli u kopnenu 99

Jel se nečeg možda boje, nečeg što oni nemaju a mi imamo
Džabe mi svi Američki prljavi novci kad nemaju dušu

Sav svoj narod pretvaraju u osobe koje razmišljaju jednodimenzionalno
Jer čovekom se najbolje vlada tako što mu se uskrati obrazovanje, smanje vidici i tako se postaje glup i budala

Tako da me svako mišljenje SAD-a ne dotiče jer znam da njome upravlja sam sotona

Samo mi je žao običnog naroda tamo koji živi sa u lažima, sa ispranim mozgovima, u lažnoj sigurnosti materije i materijalnog u večitom strahu koji šire i raspiruju njihovi mediji
U iluziji...

Poslednja izmena:
U Meskiku 80% većih firmi drži jedan njihov domaći milijarder koji poseduje oko 50-60 milijardi dolara..

Tako da ti je ovo delimična laž :mrgreen:

Ма не он то не гледа тако него пошто су рекли у доларима то је одма САД капитал....:hahaha:

Не знам шта да кажем за њега.... да не зна српски рекао би да живи у САД-у и слепо слуша Обману Барака али овако старно не знам шта да кажем ... Можда ради за ЦИА или је можда Рус па хоће да види јесмо ли ми стварно Срби искрени пријатељи.... :hahaha:

Back