fresh&clean
Ističe se
- Poruka
- 2.234
A da što se tiče letovanja. Kada jednom budeš letovao u Rusiji, biće ti jasno koliki su čobani i seljaci, a devojke su dno dna morala, ali bukvalno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim pre svega da nije lepo pljuvati tuđ narod ( pritom mislim na fresh -a ), osim ako nisi izvestan vremenski period boravio u toj zemlji. Takođe ne vidim potrebu za tolikim potcenjivanjem svoje nacije. Ja sam Srbin, do duše ne po rođenju, ali se ponosim time što se izjašnjavam kao Srbin.
E sad odnosi NATO - Rusija
NATO prema nekom mom mišljenju polako gubi smisao svog postojanja. Prema nekom mom viđenju taj savez, alijansa nekako počinje da labavi. S druge strane neka veća potreba da se više okrećemo saradnji sa Rusima ( mislim na vojnu saradnju ), trenutno i ne postoji, niti nam treba. Ne vidim na koji bi način to pa NATO mogao da zaštiti Srbiju u nekim slučajevima ?
Realno, bi bilo da imamo neke oblike saradnje sa NATO paktom i Rusijom, i da za sada ostanemo po strani kao neutralna zemlja.
ne treba vam ni BBC ni CNN da vam kaze da nas ne vole ni RUSI ni AMERI....ali između dva zla uvjek treba birati manje..u ovom slucaju Rusiju...ako sami nemozemo da stvorim i odrzaimo drzavu ne moze nam pomoc niko...ove zemlje mogu samo da nas malo podupru al sve je to radi njihovih interesa...
Niko to nije ponudio,a u planu jesti da se gradi tu raketana baza u Nis avio baza,ali je to ako udjemo u ovaj njihov savez.
Dobre strane toga.
Jedna baterija S300V,dve baterije S400,jos jedna baterija S300V kod Nisa je nekoliko baterija S500,zatim SS18-satana,Topoljev M ili koju vec ce instalirati ovde,koja eskadrila MIG29SMT za pocetak,kasnije mozda i PAK FA ili koji vec avioncic,Hrvataska nebi smela da pisne i da pomisli da napadne Srbiju i republiku Srpsku
Losa strana je to sto bi Ameri poslali na BG jednu nuklaerku,ali bi verovatno ovako poslali,pa sad mozez i da uzvratis sam,a ovako bi moro da cekas da to urade RUJE.
Malo bi ****** politicare u dupi i nevidim nista drugo lose.
kaze .. izmedju dva zla treba birati manje tj rusiju.
Rusija nije zla prema nama tj njen narod ali ni politika nije losa prema nama amerika i njeni sateliti su zli prema nama i njihovi izmanipulisani narodi.
Niko to nije ponudio,a u planu jesti da se gradi tu raketana baza u Nis avio baza,ali je to ako udjemo u ovaj njihov savez.
Dobre strane toga.
Jedna baterija S300V,dve baterije S400,jos jedna baterija S300V kod Nisa je nekoliko baterija S500,zatim SS18-satana,Topoljev M ili koju vec ce instalirati ovde,koja eskadrila MIG29SMT za pocetak,kasnije mozda i PAK FA ili koji vec avioncic,Hrvataska nebi smela da pisne i da pomisli da napadne Srbiju i republiku Srpsku
Losa strana je to sto bi Ameri poslali na BG jednu nuklaerku,ali bi verovatno ovako poslali,pa sad mozez i da uzvratis sam,a ovako bi moro da cekas da to urade RUJE.
Malo bi ****** politicare u dupi i nevidim nista drugo lose.
Sto kazu rusi dok je Putina vama nema zime.
Vlada rusije vrlo velikodusna prema nama izdvoili su 2mili evra za obnavljanje srpskih manastira na Kosovu i to oni finasirajue,a nasa vlada ne dobija ni dinar misli rusi finasiraju sami oni placaju radnike oni rade sve e sad dve vlade se ne slazu dobro jer ruska oce da budemo sa njima,a nasa oce sa EU i amerima.
Pa normalno da nebi usli u rat,ako ce mo biti samostalni i pritom da trcimo u zagrljaj EU i SAD-u,a ako vec ocemo njihovu 100% podrsku moramo uce u taj savaz i obezbediti mesto za bazu na administrativnoj liniji sa Kosovom radi bezbednosti gasovoda,zatim Niski aerodrom za njihove avione i mesto za instaliranje raktne baze na Drini u reonu granaice sa Hrvatkom.
Kada bi instlirali ove tri baze,a politicari nebi smeli da pomisle na EU ili NATO,a ako se to desi ima da ih spuste na zemlju u roku od 10 sekundi.
Ovaj savez ako se bude ostvario ucice i Kina i indija pa ce ga zajedno finasirati,a mi ce mo biti jedini evropljani sa mozda i Ukrainom tako da ce mo imati i olaksice,a Eu ce da ulaze kod nas kao ludi,a evo i zasto:
Na planeti ima 6milijardi ljudi
Kina ima 1.5 milijardi
Indija ima preko 1 milijardu ljudi,a uskoro ce imati i vise od Kine
Rusija ima 160.mili.
Iran koji bi se prikljucio ima 70mili.
Venecuel ima 25mili.
Brazil ima 170mili.
Bolivija ima 9mili .
S.Korea ima 24mili.
Vijetna ima 79 mili.
Kolumbia12mili= 3 milijarde555milona stanovnika,ovde se mozda moze i dodti Belorusija(11mili),Ukraina(51milion),Kazahstan(17mili) i ostale sovjetske republike i neke Kineske saveznice sto bi znacilo da mi imamo trziste od preko 4 milijardi, bez nas sto znaci da bi imali najvece trziste na svetu normalno sa nasim saveznicim jos kad dodamo da vecina ovih velikih je i nuklaerna sila Nato nebi sme da pisne i ako prekrsimo dejtonski sporazum ili koji vec.
Sto se tice PVO sistema to normalno ide uz svku bazu S00V cuva bazu od raketa sa mora iz aviona i raketa kratkog i srednjeg dometa,S300 i S400 su neophodni za ocuvanje vazdusnog prostora jer namogu smo avioni da ga brane i S500 ce instalirati za rad povecanja sigurnosti svoje raketne baze, aerodroma i ostalih igracaka.
Bazu na administrativnoj liniji sam zaborivio ona ce pre svega biti pesadiska,jer M84AB1 ili kako vec ide ne moze da izdrzi ni pogodak jedne stare RPG7 a da ga ne ostete dobro tako da ce morati da dovuku i svoje tenkoe i pesadaju.
Ne mislim da ce ovo raditi samo Rusija vec i ostale dve vodece,tako ako Bog da voleo bi ovde videti i Kineze i Indijce.
I šta je ono Buk?

I u ustavu lepo pise da je Srbija vojno neutralna zemlja tako da vojne baze bilo koje zemlje mozes da zaboravis.