dejina811
Aktivan član
- Poruka
- 1.533
sto implicira da je ovaj narod ovca za sisanje kad 20 godina uspeva da se zajebe pa izabere krivo!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па јесте наш извоз је према ЕУ је велики...продајемо сировине за смешне паре...Рецимо извеземо наше довре здраве јабуке за смешне паре а увеземо европске одвратне...
Толико о ЕУ "пријатељству" само нас користе гадно...
Nema potrebe za referendum o ulasku u NATO ili EU.
DS, SNS, LDP, SPS imaju 90% glasača. Stavovi starnaka su, ulazak u EU. KRAJ
Tačno je naš izvoz je smešan.
A kako ga povećati i poboljšati njegovu strukturu ? "Patriotskim" pričama !
Možemo izabrati dva puta.
Prvi i daleko bolji da poput Slovenaca zapnemo i sopstvenom pameću i kapitalom ostvarimo nešto. Ali avaj za taj put nam treba disciplinovanai marljiva radna snaga, školovana i sposobna menadžerska struktura i politički establišment koji je pragmatičan i jedinstven (jednom rečju narod za koji je patriotizam savesno obavljanje sopstvenog posla, od čistača ulice do pretsednika države). A mi to nemamo.
Drugi put koji garantuje kakav takav uspeh je privlačenje stranih investicija. Strane firme otvaraće izvozno orjentisane fabrike što će obezbediti tržišta i transfer tehnologija u Srbiju.
Ali put koji vi zagovarate, gde se umesto ekonomije razvija jedino mitoligija pa to je čista propast.
Ovu vlast je izabrao narod niko drugi.
Iz tog razloga se i zna put ove zemlje, a to je EU.

Ja sam protiv toga da se biraju partije one su prošlost ( i same po sebi su korumpirane)
Treba uvesti neposrednu demokratiju, znači da se biraju ljudi a ne ideje
Jer čim ti biraš između ideja ti možeš izabrati lošu i zlu
A kad biraš čoveka, razume se experta u svom poslu onda je druga priča
Nije poenta priče šta treba da se radi, već kako da se radi
Dakle narod usmerava politiku a ne stranke/ideje a izabrani pojedinci je sprovode
Birao je narod 90-tih i mnogo je lepo prošao.
Epa sad treba da pokusa što je skuvao. Jer isti ti sada najviše kukaju.
A mene zabole za njih.
A mene zabole za njih.
A mene zabole za njih.
То и јесте проблем код вас "Европљана", "Демократа", "Глобалиста", "Капиталиста" .... ШТО ВАС ЗАБОЛЕ ЗА СВЕ! БИТНО ВАМ ЈЕ ДА ЈЕ САМО ВАМА ДОБРО...А ОД ДРУГИХ ХОЋЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ РОБОВЕ....
Али једна ствар ми није јасна зашто мислите да ћете успети у томе?...Па нико пре вас није успео...или ни немислите да ћете успети...већ живите у својих 5 минута....
Ja sam za EU ali protiv NATO.. trenutno je tako , promenicu misljenje o ulasku u EU ako nam rusi ponude da udjemo u vojni savez sa njima a istovremeno i ekonomski i sve drugo .. energetski npr .. mada to je vec potpisano.
Ali sa ovom vlascu ne mozemo imati dobre odnose sa Rusima jer su oni americki placenici vecinom..

РусијаSta je bolje za Srbiju u vojnom aspektu???

Medvedev: Nema raketa za Iran
22. septembar 2010. | 19:58 | Izvor: Beta
Moskva -- Predsednik Rusije Dmitrij Medvedev zabranio je prodaju svih raketa tipa S-300 Iranu, iako je Moskva 2007. potpisala sa Teheranom ugovor o prodaji.
Medvedev je takođe naložio zabranu izvoza tenkova, aviona i brodova Teheranu.
Prodaji ruskih raketa Iranu protivili su se SAD i Izrael, tako da do sada nije isporučena nijedna baterija S-300.
Protiv-vazdušni sistem S-300 velikog je dometa i omogućava obaranje aviona na udaljenosti i do oko 145 kilometara na visini do 27.500 metara.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=09&dd=22&nav_category=78&nav_id=460493
Dakle, to je taj savez sa Rusijom?
Прво што би веровао да је ово тачно....?
Друго шта је ту лоше и да јесте тако.....Русија неће да подстиче још један рат који покреће САД....Ако би Иран званично купио војну опрему од Русије то би био повод за нови рат...и опет би ту највише профитирала Америка јер би она другој страни продала своје оружије а онда би дошла да их "мири" тј. да их подкрада...
Ти па том верујеш што пишу да Русија неће већ 2 године да испоруши С300. Русија ће изгубити 13 милијарди $ ради Израелаи САД-а оће,али мало морген.
Ко је гледао вести видело се на паради пролазак ракете великог домета,што је знак да имају неклаерно наоурожање,затим је прошло неколико Иранских С300 нјихова производња.
За 1.3милјард$ које ће платити Ирану ако не испуне уговор завршиће сва испитивања за ПАК ФА па види колико је то реално.
Pa vest su objavili svi veci mediji. Pre par dana bila je vest da su Izrael i Rusija sklopili ugovor o vojnoj saradnji a sad ova vest da nece biti isporuke a koliko se ja secam Iran je platio te rakete. Ovo samo govori koliko se drze dogovora i da ce te ispaliti samo ako im neko ponudi bolji posao pa makar to bila i Amerika ili neko drugi.