fresh&clean
Ističe se
- Poruka
- 2.234
Nije to baš prosto.Problem je što Evropa nas ne želi,kao ni Amerika.
kako se budemo bližili ulasku u EU tako ćemo i pristupiti Nato.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to baš prosto.Problem je što Evropa nas ne želi,kao ni Amerika.
Nato, ne možemo večno da izmišljamao toplu vodu, sve zemlje u našem okruženju su članice Nato-a, a mi bi Rusija-Indija-Kina, čista glupot.
Gde Evropa tu i mi, prosto.
kako se budemo bližili ulasku u EU tako ćemo i pristupiti Nato.
Kosovo može da postane država i bez našeg priznanja, tako da to nije toliko bitno.
A još 20 god da izgubimo ne vidim razlog.
Može bez našeg,a ne može bez Ruskog.Rusi imaju pravo veta,tako da Kosovo nikada neće ući u UN.Tako nikada neće postati prava država.
Ти то предлажеш да се одрекнемо имена, презимена, вере, целокупне историје, родитеља, рођака зарад плазме од 70 инча, iPhone 4,5,6... 20 KS више у мотору, Intel-а Core 8 Duo или незнам ни ја какве материјалне користи....
Једног дана ће стићи рачун за сву ту благодет, у виду униформе и карте у једном смеру за ко зна коју забит у Азији или Африци, своје људе неће тамо слати....
Ти кошташ одређену суму новаца ја не....
fresh ti za mene nisi srbin
Pomalo naivno razmišljane o tako ozbiljnoj temi (ipak svačije mišljenje je vredno poštovanja). Devedesete godine su donele pomeranje geostrateških zona uticaja daleko na istok. Zona gde su se nekada spajali uticaji dva bloka pomerila se od SFRJ do Ukrajine i Gruzije. Da smo na mestu Belorusije ne bi postojala nikakva dilema Rusija i gotovo. Ovako moram odgovoriti kao i knez Danilo kada su ga kritikovali za odveć austrofilsku politiku "Bog je visoko a Ruski car daleko". Za nas pitanje ulaska u NATO i EU nije samo pitanje nešto višeg standarda već i pitanje opstanka dugoročno posmatrajući. Ratovi se danas vode za naftu a sutra će za vodu i životni prostor. Bez moćnog zaštitnika ponovo ćemo biti samo moneta za potkusurivanje.
Burazeru ako mi krenemo gde i evropa ko ce da nas stiti od Ruskih nuklaerki koje su najbolje na svetu i koje su barem 2generacije ispred Americkih.
Pa kompijuteri su svi Kineski,ja sam svoj kupio u Moskvi ali sam pregledao delove i na vecini delova pise Made in Sigapur.
Telefoni su vise od 90% KIniski ili aziski.
Imam 3 Samsung talefoni jedan je koreanski,a drugia dva Kineska.
Prvo od cega da stedim kad su plate kineske,a cene evropske,drguo jedna od najpovoljnih banka i jeste Moskovska odnosno Ruska po kamatama i sve mu drugome.
Rublja jaca,a euro pada u odnosu na Rublju.
2009 je bila oko 60rublji za evro ako se dobro secam,a sad je 39.1rubljia za evro.
Letovao sam u grckoj i u Sociu,jedina ralika sto je more toplje u grckoj.